Pilař stráví jaro v Plzni, Viktoria uzavřela dohodu s Hradcem

Václav Pilař definitivně zůstane v jarní části sezony v Plzni, kde dokončí hostování z Hradce Králové. Oba kluby dnes uzavřely finální dohodu, přesné znění vzájemného ujednání ale zveřejňovat nebudou. V létě bude mít Pilař volnou cestu do německého Wolfsburgu.

Pilař zůstane na jaře v Plzni, v létě přestoupí do Wolfsburgu

Václav Pilař odehraje jarní část sezony v Plzni, kde hostuje z Hradce Králové, a v létě zamíří do Wolfsburgu. Tam třiadvacetiletý reprezentant mohl odejít už v lednu, ale průtahy v jednání mezi českými kluby transfer znemožnily.

Pilař v zimě do Wolfsburgu neodejde. Řeší se, kde stráví jaro

Václav Pilař v lednu do Wolfsburgu z Hradce Králové nepřestoupí, ale odejde do Německa až v létě. Teď se jedná o tom, kde stráví jaro. Na podzim třiadvacetiletý reprezentant hrál v Plzni, která na něj má práva i na druhou polovinu sezony.

Trenér Vrba má slíbenou za Pilaře kvalitní náhradu

Pokud Václav Pilař skutečně opustí už v zimě Viktorii Plzeň a přestoupí do Wolfsburgu, dostane prý trenér Pavel Vrba kvalitní náhradu. Vedení českého mistra je připraveno investovat značnou sumu, aby reprezentačního záložníka nahradilo. Vrbu ale mrzí, jak se jednání kolem Pilaře zbytečně zkomplikovala.

Plzeň odsouhlasila uvolnění Pilaře, který se přiblížil Wolfsburgu

Vedení Plzně dnes odsouhlasilo předčasné ukončení hostování Václava Pilaře, byť měl reprezentační záložník v týmu českého mistra zůstat až do konce sezony. Nyní je na Hradci Králové, kterému Pilař patří, zda třiadvacetiletého hráče prodá do Wolfsburgu. Německý klub o něj projevuje dlouhodobý zájem.

Disciplinárka: Pilař s agentem předpisy neporušili

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR (FAČR) rozhodla, že nezahájí řízení s plzeňským záložníkem Václavem Pilařem a jeho agentem Jiřím Stejskalem v kauze kolem přestupu do Wolfsburgu. Podle komise ani jeden z nich totiž neporušil předpisy, týkající se transferů. ČTK o tom informoval mluvčí komise Jaroslav Kolář...

Agenti podpořili Stejskala i Pilaře

Asociace českých fotbalových agentů (AFA) se v kauze reprezentačního záložníka Václava Pilaře postavila za hráče a jeho agenta Jiřího Stejskala. Současně vyzvala vedení Fotbalové asociace ČR k posouzení, zda šéfka odvolací a revizní komise Markéta Haindlová a člen výkonného výboru Karel Poborský nejsou ve střetu zájmů při svém působení u hráčské asociace.

Pilařův agent odmítá nařčení FIFPro, že porušil směrnice

Mezinárodní unie fotbalistů (FIFPro) tvrdí, že manažer Jiří Stejskal při vyjednávání transferu Václava Pilaře do Wolfsburgu porušil přestupové směrnice. Podle vyjádření FIFPro nemohl záložník uzavřít kontrakt s bundesligovým týmem, když má smlouvu v Hradci Králové až do roku 2013.

Smlouva Pilaře s Wolfsburgem je prý neplatná, agent nesouhlasí

Vedení České asociace fotbalových hráčů (ČAFH) tvrdí, že nedávno uzavřená smlouva Václava Pilaře s Wolfsburgem je neplatná. Hráčův agent Jiří Stejskal podle ČAFH jednal v rozporu s řády. Pochybil prý tím, že Pilaře nechal podepsat kontrakt v jiném klubu, přestože v Hradci Králové má platnou smlouvu do června 2013. Stejskal s takovým výkladem nesouhlasí.

Pilař znovu začne trénovat s Plzní

Václav Pilař se v úterý znovu zapojí do tréninku s prvním týmem Plzně, kterému chyběl v nedělním duelu v Příbrami. Třiadvacetiletý reprezentant se v pátek dohodl na přestupu do bundesligového Wolfsburgu, čímž popudil vedení plzeňského klubu, kde je na ročním hostování z Hradce Králové.

Pilař se dohodl s Wolfsburgem, Plzeň ho nevzala na duel v Příbrami

Václav Pilař se dohodl na přestupu do bundesligového Wolfsburgu. ČTK to dnes řekl hráčův manažer Jiří Stejskal s tím, že Pilařův kontrakt začne platit 1. ledna. Vedení Plzně, kde je Pilař na ročním hostování z Hradce Králové, o tom prý nic neví a reagovalo tak, že třiadvacetiletého záložníka nenominovalo k utkání v Příbrami.

Pilař se proti Černé Hoře radoval ze životního gólu

Václav Pilař jako by měl patent na krásné premiérové trefy. Loni v létě ještě v dresu Hradce Králové povedenou střelou z levé strany k protější tyči oslavil proti Spartě svou první branku v lize a v pátek svůj kousek zopakoval takřka navlas stejným gólem v duelu proti Černé Hoře.

Plzeňský Pilař si stěžoval na tvrdost sparťanů a rozhodčího

Hráči Plzně souboj s velkým rivalem Spartou nezvládli a po prohře 0:2 hledali na rozdíl od svého trenéra chyby především u rozhodčích. Podle záložníka Václava Pilaře byl sudí Tomáš Adámek na hosty málo přísný a letenský stoper Tomáš Zápotočný měl být prý už v prvním poločase vyloučen.

Pilař potvrzuje, že se jeho nákup z Hradce vyplatil

Plzeňský Václav Pilař nadále prokazuje, že jeho nákup z Hradce Králové byl pro českého šampiona dalším mistrovským tahem. Dnes se dvěma góly podílel na výhře 4:2 na hřišti Dukly, v posledních třech soutěžních zápasech tak skóroval čtyřikrát. Sám si nedokázal vybavit, kdy měl podobnou střeleckou formu.

Pilař kvůli nominaci zapomněl i na obavy z cesty do Japonska

Hradecký fotbalista Václav Pilař se poprvé dostal do nominace českého národního týmu. Kvůli nadšení z pozvánky reprezentačního trenéra Michala Bílka na Kirin Cup v Japonsku dokonce zapomněl, že se pořadatel turnaje potýkal s únikem radiace z elektrárny Fukušima, kvůli čemuž se turisté nyní bojí do Japonska létat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele