24. kolo
13.02.2016 22:05 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Real Betis 2:2

Deportivo se s Betisem rozešlo smírně 2:2. Domácí šli sice do vedení zásluhou Bergantiñose, ale trefy Musondy a Vargase zajistily poločasové vedení Sevillským. Konečnou podobu výsledku dal pak v 51. minutě domácí Fajr. Depor remizoval popáté v řadě, zelenobílí se díky cennému bodu z venkovního hřiště zase o kousek oddálili sestupovým příčkám.

Nervózní začátek zápasu utla 15. minuta, kde se z první velké šance prosadili domácí. Lucas Pérez našel při svém rohovém kopu na přední tyči hlavu Bergantiñose, jenž lehkou tečí překvapil gólmana Adána - 1:0! Domácí se nadechovali k náporu, euforie ze vstřelené branky jim však dlouho nevydržela. Už po pěti minutách se totiž prosadili hosté. Po rychlém kontru Betisu centroval do vápna La Coruni Vargas. Domácí beci si nepohlídali nabíhajícího Musondu, jenž bez problémů poslal míč za do sítě - 1:1!

Deportivo neskládalo zbraně a po půlhodině hry si vypracovalo několik slibných šancí. V 33. minutě to zkoušel přízemní ranou z poza vápna Luis Alberto, ovšem Adán jeho pokus na vyrazil nohou. V 34. minutě pak pálil ještě z lepší pozice Cani, zcela nehlídán však branku trestuhodně přestřelil! A tak se otevřela příležitost ujmout se vedení v zápase pro hosty. V 37 minutě zahrával Betis slibnou standardku z osmnácti metrů, Castro přistrčil míč Vargasovi, jenž ukázal, jaký má v noze dynamit, a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:2!

Gól do šatny domácího kouče Víctor Sáncheze určitě nepotěšil a jeho poločasová promluva k hráčům jednoznačně zabrala. Po změně stran totiž domácí výrazně přidali a odměnou jim byla vyrovnávací branka v 51. minutě. Rychlá akce přinesla centr Lucase z levé strany a sám před Adánem se ocitl Navaro. Ten svůj part sice vůbec nezvládl, avšak na vzdálenější tyči dokázal ještě doklepnout míč do branky Fayçal Fajr - 2:2!

Hráči Deporu byl i ve zbytku zápase lehce lepší než jejich sokové, ale svou převahu se jim nedařilo přetavit v gólový úspěch. Blízko vedení byli domácí v 70. minutě, kdy po střele Lucase zastoupil už překonaného Adána na brankové čařé Vargas. Nic pro domácí nevzešlo ani z jejich závěrečného tlaku v pslední desetiminutvce utkání, a tak se v neděli na Riazoru body dělily za remízu 2:2.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele