10. kolo
31.10.2016 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Valencia CF 1:1

Pouze remízu 1:1 brala ze hřiště Deportiva Valencia, která se potřetí představila pod trenérem Cesarem Prandellim. Netopýři s La Coruňou po brance Colaka prohrávali, ale ve druhém dějství zařídil dělbu bodu Rodrigo.

Depor, který v předchozích dvou duelech utrpěl debakly, začal hodně aktivně. Z úhlu poslal střílenou přihrávku před branku Colak a Marlos Moreno na ní těsně nedosáhl. Na druhé straně ostře vypálil Parejo a gólman Tytoń musel vyrážet. Pak byl v šanci zase Colak, zblízka hlavičkoval do připraveného Alvése. Valencia postupně převážila držení míče mírně ve svůj prospěch, ale zato těsně před koncem inkasovala. Juanfran poslal do vápna lehký centr a v náběhu hlavičkující Emre Colak rozradostnil Riazor!

Hosté tedy museli dohánět manko a vyrovnat se jim podařilo poměrně rychle. V 57. minutě vracel Nani balón do vápna a Rodrigo v malém vápně nezaváhal - 1:1.

Od vyrovnávací branky se toho dlouhou dobu nic nedělo, až v 85. minutě se dostal do blízkosti domácího brankáře Montoya, ale vyběhnuvší Tytoń situaci ustál. Deportivo tak remizovalo s Valencií 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
Pospovič

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

o-4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele