20. kolo
19.01.2013 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Getafe CF - Sevilla FC 1:1

Unai Emery neprožil vítěznou ligovou premiéru na lavičce Sevilly, která se z návštěvy stadionu Getafe musí spokojit s bodem po remíze 1:1. Velký podíl na tom nese brankář Palop, který hrubou chybou daroval domácím vyrovnání jen tři minuty po úvodní brance Reyese.

První zápas andaluského klubu pod novým trenérem proběhl v poháru, kdy Sevilla bez branek remizovala s Realem Zaragoza. Slabá produktivita je stála výhru i tentokrát. Jako první zahrozil Negredo, jenže jeho střela po čtvrthodině hry mířila pouze do boční sítě. O sedm minut později si španělský reprezentant vedl o poznání lépe, když přetlačil hned dva obránce Getafe a připravil skvělou palebnou pozici pro Navase. Jeho kolega však zdánlivě snadným zakončením pohrdl a nabídnutou příležitost trestuhodně nevyužil. Gól tak padl až pět minut před přestávkou. Po individuální akci Rakitiće se v pokutovém území domácích objevil osamocený Reyes a bez potíží vstřelil svůj třetí gól v sezoně.

Vyrovnání však přišlo záhy, dokonce ještě do poločasu. Colungův přímý kop z pravé strany i díky přispění větru zaplaval a zmátl zasahujícího Palopa, jehož postavení při pokrytí střely bylo přinejmenším podivné. Po změně stran přinutil Juan Valera nepovedeným odkopem svého brankáře Moyu k výtečnému zákroku a stejně si gólman domácích počínal i dvě minuty před koncem, kdy zneškodnil Navasův roh na přední tyč, opět poznamenaný silným větrem. Výsledná remíza neřeší nic ani pro jeden z celků, rozdíl mezi Getafe na desátém a Sevillou na dvanáctém místě činí i nadále tři body.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele