Agenti podpořili Stejskala i Pilaře

05.12.2011, 14:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kenneth

Kurvy táhnou spolu. To je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je nemusim, ale proste v Plzni jsou nymandi a zazdili si to sami. A dovolavat se nejakeho vdeku za to, ze se Pilar vysvihl u nich je naprosta blbost kdyz jde o nemale penize

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně, že ty budeš frajer největší. By mě zajímalo jakým způsobem bys toho hráče podepsal v Plzni? Když nechtěl...

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je hnus už všichni řekli tolik věcí že se v tom nikdo nemůže vyznat a může to dopadnout jakkoli hroznej bordel tohle

Reagovat
smazaný uživatel

"Západočeši argumentují opčním dodatkem, podle kterého má Plzeň přednostní nárok na přestup, hráč se jím ale necítí být zavázán. Právě na tom je založena argumentace, s kterou Stejskal a jeho právnička vystoupili." to přece není pravda, Plzeň uznává chybu při vyjednávání o smlouvě, ale argumentují, že smlouva je neplatná, protože byla podepsána dříve než je povoleno

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Stejskal jakožto agent Pilaře má hájit jeho zájmy a zároveň být plně seznámem s problematikou jeho profese. Pravidla nejsou tak težké, aby vznikaly takovéto kauzy. Kvalitní agent by hned první den vydal tiskové prohlášení, ve kterém by vše uvedl na pravou míru a tím ušetřil nás od čtení tohoto chaosu a hlavně by ušetřil nervy Pilaře, což by jednoznačně mělo být v agentově zájmu.

Tzn. pro mě Stejskal jakožto agent absolutně selhal a být hráčem, určitě bych si ho nevybral a pokud už u něj byl dost možná zvažoval změnu agenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejskale tak proč to taháš do medií? Když má ústní dohodu, to mi hlava nebere!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele