Pilař pokračuje v rehabilitaci, na konci ledna chce začít běhat

Reprezentant Václav Pilař se úspěšně zotavuje po zářijové operaci kolena. Záložník Wolfsburgu však nechce nic uspěchat a hodlá se řídit radami lékařů. Podle vlastních odhadů by mohl na přelomu ledna a února začít běhat, svůj návrat na hřiště pak vidí nejdříve na konec března.

Pilař má za sebou operaci kolena

Václav Pilař už je po operaci kolena, které se dnes před polednem podrobil v německém Augsburgu. Třiadvacetiletý záložník Wolfsburgu si přední zkřížený vaz v levém koleně přetrhl před měsícem v přípravném utkání národního týmu na Ukrajině. Nyní podstoupí rehabilitaci a podle prvních odhadů by se do hry měl zapojit asi za půl roku.

Pilař podstoupí operaci kolena příští úterý

Václav Pilař podstoupí operaci zraněného kolena s konečnou platností v úterý 11. září v německém Augsburgu. ČTK to řekl hráčův manažer Jiří Stejskal. Záložník bundesligového Wolfsburgu se tak zákroku podrobí až necelý měsíc poté, co si koleno pochroumal v polovině srpna v přípravném reprezentačním utkání na Ukrajině.

Kvůli otoku půjde Pilař na operaci kolena až za dva týdny

Český reprezentant Václav Pilař podstoupí operaci zkříženého vazu v koleně až za dva týdny. Původně měl jít na zákrok už ve středu v německém Augsburgu, po dnešním odpoledním vyšetření ale lékaři usoudili, že má koleno stále příliš oteklé a že ho čtrnáct dní nechají odpočívat.

Pilař čeká na rozhodnutí, kdy podstoupí operaci

Záložník Václav Pilař čeká na rozhodnutí, kdy s poraněným levým kolenem absolvuje operaci. Hráč bundesligového Wolfsburgu, který si ve středečním přípravném utkání reprezentace na Ukrajině zřejmě přetrhl zkřížený vaz v levém kolenu, nyní čeká na dohodu lékařů.

Pilař má přetržený vaz v kolenu, čeká ho operace a dlouhá pauza

Václav Pilař si ve středečním přípravném utkání s Ukrajinou přetrhl přední zkřížený vaz v levém kolenu a musí na operaci. Podle serveru iDnes to ukázalo dnešní vyšetření českého záložníka v německém Braunschweigu. Pilaře čeká po zákroku minimálně půlroční pauza.

Pilař si na Ukrajině zranil koleno, asi zmešká start kvalifikace

Reprezentant Václav Pilař nedohrál dnešní přípravný zápas na Ukrajině kvůli zranění levého kolena a hrozí, že 8. září zmešká start kvalifikace o postup na mistrovství světa v Dánsku. Záložník Wolfsburgu má podle lékařů českého týmu po dnešním utkání ve Lvově koleno podvrtnuté a existuje riziko na poškození vnitřního vazu.

Pilař: Wolfsburg se mnou počítá na posty, které jsem hrál dosud

Václav Pilař si užívá poslední dny volna předtím, než v neděli odcestuje do Wolfsburgu, kde v pondělí nastoupí přípravu v novém působišti. Už během dovolené posiloval a běhal, aby se alespoň trochu připravil na náročné tréninky kouče Felixe Magatha.

Pilař byl šťastný za gól, Hübschman nechápal pískot fanoušků

Když záložník Václav Pilař po včerejším zápase na mistrovství Evropy s Řeckem dorazil na tiskovou konferenci a přebral od Davora Šukera cenu pro hvězdu zápasu, po chvíli se mu do nohy "zakousla" křeč. I takovou chvíli však Pilař přestál s úsměvem. Měl k němu důvod: dnes se totiž dočkal vysněné výhry na šampionátu a navíc dal gól i ve druhém utkání.

Gól mě vůbec netěší, prohlásil Pilař

Svoji premiéru na velkém turnaji záložník Václav Pilař ozdobil vstřeleným gólem, který mu ale při porážce 1:4 s Ruskem na začátku mistrovství Evropy udělal pramalou radost. Pilaře mrzí špatný vstup českých fotbalistů do šampionátu, ale před dalšími dvěma zápasy s Řeckem a Polskem věří, že tým ještě oživí postupové šance.

Bílek: Porážka s Ruskem je drtivá, teď se musí ukázat charakter

Trenér české reprezentace Michal Bílek považuje prohru 1:4 s Ruskem na začátek ME za drtivou. Tým podle něj doplatil na hrubé chyby především v defenzivě. Bílek věří, že se mužstvo vzchopí a ve zbývajících zápasech skupiny A proti Řecku a Polsku ještě dokáže bojovat o postup do čtvrtfinále.

Pilař chvíli necítil ruku, ale o Euro se nebál

Nepříjemné chvíle prožíval český reprezentant Václav Pilař v páteční generálce na mistrovství Evropy s Maďarskem. Při jednom ze soubojů si tak nešťastně pohmoždil loket, že na chvíli přestal cítit ruku. Ani na moment ale nezapochyboval o své účasti na šampionátu. Zraněná ruka by mu prý nezabránila jet.

Pilař si už obhlédl Wolfsburg, myšlenky teď ale upírá jen k Euru

Ještě než s reprezentací vyrazil na závěrečné soustředění před mistrovstvím Evropy, stačil se záložník Václav Pilař také poprvé podívat do německého Wolfsburgu, kam zamíří od další sezony. Prostředí v nové štaci na něj zapůsobilo, stejně jako pohovor s přísným koučem Felixem Magathem.

Pilař zaplatí za simulování 30 tisíc, Zápotočný přijde o dva duely

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR udělila plzeňskému záložníkovi Václavu Pilařovi pokutu 30 tisíc korun za nafilmování penaltového faulu v utkání 19. první ligy na Spartě. Letenský obránce Tomáš Zápotočný za surový zákrok ve stejném utkání na hostujícího Daniela Koláře dostal trest na dva soutěžní zápasy.

Pilař a Zápotočný půjdou před disciplinární komisi

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila řízení s plzeňským Václavem Pilařem a sparťanem Tomášem Zápotočným po vzájemném utkání 19. ligového kola a oba hráče předvolala na své příští zasedání. Pilaře si komise pozvala kvůli nafilmovanému pádu, který vedl k penaltě, a Zápotočného kvůli hrubému faulu na Daniela Koláře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele