18. kolo
06.01.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Levante UD 0:0

Valencia pošesté v řadě nedokázala vyhrát, tentokráte ve valencijském derby jenom remizovala na domácím stadionu s Levante. Krize Los Ches tak pokračuje i po čtrnáctidenní přestávce, naopak Granotes si poprvé v sezoně připsali body na hřiště soupeři. V tabulce se nic nemění, Valencie zůstává sedmá, Levante beznadějně poslední.

Netopýři vstoupili do utkání aktivněji, ale velice jim chyběla finální nahrávka. Domácí tým tak musel čekat na první příležitosti až do třicáté minuty, kdy Joaquin prošel na pravé straně, přesným centrem našel Davida Villu, který hlavičkoval mimo hostující branku. Dvě minuty nato našel Vicente hlavu Helguery, ale bývalý stoper Realu Madrid nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Další šanci Davida Villy poté zlikvidoval brankář Levante Vladan Kujovic. Hosté málem udeřili těsně před koncem prvního poločasu, Pedro Leon našel přesným pasem Alvara, hlavičku brazilského obránce však dobrým zákrokem lapil domácí brankář Timo Hildebrand.

Do druhé poločasu nastoupil na místo mladého Sunnyho uzdravený Edu, ale ani brazilský středopolař nebyl tím hráčem, který by dokázal překvapit dobře pracující hostující obranu. Střela Arizmendiho z 56. minuty se mezi tři tyče nevešla. Levante poté spálilo velkou šanci, Alex Geijo v tváří tvář gólmanovi Hildebrandovi trestuhodně neuspěl. Dvacet minut před koncem utkání vytáhl Kujovic pokus Joaquina na tyč, od které se míč odrazil do bezpečí. V 84. minutě předvedl zkrat Nikola Žigič, který nesmyslně zajel do obránce Serrana a uviděl červenou kartu. V posledních minutách se už nic podstatného nestalo a valencijské derby tak skončilo bez branek.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (16)

Přidat komentář
VicenteRodriguez

mrtě dvojka kurz 9

Reagovat
smazaný uživatel

V derby se už snad Valencia zvedne, v týdnu se trochu zahojila v domácím poháru a proti bude stát nejslabší celek soutěže. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ti vidláci nevyhrajou (1:0,2:0) tak koeman vyhodi zase dalsi pulku tymu

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

ta to su picusi nech sa konecne zmozu na vyhru

Reagovat
-Kopy-

Píčus si možná tak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi kvůli Valencii nevyšel tiket. Sem si říkal že tragický Levante porazí aji doma tragická Valencia. No jo nemám být naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

famozni prace trenera Koemana...zatim snim mame skvele skoro az neuveritelne vysledky...klanim se...porad sem nestravil to ze vyhodil nase ikony...a jak koukam...tak to tymu jedine prospelo...fakt tleskam...CURAK!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ho vyhodili nic jinýho si nezaslouží!!! Klucí tuhle sezonu asi už nezachráníme tak stávkujte ať ho vyhodí!!!

Reagovat
sedivec

Nezadařilo se. Snad příště. Máme ještě +8 bodů nad sestupem.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Woyta

Pane Koeman, vy to teda vedete…

Opět tu máme další nepovedené kolo pro Valencii. Ta byla před derby s klubem Levante jasně favorizována. Nepomohlo jí však ani domácí prostředí a tak Los Ches začínají čím dál více bodově ztrácet na čelo tabulky. Opravdu krása získat doma bod za bezbrankovou remízu s posledním klubem ligy.

Změna trenéra Valencii nepomohla, současný trenér Koeman je na tom s klubem ještě hůře, než jeho předchůdce Flores. Čím to je? Podle mě je pan Koeman docela naivní, když si myslí, že když ukáže svoji nekompromisní tvrdost, že se situace klubu změní. Poděkovat by mu měla hlavně bývalá brankařská jednička Valencie – Santiago Canizares , kterému Koeman nekompromisně řekl, že už ho nepotřebuje. Canizaresovy představy o tom, že ukončí kariéru ve Valencii se tak rozplynuly. Osmatřicetiletý brankář si tak hledá práci jinde. I další by mohli vyprávět…

Klub který měl před sezonou skoro mistrovské ambice tak může být rád, že se doslova „neválí“ v půlce tabulky. Současné sedmé místo je tak akorát ošklivá vizitka současného trenéra, kterému se i přes spoustu změn nedaří s klubem naplno bodovat.

Atmosféra v kabině je čím dál méně dýchatelná a ani bych se hráčům nedivil, kdyby se začali bát o svá místa. Krásné radikální změny! Vyhazov pro Albeldu , Angula a Canizarese. A přineslo to body? Ani náhodou. Akorát výhra v poháru nad klubem z třetí ligy a žádné výhry v La Lize.

Ani nejdražší letní posile Valencie se nevyhnula hrozba obdržení „padáka“. Nikola Žigič také donedávna patřil k těm, kterým bylo oznámeno, že se s nimi brzy nemusí v klubu počítat. Žigič tedy nastartoval turbo a ve dvou zápasech vstřelil tři branky. To se to pak rychle mění názor, viďte Koemane?!

Nedávno se měnil i majitel kapitánské pásky. Po vyřazení nedávného kapitána Davida Albeldy byl jmenován novým kapitánem překvapivě Baraja. Vicente mu tak v duši může tiše závidět, jelikož si za kapitána přestavoval sebe.

Poslední šanci bych trenérovi dal po přestupovém období, co si vyházel musí také nahradit a tak uvidíme, jak se po přestupech obměněná valencijská sestava oklepe.

I přes spoustu neúspěchů má kupodivu Koeman stále důvěru vedení klubu. Jinak Vám pane Koemane přeji konečně hodně úspěchů, kterých se Vám s Valencií nedostává a klubu který koučujete přeji co nejvíce potřebných bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky rozbor,ale nic nového....ja bych vyhodil jedineho muže! TRENERA!!

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to zahájit nejakou tipovačku v tipsortu na dalsi hrače ktere ten debilek vyhodi.. -

Reagovat
smazaný uživatel

Krize je ve Valencii opravdu hluboká !!! Sláva Levante !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No když Valencia angažovala Koemana řikal sem si že je to docela dobrý tach ale ejhle asi jsem se splet ted už by to moch jít rozesrat někam jinam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele