10. kolo
30.10.2016 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Espanyol Barcelona 0:1

Poprvé od září po čtyřech ligových kolech se podařilo Espanyolu získat tři body, dostal se v tabulce těsně před svého soupeře a vyhoupl se blíže klidnému středu. Betis potvrdil, že jeho útočná potence je v posledním měsíci hodně nevýrazná, a i díky tomuto faktoru prohrál už potřetí během uplynulých čtyř utkání.

Jestli měl andaluský celek štěstí před týdnem, kdy Felipe Gutiérrez zařídil svému týmu vítězství v nastavení druhého poločasu, pak nyní jednoduše nedokázal zareagovat na trefu Diega Reyese z 62. minuty. Katalánci dokázali v říjnu udržet třikrát čisté konto a tentokráte se už radovali z plného bodového úspěchu.

Hostující brankář Diego López byl poprvé v akci v 8. minutě, když musel likvidovat pokus Tonnyho Sanabriy, ve 25. minutě se osmělil rovněž Castro, nicméně ten svou střelu namířil jen nad bránu. Na druhé straně zahrozil Moreno, jenž se na bližší tyči snažil zužitkovat centr Pabla Piattiho, avšak gólman Antonio Adán zasáhl včas.

Do druhého poločasu vstoupil lépe Betis, nicméně větší šanci si nevytvořil, a tak velké emoce plály na hřišti snad jen po ostřejším zákroku hostujícího Hernána Péreze na Tonnyho Sanabriu, po němž sudí Burgos Bengoetxea musel oba týmy pracně roztrhávat. Chvilku na to následně Espanyol vsítil jedinou branku utkání.

Pablo Piatti poslal centr z rohového čtvrtkruhu na Diega Reyese, který zcela zapomenutý usměrnil hlavou míč pod břevno. Sevillský klub měl ve zbývajícím čase smůlu v koncovce, takže nakonec z placu odcházel nespokojený. Výborně hlavičkoval Germán Pezzella, ovšem Diego López si mezi třemi tyčemi s velkým štěstím poradil.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
Pospovič

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele