15. kolo
04.12.2011 18:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

CA Osasuna - Real Betis 2:1

V nedělním utkání španělské La Ligy si domácí Osasuna poradila s Realem Betis 2:1. V prvním poločase otevřel skóre domácí Miguel Flaňo, ale deset minut před koncem vyrovnal Rubén Castro. Tři body pro Osasunu zajistil v nastavení Javan Nekounam.

Týmu z Pamplony se v letošním ročníku španělské ligy neočekávaně daří. Po třinácti kolech se držel v horní polovině tabulky a v případě výhry se mohl dokonce dostat až na 7. místo, hned za Sevillu. To Betis do sezóny vstoupil také dobře, jenže brzy ho jeho dobrá forma opustila a teď sbírá jednu prohru za druhou.

První gólový moment přišel ve 39. minutě, kdy Alvaro Cejudo poslal z rohového kopu míč do pokutového území Betisu a Miguel Flaňo poslal hlavičkou svůj tým do vedení, neboť brankář Castro již nebyl schopen míč vyrazit.

V následujících čtyřiceti minutách se nic zajímavého nestalo, jenže poté v 80. minutě dokázal vyrovnat Rubén Castro po bezchybném průniku Jonathana Perreiry.

Po vstřelené brance narostla Betisu křídla a jeho hráči se ze všech sil snažili, aby kromě vyrovnávacího gólu vstřelili i ten vítězný. Jenže Castro v druhé vyložené šanci zápasu nastřelil pouze tyč a brankář Osasuny Andrés Fernández se blýskl bravurním zákrokem proti střele Santa Cruze.

A co nedokázali hosté, to se povedlo domácím. Z posledního přímého kopu zápasu se totiž trefil záložník Javad Nekounam. Z velké dálky se mu podařilo zakroutit míč přímo do horního růžku Castrovy brány, čímž brankáři nedal žádnou šanci na zákrok.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele