20. kolo
27.01.2007 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Madrid 1:0

Real Madrid zklamal výkonem, prakticky nevystřelil na branku a Villarreal tak brankou mladého levého křídla Marcose slavil vítězství. Domácí porazili Merengues v rámci ligového utkání vůbec poprvé. Za Villarreal si posledních pár minutek zahrál Tomasson, za Real opět nastoupil Torres Gómez, start si připsal také další mladík Nieto. V 11. minutě se ocitl v šanci Helguera, střílel mimo, navíc byl v ofsajdu. Na druhé straně zkusil na přední tyči zaskočit Casillase Marcos. Nad pálil Robinho, s pokusem Reyese Viera neměl problémy. Do šance se pak vřítil domácí Forlán, Casillas byl na místě a Cani napálil dorážku trestuhodně nad. Do poločasu už jen střílel hostující Higuaín, Viera ale nastavil jeho pokusu nohu.

Úvod druhé půle patřil Ramosovi. Nejprve utekl po pravém křídle, jeho střílený centr byl ale do míst, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů, poté zkusil Vieru ohrozit zdálky. Po hodině hry rozehrál Villarreal roh, Senna pálil a prokazatelně trefil ve vápně ruku jednoho z padajících hráčů Realu, penalta se ale nepískala. Pak už přišel gól. Marcos si narazil s vynikajícím Matíasem Fernandezem, který se vyhnul bránícímu Diarrovi, vběhl až na hranici vápna a přehodil vybíhajícího Casillase. Poslední šanci měl na hlavě Ramos, ale vůbec branku netrefil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (78)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
Pharrell

nn ,pravdepodobnejsi je remiza,ale vyhra to bylo neco skveleho!!

Reagovat
HOST*vazquez

prosím ťa..a kto by dal tie tri góly? Keď vyhráme - tak 1:0

Reagovat
HOST*

suhlasim

Reagovat
HOST*plechi

jedna nula...gol Gonzalo

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
HOST*vazquez

niekto má výdrž dúfam, že máš takú výdrž aj inde lebo tu ti to nebude nič platné.

Reagovat
Pharrell

tentokrat s tebou mohu souhlasit, jelikoz minule 2 zapasy na El Madrigal skoncili bezbrankovou remizou!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

Diarra

Reagovat
smazaný uživatel

Celta sa chytí v Barce, Sevilla sa nechytí v Levante a my vyhráme tradične 1:0 = sme prví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tááák. A Guti je späť, takže moje naj očakávanie bude jak postaví Capello zálohu. To som teda fakt zvedavý.

Reagovat
HOST*Pepa

Hlavne at nehraje Guti a vyhrajem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš asi kamoš Host " Real".

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to bude "Real"

Reagovat
HOST*Real

To jsem nepsal já, ale s tím názoren naprosto souhlasim.

Reagovat
HOST*

Prěsně tak, Guti už nemá v Realu tak cca 8 let co dělat. Vyhodil bych ho raději než Beckhama, Cassana nebo Ronalda. Guti naší hře nemá co dát a je tam úplně zbytečný a akorát to brzdí.

Reagovat
HOST*Real

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Real bude kupovať, to je jasné a ja už idem z prvou víziou , koho by som chcel, nech trochu rozbehnem tie úvahy , aj keď je možno skoro.

Takže moje tipy :

1. Cristiano Ronaldo - záloha

2. Drogba - útok

3. Mourinho - tréner / teda keď to nevezme nikto z našich /

4. a keď príde Mourinho, príde aj Terry - stopér

5. Kaká - ale toho nám nedajú.

Kto to zaplatí? A čo to je moja starosť?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nereálné, MUFC nepustí svého nejlepšího hráče, zvlášť v době, kdy se mu konečně začalo dařit

2. To už by bylo lepší. Šance by byly navíc velký, kdyby v Chelsea skončil Mourinho a přišel k nám

3. Podle svých slov bude v Chelsea i příští sezonu, ale já osobně bych si tipnul, že v létě udělá pa pa. No, a pak je potřeba rychle jednat:-)

4. souhlasím

5. Myslím, že je větší šance získat Kaká než Ronalda. Ovšem kdyby přišel, tak budeme mít hodně středních záložníků - kdopak by šel z kola ven?

Ještě napíšu své PŘÁNÍ (ne tipy): obrana - Chivu, záloha - Kaká a kdyby se nelíbilo Robbenovi v Chelsea, tak taky může přijít útok - Drogba mi místo RvN nebyl špatnej, ale taky není nutností

Reagovat
smazaný uživatel

5. všetko by záležalo na prípadnom novom trénerovi. Keď by nechcel hrať s dvomi štítmi, tak jeden z dvojky Diarra, Emerson a asi by / ak by prišiel Kaká / skončil na lavičke aj Guti. A možno aj Gago.

Reagovat
HOST*

Gago se jeví líp než Diarra a Emerson doufám do té doby snad odejde. A Guti na lavičce? Doufám, že je ta lavička tak 100km od Madridu...

Reagovat
smazaný uživatel

..taky bude rozhodující jestli bude titul nebo ne.Já věřím,že Raul bude zvedat na konci sezony pohár pro vítěze ligy.(a Fabio zůstane).Co se týče odchodů Davida a Ronalda tak já jsem pro,oni už šanci přece dostali.Teď jsou na řadě jiní.

A léto??Snem je Cr.Ronaldo,ale ten by si musel vybrečet odchod.Jinak vítej Ribery....do obrany zpět Woodyho otázkou zůstává Kaka,ale jestli bude fungovat záloha na jaře tak jak má,tak proč ho kupovat...

Reagovat
plechi

Taky si myslím, na co Kaká, až se sehraje nynější záloha tak nebude třeba. Posily - nazpět Woodyho a na hrot Drogbu, třeba toho Francka a vytáhnout Matu z juniorky a případně nějakou mladou devítku.

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyby přišel Kaká, tak bych asi obětoval Diarru a Emersona. Def. štít by holt musel hrát Gago. Záloha by pak vypadala podle mé představy takhle:

Reyes---Kaká---Robinho

Gago

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes---Kaká---Robinho

----------Gago----------

Reagovat
smazaný uživatel

Možno by sa potom, keď navrhuješ dve útočné krídla resp. kraje zálohy, dalo hrať takto :

brankár - obrana - Reyes, Diarra, Gago, Robinho - Kaká - Higuaín / Ruud / . To už je jedno, ktorí z terajších či Robinho alebo Reyes alebo Guti alebo Mata na krídle alebo kto v útoku, ale tento systém rozostavenia vpredu / 4 - 1 - 1 /. To by bolo úhrnom 5 útočne naladených hráčov. A ešte keby nám vyšiel na kraj Cristiano - pohádka.

Reagovat
RMCF

Hmm ta by se mě docela líbila, ale ještě víc by se mě líbilo

?????,Diarra,Gago, Reyes-Robinho-?????? Reyese bych radši viděl v levo než v pravo, tam nenacentruje skoro balon protože si furt dělá kličku do středu aby měl balon na levačku a Robinhovi by taky víc sedla větší volnost jako staženej útočník než hra u lajny a obešli by sme se bez Kaká, právé křídlo je problém už nějakou dobu tam musí přijít posila ideal by byl C. Ronaldo, ale je asi hodně nereálný takže klidně i třeba Navas nebo Ribery a s tím hrotem nevím Ruud už se bude jenom zhoršovat(v současnosti by tam lepší i obtloustlý Ronaldo), Higuian je ještě moc mladej a není to klasická devítka možná Soldado, ale ten se ani v osasuně moc střelecky neprosazuje. Drogba jak často navrhuje Vazquez by byl výbornej, ale myslím si že ho Chelsea určitě neprodá, to takovej yarduv dávnej sen by teď mohl být prodejnější když mají Ibrahimoviče a furt chtějí koupit nějakou senzaci jako Ronaldinho nebo Messi a věřím že by se do formy zas dostal(už zas mám dojem dával nějakej gól, ale poslední dobou sem ho neviděl) a z Robinhem by se mohli dobře doplňovat.

Reagovat
HOST*merengues

Reagovat
smazaný uživatel

200 mega? To nemáme na nákupy ani my... Ale obecně lze říct, že budeme potřebovat CF, CD a RW a De la Red a Javi García zlepšit a do áčka...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Mata.

Reagovat
HOST*merengues

Casillas, López - ALVÉS, Torres, Woodgate, Ramos, PABLO, Helguera, Bravo, Marcelo, R.Carlos - RIBÉRY, Gago, Javi García, Diarra, De la Red, KAKÁ, Guti, Reyes, Robinho - HUNTELAAR, Higuaín, Mata, Soldado.

Když prodáme nepotřebné (Salgado, Cicinho?, Cannavaro, Pavón, Emerson, Becks, Raúl, Cassano + Ronaldo), tak nás to přijde na necelých 80 mega .

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

SOUHLASÍM

Reagovat
HOST*

Cicinho nepotřebný? Raul, RVN neodejdou, Kaka nepřijde, Huntelaarovi zvlhl střelecký prach. Uvolnil bych Gutiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Lopéz - Woodgate, Ramos, Carlos, Cicinho, Bravo, Pablo - Gago, Diarra, Robinho, Reyes, Kaká, De la red - RvN, Raúl¨, Higuaín, Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká je jen sen a ten útok je docela tragický, nebo tam alespoň chybí někdo, na koho bude spolehnutí, že ty góly bude dávat...

Reagovat
smazaný uživatel

A furt ty stejné chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme k Ramosovi stopéra, nemáme alternatívu za Ruuda a nemáme špílmachra / máme Gutiho a ten je furt zranený /. Nechceme si vychovať resp. dať šancu vlastným / bohužiaľ / , tak aké iné riešenie?

No a náš tréner tiež nie je veľký vyznavač ofenzívneho futbalu, takže keď to nebudú chcieť naši madridskí, resp. keď im to nikto neponúkne , lepšieho z ostatných nemáš.

Ale všeobecne by malo asi platiť, nech si hráčov vyberie tréner podľa systému hry. Takže prvý krok je pre mňa jasný : Capello.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě si myslím, že není cesta nakoupit to nejlepší z každého týmu, nebo jak si to vlastně představuješ. Na papíře to možná vypadá hezky, ale vsadil bych cooli, že tým Ronaldo, Ruud, Drogba, Robinho, Kaká fungovat nebude.

I ta chelseam v době, kdy jí to šlo, nakupovala přece jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

No, viem, svojho času som sa tu o tom hádal s rominhom , ja bych to chcel obmeniť, t. j. zohnať 2 - 3 superkvalitných hráčov a okolo nich postaviť našich. Ale neviem či si to všímaš , ale v Reale už začali s obmenou : prišli Marcelo, gago, Higuaín - t. j. mladí talentovaní hráči a odchádzajú Beckham, Ronaldo, Cassano, možno ďalší, čiže staršia garda.

Napriek tomu / že už to nejde vrátiť späť a znovu prejsť na inú stratégiu / by som sa tešil napr. takejto zostave :

Casillas - Torres, Ramos, Terry, Bravo - C. Ronaldo, Gago, Mata, Reyes - Drogba, Raul / príp. niekto náš a talentovaný alebo Higuaín/. A tí superkvalitní hráči by boli Terry, Ronaldo, Drogba zatiaľ a Ramos a ďalší postupne by pri nich rástli. A to by už mohlo reálne fungovať. Teda myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

...a tu by nebol treba ani Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejěm si toho všímám, nicméně Torres nikdy nebude hrávat v Realu dlouhodobý základ, taktžé Bravo. A jestli, tak to bdue vaše největší slabina a můžete mít steřd jaký chcete. A nemyslím si, že chybující Ramos se srdcařem Terrym (mimo svůj klub, za který se tolik rve, za Real se tak nidky rvát nebude) bude to ideální. Ta záloha Mata, Reyes, Ronaldo je proboha co? Nemá tam kdo bránit, Gago to sám nezvládne.

A Ruud na lavce jo? No dovol abych se zasmál, protože to tak prostrě nepůjde. Pokud bude hrát Ruud místo raúla, tak už půjde vaše obrana úplně do kytek.

Noale to jsme trošku odbočil, mně jde spíše o to složní týmu, které začínšá dělat jak podle v počítačových managerech.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď len vymieňam niektorých hráčov za iných. Keď bude hrať Drogba, načo by mi bol Ruud. V zálohe stačí na defenzívu jeden, v časoch našej slávy stačil Makelele na všetko sám. Namiesto Maty tam kľudne "zvládnem" Gutiho.

Ber to tak, že sa bavíme čisto imaginárne, pretože určité procesy začali a nedajú sa vrátiť. Je mi jasné, že keď sa kúpili mladíci Marcelo, Cicinho, Gago či Higuaín, tak asi na to , aby hrali - čo je vlastne aj odpoveď na otázku krajov obrany, resp. partnera k Drogbovi.

Bola to tá zostava taká predstava, čo by ma potešilo, viem, že realita bude iná. Ale nezabúdaj ani na to, aké veľké zmeny nás sprevádzali , keď prišiel vždy nový " záchranca" Realu. Luxemburgo doviedol myslím 5 hráčov, Capello ešte viac.

Preto bude asi lepšie počkať na otázku trénera a potom stavať mančaft. Koho by si asi chcel priviesť taký Mourinho?

Reagovat
smazaný uživatel

No i sám Mourinho zjištuje, že přenesení jednoho týmu do druhého nezaručuje stejný úspěch. A to je to, o čem mluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo na tom možno bude. Základ musí byť madridský a musí to byť vhodná kombinácia domáceho srdca, južanského temperamentu a zmyslu pre hernú disciplínu. No, píše sa to vcelku jednoducho...

Reagovat
smazaný uživatel

...a možno ani nemusíme nejak zvlášť nakupovať. Zmena klímy a iný prístup trénera a vedenia dokážu robiť zázraky.

Reagovat
RMCF

S tím že by v té záloze neměl kdo bránit musím s Kyslíkem stoprocentně souhlasit(sakra aby se ze mě nestal jeho přicmrdávač ) No v časech největší slávy na to nestačil Makelele sám často nastupovali z Helguerem vedle sebe a Solari byl na lavečce navíc Makelele byl čistokrevný defenzivní záložník jehoš největší přednosti bylo odebírání míčů, bojovnost a kondice a Gago není klasické DM je to spíš tvořivej záložník hrající trochu od zadu jako byl třeba Redondo, Guardiola nebo je Pirlo a ještě jeden rozdíl Reyes i Robinho(vím žes ho vté sestavě neměl ale je to podobnej typ) jsou útočnicí "přeškolení" na krajní záložníky, C.Ronaldo bránění taky moc nedá a Solari (když se v některých zápasech hrálo jen s jedním DM) bránil podstatně víc a i Figo se Zidanem se zapojovali do bránění.

Reagovat
RMCF

Proč myslíš že Torres nebude nikdy hrávat dlouhodobý základ, že na to nemá nebo kvuli našemu syndromu opomíjení odchovanců?Bych se ani nedivil kdyby ho Capello upřednostňoval před Cicinhem protože k němu moc velkou nákloností netrpí a dokázal bych si představit jeden kraj Cicinho a na druhém Torres nebo Marcelo(toho sem viděl jenom jednou a Torres mě přesvědčil víc, ale za tu chvilku se ho nedá odepisovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Mix obou. On se snaží, ale není tak dobrý, aby si v Realu udržel post. Má záchvěvy, ale do útoku mu chybí jakákoli efektivita, žádné gólové centry, nic. Nepřináší prakticky nic navíc a jeho obrana není taková, aby se to dalo v klidu toelrovat. Není to špatný hráč, ale aby s v Realu prosadil stáleji někdo z cantery, musí být lepší.

Reagovat
HOST*antimadrista

2:1

Reagovat
plechi

prý má nahradit R9tku 2.bundesliga, 25 let, Slovinec... ví o něm někdo něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje za Duisburg, je vynikajúci, sledujeme ho už dlhšie, do konca januára podpíše / Duisburg už len šponuje cenu / , rozohrať by sa mal v Castille a od leta áčko. Taký je plán.

Reagovat
HOST*PUYOL

Vysledok ma nesmierne potesil

Reagovat
HOST*

To zas byla taškařice. Vždyť si nejsme schopní nahrát ani na pět metrů, nikdo se neukazuje nikomu se nechce běhat. Gago všechno řeší nesmyslnými obloučky a navíc hodně toho hraje ze stojky, jeho výkony jsou jako na sinusoidě. Reyes to je katastrofa ten nepředvedl vůbec nic a navíc všechno brzdí. Robinho je úplně na kraji utopený, ten má hrát pod útočníkem a nebo na hrotu jinak prospěšný moc není. Higuaín na to ještě nemá, ten má tak dva roky čas. RVN to je ostrašující případ, vysoké balony nedokáže sklepnout, do kombinace se vůbec nehodí, na hřišti je zbytečný a že dá tři goly za zápas a pak 5 vůbec nic tak na to mu seru( zlatý Ronaldo). A u golu? Nechápu jak Diarra může prohrát takhle souboj, tam ho musí zbourat že se probere až tak pět minut po zápase. A nakonec jedno pozitivum a to je Torres.

Reagovat
HOST*PUYOL

Tusim,ze Vam v tom Torresovi vyrasta talent...Hrava pravidelne,stale ho chvalite...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres abych pravdu řekl je jediný v obraně kterému na tom hřišti doopravdy věřím...

Reagovat
smazaný uživatel

A to v každém souboji

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

co se divíš chlape to je Matías Fernandez

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

reakce na prohraný Diarrův souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že tu niektorí nadávajú na Gutiho a potom po zápase dávajú otázky typu, jakto, že si nevieme ani prihrať. No, jednoducho, na to treba aj fotbalový mozog a ten má Guti. Ostatní sú v strese, nie je možné, aby chlapci nevedeli zrazu hrať futbal. Môj názor je známy : tréner to nezvláda, to nie je futbal, je to trápenie už celú jeseň - vyhodiť. Chce to zmenu klímy.

Inak som rád, že som dostál svojho sľubu a zápas som si odpustil. stačia mi tie znechutené a sklamané komentáre...

Reagovat
smazaný uživatel

Řešení je jasné, buď začnou hráči na tréninku hrát pod tlakem bago na dotek, což pochybuju že by to Capella napadlo nebo toho vítěznýho trenéra vyrazit...sám volím samozřejmě druhou variantu..

Jinak ty kecy před sezónou o tom že pokud bude mít Diarru na štítu tak prohrajem myslím jen tři zápasy byly , Diarra je opravdu dřevo, já sice vím že přihrát na dva metry po zemi je opravdu nadlidskej úkon, ale co hlavně že stál 25mio

Reagovat
HOST*Real

No co ti budu povidat vazquezi ... byla to tragédie. Jediné řešení je (jak už jsme se na tom shodli) vyhodit Capella co nejdřív. Zlatý Vicente Del Bosque. To by byla nádhera, kdyby se vrátil. Trhá mi to srdce, když vidim co Capello dělá s mým milovaným Realem Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Najhoršie na tom je, že podobný názor má / podľa prieskumov verejnej mienky / i veľká časť španielskeho publika, o čisto madridskom ani nehovorím. Bohužiaľ pre naše vedenie asi nie je podstatné, čo si myslia obyčajní fanúšikovia a priaznivci. Neviem, neviem, kedy sa znovu dočkáme toho klasického Realu Madrid, ktorý tešil ľudí a budil rešpekt ale i ÚCTU i našich súperov. Teraz sa nám všetci len smejú...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*vazquez

Reagovat
HOST*Real

Oni si tam pánové asi nechtěj nasrat na hlavu.

Reagovat
HOST*

S Gutim by to bylo ještě horší. To přece nemůžeš myslet vážně že by tvořil hru Realu.

Reagovat
HOST*vazquez

Okrem teba a HOST Reala tu všetci ostatní myslia vážne, že Guti tvorí našu hru. Ale...každý má právo na svoj názor, možno nás raz presvedčíš.

Reagovat
HOST*

Jak taky ta hra vypadala když byl u taktovky Guti? Děs a bída.

Reagovat
RMCF

No tak ja taky nejsem zrovna Gutiho příznivec, i když sem ho mýval docela rád, tak mě tak poslední rok když hraje dokáže dost často naštvat, ale to vlastně poslední dobou a obzvlášt včera daří většině mužstva(viděl jsem jenom druhej poločas až sem dojel z hor), snad kromě Torrese a možná Gago by mohl být tím pověstným jednookým mezi slepými, i když tu někdo kritizoval za obloučky a podobně, ale tomu statickému útoku není moc kam nahrávat...

Reagovat
RMCF

jéžiš já su vůl samozřejmě sem s ním ve sprše nebyl přcejenom na kluky moc nejsu , chtěl sem napsat míval

Reagovat
HOST*vazquez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*antimadrista

To je krásnej ranní dáreček pro ospinkalýho antimadristu

Reagovat
HOST*-Kopy-

i pri spícího Netopýra

Reagovat
ronaldinho_10

Taky sem to včera zalomil nějak brzo... Ale to probuzení s teletextem stálo za to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele