10. kolo
29.10.2016 18:30 CET
4 : 2
(3:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Málaga CF 4:2

Yannick Carrasco a Kévin Gameiro byli hlavními postavami utkání jejich Atlética Madrid s Málagou. Dohromady oba zaznamenali celkem čtyři branky, a pomohli tak přestřílet svého soupeře, za nějž vždy jen snižovali Sandro Ramírez a Ignácio Camacho. Domácí si v LaLize spravili chuť po neúspěchu v Seville, hosté naopak poprvé po třech kolech padli.

Madridský celek vstoupil do zápasu, jak nejlépe mohl. Griezmann v 7. minutě posunul míč na vápno na Carrasca, ten se až příliš snadno dostal mezi dvěma obránci před brankáře Carlose Kameniho, jehož svou levačkou ke vzdálenější tyči překonal. Ve 24. minutě už Atlético po centru Juanfrana vedlo o dvě branky.

Gameiro byl ve správný čas na správném místě, a protože Koné ani Ignácio Camacho nedokázali míč odvrátit do bezpečí, jal se Francouz usměrnit ho záda Carlose Kameniho. Po půlhodině hry však situace pro mužstvo kouče Diega Simeoneho nevypadala tak růžově, Ramírez totiž balón z přímého kopu poslal krásně do vzdálenějšího růžku.

Ještě do poločasu si však domácí dvougólový náskok vrátili zpět na svou stranu. Minutu před přestávkou Filipe Luís poslal dlouhý centr dopředu, Griezmann ho hlavou chytře sklepl pro Gameira, který se z vyložené pozice v koncovce nezmýlil. Nicméně rozhodnuto ještě zdaleka nebylo, obzvláště, když se po druhé žluté kartě a červené nechal zbytečně vyloučit Savič.

Jen o čtyři minuty později se totiž Málaga znovu dostala na dostřel. Hosté rozehráli rohový kop nakrátko, Chori Castro poslal centr na bližší tyčku, kde hlavou přesně zacílil Ignácio Camacho. Více toho však už andaluský klub nestihl. Čtvrthodinu před koncem Carrasco ještě orazítkoval břevno, v 86. minutě už však Los Colchoneros pojišťoval svou trefou tři body.

Do parádního úniku ho vyslal svým pasem Ángel Correa a Belgičan i v plném náběhu dokázal nesnadnou střelu usměrnit pravačkou od tyčky a do sítě. I svěřenci Juandeho Ramose nakonec dohrávali o deseti hráčích, chvilku po Carrascově trefě si totiž Chori Castro nedal pozor a i jemu druhá žlutá karta vystavila stopku.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 1

jdeme

Reagovat
Pospovič

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele