21. kolo
27.01.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - UD Almería 0:1

Valencia překvapivě prohrála na domácím stadionu Mestalla s Almeríi 0:1 a v tabulce se propadla na jedenácté místo. Nováček soutěže se díky zisku třech nečekaných bodů posunul v tabulce na osmé místo. Netopýři tak čekají na vítězství již devět utkání, naproti tomu Almería vyhrála už třetí utkání v řadě. O osudu utkání rozhodl jediný gól Felipa Mela, fanoušci Valencie se po konci utkání hlasitě dožadovali odchodu do této doby neúspěšného kouče Ronalda Keomana.

Valencia vstoupila do utkání slibně, ve dvanácté minutě musel zasahovat brankář Diego Alves proti střele Davida Villy. Platonická převaha Los Ches však trvala jen jednadvacet minut, poté totiž Carlos Garcia našel Mela a záložník Almeríe přesnou střelou překonal brankáře Hildebranda - 1:0. O pár minut později mohli jít hosté dokonce do dvoubrankového vedení, německý brankář Hildebrand ale dokázal střelu útočníka Negreda zlikvidovat a uchovat tak naděje Valencie. Na druhé straně pálil z velké dálky Javier Arizmendi, gólman Diego Alves byl na místě. Na místě byl Alves i o pár minut později, když si poradil s pokusem Vicenteho. V závěru poločasu pálil domácí útočník Villa dva metry vedle pravé tyče hostující branky.

Almería v druhém poločase ještě více zabezpečila defenzivu a v ofenzivě bezzubá Valencia se nedokázala vůbec prosadit. Jen z velké dálky do zkoušel po hodině Luis Miguel, Diego Alves byl na místě. Poté zahrozili hosté, Kalu Uche pálil v dobré pozici mimo. Do konce utkání si domácí dokázali vytvořit jen jedinou šanci, po rohu Joaquina hlavičkoval vedle střídající Nikola Žigič.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valencia má jedinečnou šanci si bodově polepšit. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Netopyri uz maji pred sebou existencni zapas s dobre hrajici v posl.zapasech Almerii.

Tip 1-0.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze los ches nebudou opakovat zápas s levante, tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už z toho rupne žalud jak je tohle zase možný?

Reagovat
smazaný uživatel

hned druhý slovo v reportáži lež

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, prohra Los Ches je už rutina ...

Reagovat
smazaný uživatel

Valenci je opravdu tragická !!! Je vidět, že problémy nevyřeší žádné radikální řešení typu "vyhodíme dva, tři hráče a bude to v pohodě", ale budou se muset na Mestalle opravdu sebekriticky zamyslet. Tohle už není normální ! Že je sezóna už zpackaná, se ví už delší čas, ale že budou doma prohrávat i s Almérií či podobnými, tak to už je megakrize !!!

Reagovat
Pharrell

lamy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele