13. kolo
28.11.2015 22:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

UD Las Palmas - Deportivo La Coruña 0:2

Deportivo La Coruňa v poslední době válí a nyní se o tom přesvědčilo na vlastní kůži také Las Palmas, které galicijskému celku na vlastním hřišti podlehlo 2:0. Depor tak prodloužil svou aktuální ligovou sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy.

Hostům se povedlo prolomit bezbrankový stav hned po čtvrthodině hry, kdy Lucas Pérez dokázal přelstít ofsajdovou past a unikl po pravé straně hřiště, odkud si to namířil až na hranici pokutového území. Když jej ale dostihl bránící Vicente Gómez, jeho sok se nijak neukvapil a místo vlastního zakončení poslal přesnou přihrávku až k malému vápnu do cesty nabíhajícímu Canimu. Veterán ve službách Deportiva pak s přispěním teče Davida Simona mohl slavit úvodní branku utkání.

Las Palmas z posledních sedmi kol prohrálo hned čtyři a propadlo se tím tabulkou až na sestupové příčky. Navzdory viditelné snaze se domácím nedařilo vrátit se do zápasu - jmenovitě Gómez se svým pokusem ztroskotal na brankáři Luxovi. Na opačné straně mohl navýšit náskok Deporu Álex Bergantiňos, avšak jeho první rána po následné teči skončila jen na tyči a brankář Varas posléze předvedl dostatečně kvalitní zákrok, aby svůj tým udržel na dostřel.

Domácím se však v honbě za vyrovnáním přesto nepodařilo uspět a místo toho nakonec i znovu inkasovali. V samém nastavení druhé půle unikl do rychlého protiútoku střídající záložník Faycal Fajr a nesobecky předložil míč nabíhajícímu Pérezovi, který bez potíží zblízka do odkryté brány skóroval na konečných 2:0.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 (popř. 1:2), 02

Reagovat
Robík

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele