34. kolo
26.04.2017 20:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - UD Las Palmas 3:0

V poměrně jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání Leganésu s Las Palmas. Domácí tým zvítězil 3:0 a učinil důležitý krok na cestě za záchranou. Pepineros totiž mají k dobru už šest bodů! Všechny branky padly až ve druhém poločase a to v rozmezí pouhých šesti minut.

Pravda, Las Palmas v tomto utkání zas o tolik nešlo, zatímco pro domácí to byl zápas o holé přežití. Leganés začal opravdu lépe a hostů takřka nepůjčoval balón. V 15.minutě zvedla diváky ze sedadel parádní rána Rica, která se zastavila o břevno! A vzápětí Varas musel likvidovat další šanci, tentokrát lišácký pokus Luciana. Do třetice pak z tutové pozice špatně trefil balón Pérez a do šaten se šlo za nerozhodného výsledku.

Nebyl to spravedlivý výsledek, neboť domácí byli lepším týmem a šli si za výsledkem. Jejich snaha nakonec byla odměněna a to rovnou třikrát v rozmezí šesti minut. Vše odstartovala obrovská chyba brankáře Varase, který nepochpitelně malou domů od spoluhráče, vrátil na kopačku útočícího hráče a jelikož byl leganés v útoku ve dvou, do prázdné branky zakončil Luciano. Vzápětí přišel další zkrat, tentokrát Lopese, který namazal Guerrerovi a i ten měl velice snadnou úlohu. A konečně přišla 60.minutě a faul Lemose na Luciana, takže sudí odpískal pokutový kop a sám postižený Luciano ho proměnil. Sečteno, podtrženo, Leganés vedl po zběsilé šestiminutovce 3:0 a utkání bylo vpodstatě rozhodnuto.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele