30. kolo
30.03.2008 17:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Racing Santander 0:3

Espanyol prohrál vysoko s Racingem Santander a zůstane sedmý. Hosté naopak stoupají tabulkou, jsou pátí a od čtvrtého Atlétika Madrid a Ligy mistrů je dělí jen horší skóre.

Domácí mírně pozměnili sestavu, ve středu zálohy se objevil Lola Smiljanič, na levém kraji zálohy Coro. V útoku zpět Raúl Tamudo. Sestava Racingu byla tradiční, nyní s útočnou dvojicí Tchité a Munitis.

Jako první zahrozil Espanyol, po centru Valda hlavou míč jen tečoval Tamudo, ale vedení svému týmu nepřinesl. V deváté minutě zase pálil nad Valdo o chvilku později vyrazil na roh Toňo střelu Luise Garcíi. První gól dal ale Racing. Na akci měli velký podíl Jorge López a Tchité, do branky ale dopravil míč Serrano. V další šanci neuspěl jeho spoluhráč Colsa. Útočili ale i hosté, Tchitého ještě odzbrojil Torrejón, pak byl ale nejrychlejší Munitis, dopravil míč za Kameniho záda a Santander vedl 2:0. Ve 32. minutě měl velkou šanci Espanyol, po přihrávce Valda ale neuspěl Luis García, o minutu později zachránil Toňo na roh před Tamudem. Domácí měli velký tlak, další střelu Tamuda stihli hosté ztečovat, pak se už Tamudo trefil, ale sudí viděl faul na Moratóna.

Čtyři minuty po změně stran nejprve zachránil hosty opět gólman Toňo, jinak se ale Santander dobře bránil a domácí kouč Valverde poslal na trávník Rieru za Valda. Tamudo se sice dostával do šancí, ale nedával góly. V další akci pálil jen nad. Nebezpečný pas pak poslal do vápna Racingu Riera, ale Toňo si pro něj dobře došel. Gólman si poradil i se střelou Moisése. V 89. minutě pak ještě trefil hostující Duscher břevno! Nastavovaly se čtyři minuty, Kameni nejprve chytil další dobrou střelu Duschera, po akci Bolada ale kapituloval potřetí. K němu se dorazil míč po rohovém kopu a objev letošní sezony skóre zpečetil.

Autor: Radek Nosil / www.marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bohužel remízu jsem si přál a tipoval, ale ten Santander je nevyzpitatelný a Espanyol totálně z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda jo !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele