6. kolo
25.09.2015 20:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Granada CF 1:0

Netopýři se rychle vzpamatovali z porážky od Espanyolu a na svém hřišti porazili Granadu 1:0. Jedinou braku utkání vsítil Shkodran Mustafi, jenž ve 27. minutě zužitkoval přesný centr Bakkaliho. Valencie má po dnešku devět bodů, Granada neopustí sestupové pozice.

Valencii se na začátku nové sezóny příliš nedaří a ani úvodní minuty utkání s Granadou nenaznačovaly, že by se pro Netopýry mělo něco změnit. Hosté byli silnější na míči a drželi Nunovy svěřence daleko od nebezpečného prostoru. Valencie tak dlouho čekala na pořádnou příležitost. Ta se naskytla ve 27. minutě, ovšem hned z toho byla úvodní branka zápasu. Bakkali vyslal do šestnáctky nádherný centr z pravé strany, na míč si naskočil Shkodran Mustafi a německý obránce zamířil neomylně pod břevno - 1:0!

Granada mohla vzápětí vyrovnat, jenže Márquez ve 30. minutě po Successově pasu trefil v dobré pozici pouze břevno! V 35. minutě si hosté vytvořili nebezpečnou standardní situaci nedaleko pokutového území, se slabou střelou Rica si ale Doménech poradil. Domácí gólman musel ještě úřadovat těsně před přestávkou, kdy likvidoval o poznání nebezpečnější Rochinovu střelu zpoza vápna.

Ve druhé půli se na hřišti přitvrdilo a hra se rozkouskovala. Granada se velmi snažila zvrátit nepříznivé skóre, ale opravdu nebezpečné šance scházely. Valencie si hlídala hubený náskok a nechala Andalusany kombinovat, Doménech ale ani tak moc práce neměl. Jisté vzrušení tak přinesla až 73. minuta, když se z více než třiceti metrů opřel do míče domácí Enzo Pérez, jehož střela proletěla jen těsně kolem levé tyče a řádně vystrašila gólmana Fernándeze.

V 77. minutě se do nadějného úniku dostal domácí Feghouli. Alžírský záložník však ztroskotal na dobře vyběhnutém Fernándezovi, jenž mu ukradl míč po neúspěšné kličce. Diváci na stadionu Mestalla se tak už druhé branky nedočkali. Valencie zvítězila díky Mustafiho brance teprve podruhé v probíhajícím ročníku. Granada svou sbírku tří bodů nerozšířila a po čtvrté porážce v řadě naznačuje, že jí opět čeká náročná cesta za záchranou.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nářez 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele