26. kolo
02.03.2008 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Athletic Bilbao 1:1

Almería doma remizovala s Athleticem, když neudržela vedenní, a opět jí o něco uteklo šesté místo, které zaručuje Pohár UEFA. Athletic má jiné starosti, konkrétně se jedná o boj o udržení, a bod toho příliš neřeší, Baskové se na osmnáctou pozici dívají ze vzdálenosti pouhého jednoho bodíku.

Hosté nasadilli poměrně dost ofenzivní sestavu, Almería příliš důvodů měnit základní jedenáctku neměla. První větší šance přišla v desáté minutě, když napřáhl Koikili a jeho rána mířila jen těsně vedle. Domácí kontrovali střelou Felipe Mela, ovšem výsledek byl stejný.

Aktivnější však celkově byli Baskičtí lvi. Obrovská příležitost se jim naskytla v minutě 21. Almería zbytečně ztratila míč, Gabilondo centroval a gólman Alves vyrazil jen k nohám Yesteho, jehož ránu pvšem znovu zlikvidoval Alves.

Ve druhém poločase z počátku převzala iniciativu Almería. Na hřiště se dostal José Ortiz a při svém prvním dotyku míče se dostal do vápna, kde byl faulován Yestem. Nařízenou penaltu s přeheldem proměnil Negredo a domácí byli na koni.

Bilbao zkoušelo štěstí Llorentem či Etxeberriou a nakonec se jim podařilo vyrovnat. Orbaiz nádherně našel Susaetu a celou akci zakončil přesnou trefou Llorente. Přesto mohla Almería ještě strhnout vedení na svou stranu, jen kdyby se prosadili Soriano či Uche.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že basikický Athletic vybojuje v Almérii nějaké body. Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

muj tip vyhra Almerie

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to líto Bary, ale Almería si s Bilbaem poradí - 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Oplakávat to nemusíš, to je fotbal. Zdarec.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2!...Exteberria a Yeste nam zaridi vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý bod pro Athletic Bilbao !

Reagovat
smazaný uživatel

ale tři by byly lepší!!! ne bez prdele,musíme zabrat at se neopakuje to co loni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele