7. kolo
07.10.2007 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Madrid - Recreativo Huelva 2:0

Real Madrid porazil Huelvu a je s 19 body na čele tabulky s dvoubodovým náskokem na Barcelonu. V základní sestavě Bílého baletu se ve stoperské dvojici s Cannavarem objevil Heinze, křídelní hru za van Nistelrooyem a Raúlem opět obstarávali Robben a Sneijder. V základní sestavě hostí se v záloze objevili Aitor Tornavaca a Zahinos, na hrotu sám Javi Guerrero, když Sinama-Pongolle jen střídal. Real se ale dost na první gól natrápil, dal ho až v 72. minutě van Nistelrooy, chvilku před koncem přidal pojistku Higuaín.

Domácí dominovali prvnímu poločasu, mockrát ale gólmana Sorrentina neohrozili. Dobře hrál Robben, v 10. minutě se pěkně zbavil svého obránce, ale nedokázal pak už přesně přihrát do šance. Ve 14. minutě hlavičkoval po trestném kopu Sneijdera mimo bojovný Raúl. Největší příležitost prvního poločasu měl Van Nistelrooy, když ve 24. minutě zblízka hlavičkoval a na brankové čáře musl převést výborný reflex Sorrentino. O tři minuty později se pro změnu zaskvěl dvakrát domácí gólman Casillas. Nejprve si poradil s hlavičkou Jesuse Vazqueze, poté zablokoval i dorážku Beta. Poslední šanci první půle měl po trestném kopu hlavičkující Sergio Ramos, ale trefil jen břevno.

Ve druhé půli Real výrazně přidal. Krátce po změně stran měl velkou šanci po Raúlově přihrávce Sneijder, ale nejlepší střelec merengues v této sezoně trefil svou přízemní střelou také jen brankvou konstrukci. V dalších možnostech byli nepřesní Raúl i van Nistelrooy. Andalusané z Huelvy si ale udržovali jinak solidní defenzivu. Na druhé straně se mohl zaskvět střídající Sinama-Pongolle, ale akci ukvapil a předčasnou střelou nenadělal Casillasovi přílišné problémy. Real poslal na hřiště Higuaína a Gaga a v 72. minutě se přece jen dočkal branky. Po dobré práci Marcela s Raúlem prostřelil Sorrentina Ruud van Nistelrooy. V další šanci Nizozemec neuspěl, před opačnou brankou pálil nad Marcos Barreano. V samotném závěru přidal Real druhý gól. Přesný pas poslal Guti, Higuaín se vyhnul gólmanovi a definitivně rozhodl.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nech už to bolo doteraz akokoľvek a nech už to v stredu dopadne v Taliansku hocijako, tohoto súpera proste musíme rozstrielať. Iná možnosť nie je, inak to bude už vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

...máme nejlepší začátek ligy za posledních 16 let. Huelva bude asi těžký oříšek, uvidíme, jak to Schuster poskládá...

Reagovat
smazaný uživatel

Bodovo absolútne súhlasím, ale hra ešte škrípe. Na druhej strane je pravda, že Capellovi trvalo presadiť svoje pol roka, tak prečo by sme to mali od Schustera chcieť za necelé dva mesiace...

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty si nejvíc stěžuješ v této sezoně, když za Capella jste hráli tisíckrát hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak po strede ( aj keď som vydržal len polčas ) , ani neviem či sa mám tešiť. Futbalu je teraz strašne veľa a sledovať každý náš zápas zaberá veľa času, zvlášť keď to prestáva byť zaujímavé Ale snáď sa nejako donútim vo viere v šťastnejšie zajtrajšky

Reagovat
Pharrell

asi 2:1

Reagovat
HOST*miso

real je najlepsi klub na svčete

Reagovat
HOST*antimadrista

na svčete možná

Reagovat
HOST*Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele