26. kolo
02.03.2008 17:00 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Getafe CF - Real Mallorca 3:3

Heroický výkon předvedla Mallorka v závěru zápasu v Getafe. Ačkoliv hrála oslabena o vyloučeného Scaloniho, dokázala vyrovnat z 1:3 na 3:3. Stejným skórem nakonec zápas i skončil. Getafe se muselo obejít opět bez stopera Belenguera, oddech si dali Pablo Hernandez, Casquero a Uche. Za hosty zase nenastoupil v základní sestavě Jonás, zato se dostalo na Borju Valera. Sestava Getafe je určována náročným programem, tým působí ještě na třech frontách.

Tým, který jako jediný zatím letos vyhrál na Santiago Bernabeu, začal dobře a šel do vedení už v první minutě hry. Pěknou akci zakončoval z kraje pokutového území Mario Cotelo. Muž jenž se v základní sestavě příliš často neobjevuje. V 9. minutě to bylo už 2:0. Trestný kop rozehrál Esteban Granero a hlavičkou na přední tyč překonal Moyu Albín. Ale o dvě minuty později už bylo sníženo. Dva rychlé centry do pokutového území domácích obranu rozložily, hlavičku Guizy Abbondanzieri ještě vyrazil, dorážce toho samého hráče už ale nikdo v cestě nestál. Po trestném kopu Ibagazy dokonce Pereyra srovnal, ale radost Mallorky zkazil sudí odmávaným ofsajdem. Ve 35. minutě pak hostující Scaloni fauloval Granera, dostal druhou žlutou kartu a šel do sprch.

V 58. minutě se pak zranil Mallorce stoper Nunes a okamžik, kdy hrála o devíti, využili domácí ke vstřelení třetí branky. Dobrou práci odvedl de la Red, poslal míč doprava na Pabla Hernandeze a jeho přízemní centr si srazil do vlastní branky Ivan Ramis. Bylo to 3:1. Ale rozohdnuto ještě nebylo. 18 minut před koncem se totiž trefil z trestného kopu Juan Arango. O minutu později pak přišel pro domácí šok. Další trestný kop rozehrál Arango a odpustek si vysloužil Ramis, který poslal hlavičkou míč opět za Abbondanzieriho záda. V 77. minutě to bylo 3:3! Ramis se tak trefil do obou branek. Na konečném skóre se již nic nezměnilo.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mallorka si odveze z předměstí Madridu minimálně bod!Muj tip 1-1 a co vy jak to tipujete?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně vyjde Getafe skoro vše na co sáhne, snad si fotbalovou pohodu přenesou i do nedělního utkání, doufám aspoň v bod za remízu, možná to bude ale ještě lepší. Není ale vyloučeno, že by Mallorca mohla pozlobit. Uvidíme, tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to nadějně, ale nakonec remíza. Brankové hody !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Muselo to být pohledné utkání,ale my máme naštěstí Guizu,kterému to tam padá!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele