Pilařův agent odmítá nařčení FIFPro, že porušil směrnice

01.12.2011, 18:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (103)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

střílet ty agenty poserou co můžou, nebýt jich, tak je repre jinde než je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je velice diskutabilní

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už psal "Kazisvět", není to tak jednoduché, taky můžeš říct, že nebýt agentů, mnoho fotbalistů by nebylo, kde jsou dnes...Fotbal se stal už čistě komerční záležitostí, fotbalisté jsou jen "zboží na trhu" a agenti jsou tam pro to, aby to zboží co nejlíp prodali (a měli z toho patřičný profit), ovšem to už tak dnes chodí i v jiných profesích, né jen v profi fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

No to určitě ne.

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

ten stejskal bude asi nějakej magor...

Reagovat
naheCZ

Agenti to je největší zlo ve fotbale

Reagovat
Puskas

A včil teprve pozná, co znamená význam jeho jména.

Reagovat
cetto

má to svoji logiku, ptž takhle (jestli se nepletu) by přestoupil za pouze symbolickou částku, zatímco normálním přestupem by klub vyinkasoval možná 3x víc...ale i tak se obávám, že nakonec do toho Wolfsburgu přestoupí, což bych si moc nepřál

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, tak ted už nic nebrání tomu, aby šel do toho Twente Hradec bude spokojenej, Plzen bude spokojená, Pilař sice dostane mín, ale za to bude mít daleko větší šanci že si zahraje a česká reprezentace nepřijde půl roku před ME o jedinného schopného levého záložníka Takže všichni budem spokojeni, až na Stejskala...

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Sosi

Všichni to viděli už dřív, ale je krásné pozorovat, co zvládne mediální masáž a jak všichni za platností stáli díky velkým slovům Stejskala, Hradce, redaktorů apod... Lehce ovlivnitelná masa lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

docela se bojí že se spolu s jiráčkem zakopou

Reagovat
Filip12

Agenti sou tak 50/50 na jednu stranu nebýt jich tak sou všichni v průměrných ligách i když dávno mají na něco víc a je že si často vyberou špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Filipe, chtěl bych se jen zeptat, baví Tě trávit veškerý čas na eurofotbal.cz psaním těhle blábolů? Co takhle nějaká práce? Nebo škola? Nebo, když tak, alespoň nějaké smysluplnější využívání času?

Reagovat
Filip12

A JAK TO TEDA JE TY ZNÁŠ NÁPLŇ AGENTŮ ??

Reagovat
Filipow

Reagovat
skteel

Tak tady tímto komentem jsem přestal věřit,že jsi nějaký mimoň co byl vpuštěn na internet. Ještě to napíšeš caps lockem,pro mě je tvoje identita už jasná.Nicméně musím říct, že jsem se mnohdy u tvých kometářů pobavil,jak si házel takové bobky mimo mísu,že to snad ani není možné.A teď už táhni do diskuze na sport.cz . Tam zapadneš.Zdar

Reagovat
Filip12

já osobně byl u pilaře ze zahraničím počkal a dal bych ho do sparty tam by byl nepochybně tahoun a ze sparty to je taková brána do velkého světa

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by chodil do momentálně horšího klubu? V Plzni hraje poháry a získá v nich mnohem víc zkušeností, než kdyby hrál v nepohárové Spartě.

Reagovat
Filip12

HIStoricky ne

Reagovat
centos

wtf?

Reagovat
Filipow

Aha. Takže by měl utéct do Kladna, protože je historicky lepší, než Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

jenze Sparta ty pohary hraje pravidelne a bude porad na spicce, Plzen po sezone muze prodat Jiracka, Bakose + nektere dalsi dulezite hrace a muze zase spadnout do prumeru ligy i kdyz bych si nepral aby to tak dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wilfried byl taky tahoun Sparty, snad nejlepší střelec EL a největší hvězda naší ligy a chtěl ho jenom Bursaspor a Arnhem, takže Sparta žádná brána není, tedy o nic větší jak Plzen...

Reagovat
smazaný uživatel

Většina klubů ze západu má o českých hráčích velmi dobré informace a zaměstnává třeba skauty jen pro ČR a Slovensko a protože cílem je objevit hráče o kterém nikdo neví tak pokud to nedělá někdo profláklej jako čaplár nebo říčka tak jsou v anonymitě. Když to přeženu tak až vedle tebe bude na lize sedět někdo s diktafonem, čmárat si do bloku, na ipad nebo netbook tak je to skaut, třeba Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

* bych abyste si to nějak nevzaly osobně

Reagovat
ryzskej

Do Sparty? Proč by šel na stejnou úroveň, nebo ještě níž? (numím ani reagovat )

Reagovat
stas87

Plzni se nelíbí, že nebyla přizvána k jednáním o Pilařově přestupu do německého celku, který má údajně Hradci zaplatit sumu mezi 30 a 40 miliony korun. Zástupci českého mistra navíc tvrdí, že Pilař by měl být prodán za výrazně větší peníze a sami prý dokážou takové jednání zprostředkovat.

to je od plzne docela nechutne...je to hrac hradca a plzni uz postupom do lm pomohol dost

Reagovat
smazaný uživatel

spiš je to nechutne od pilaře, pomohli mu do repre a on ted se na ně vysere i když mají opci na přestup, a pujde po penězích (viz rozhovor s pilařovým otce na idnesu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

a navíc vůči spoluhráčům je to podraz

Reagovat
stas87

keby si plzen pohlidala tu opciu s hracom nic by nebolo...to je prvy a zasadny problem tejto kauzy,plzen teraz place ze neuvidi prachy,na hubu ti kazdy slubi cokolvek,tu je chyba u pilara ako cloveka,mal to podpisat a hradec mal mat v zmluve pri dalsom predaji percenta,jednoduche a spokojny by boli vsetci

Reagovat
Zofka

Na tohle víc pohledů, já si myslím, že může být Plzeň vděčná za to, že jí pomohl k penězům. Snad hráči dostávají klub do pohárů z předkol a ne klub hráče.

Reagovat
ryzskej

Do Sparty? Proč by šel na stejnou úroveň, nebo ještě níž?

Reagovat
smazaný uživatel

Sel by jiste vys.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

pozastavení činosti a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, alespoň může přestoupit do toho Twente.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
Kluivert9

"Přijde mi, že se na Václavovi někdo chce jen přiživit." Jasně jde vidět kdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno co tu žblechtíte sou nesmysly. Stejskal má pravdu a jen proto, že tu postěj média kraviny, tak tu můžete plkat o blbostech - hlavně že kauza. Nic nebylo nelegálního. Plzeň do toho nemá co kecat, Hradec dal svolení k jednání... co jiného potřebujete. Při svolení klubu se žádná doba na uzavření nový smlouvy neřeší. Prostě regulerni přestup Hradec - Wolf.

BTw: Jedince co nadávají na Pilaře naprosto nechápu a je vidět že ani oni nechápou fotbal. Sami hráči Plzně řekli, že by to udělali do jednoho taky a udělal by to naprosto každej, kdyby mu nabídli hrát 1. německou ligu a jako bonus 2mega měsíčně. Kdo by se chtěl kopat do zadku v ČR? Jak již bylo řečeno, Plzeň by měla být ráda, že za ně ten pulrok hrál. A jestli už na někoho svalovat vinu tak na nesmyslná pravidla a hlupáčky ve vedení. Naproto nesmyslná kauza.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecas? Ukaz mi clanek,ve kterym hraci Plzne rekli,ze by tohle udelli? Za zady majitele by podepsali smlouvu nekde jinde a pak prisli za vedenim,ze prestupuje? Proste nas zradil a doufam,ze zejtra bude hrat,uz je toho proti nemu vyrobenyho hodne...

Reagovat
Zofka

Majitel moc dobře věděl, že jedná jinde ... tohle je právě ta nehorázná lež

Reagovat
smazaný uživatel

A Ty to vis zase jak? Ty Tvoje nazory jsou taky zvlastni...

Reagovat
Zofka

A) ve fotbale se takové věci neutají

B) a ne jen ve fotbale, ale články o tom byly i tady předem

C) když o tom věděl Hradec a dal svolení, tak o tom věděla i Plzeň

D) Plzeň nabízela už Pilařovi smlouvu a on ji nepodepsal ...

Mě připadá jeho jednání naprosto racionální. Ale zřejmě patříš mezi sortu, která si myslí, že se fotbal hraje pro fanoušky. Neznám jediného hráče, který by řekl, nepřišel mi Franta na fotbal, já nehraju. Mě ten fotbal nebaví, ale hraju jen pro ty fandy, jinak bych šel raději dělat zedníka. Ti kluci to dělají, protože je to baví jako sport, chtějí dosáhnout dál a být lepší. Ke všemu jim za to platí, tak logicky chtějí jako každý víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A) Predpokladali,ze hrac i agent budou ctit podminky = nesmeli jednat s nikym.

B) Clanky byly pouze o tom,ze se o nej zajima Wolfsburg. Ukaz mi clanek s datem pred patkem,ve kterym je napsany,ze Pilar jedna o prestupu.

C) Ve vedeni Hradce sedi 5 clenu. 2 rikaji,ze souhlas dostal,3 rikaji ze povoleni nemel. Takze sami nevi.

D) Pilar nikdy nerekl,ze smlovu odmita. NIKDY. Rekl,ze se sejde se Sadkem a promluvi si o tom po BATE. V patek prisel za vedenim,ze podepsal smlouvu ve Wolfsburgu.

Nepatrim mezi takovy fanousky. Ja jsem z Plzne. Pilare jsem mel docela rad,ale timhle mi dost zklamal. Ja beru,ze je o nej zajem a 2 mice mesicne je obrovskej ranec. Ale takhle to proste nejde delat. Nic nerict,o nicem se ani nezminit a pak prijit s hotovou veci a vy se poserte. Pilar pomol Plzni,ale Plzen mu pomohla taky. Obe strany by k sobe meli bejt korektni. A ja nevidim nic,v cem mu Plzen za dobu jeho pusobeni uskodila. Tohle je proste kudla do zad. A Stejskal jednal mnohem driv,nez dostal povoleni od Hradce (jestli ho vubec dostal). Psal jsem o tom niz,uz mi to nebavi rozepisovat!!

Reagovat
Zofka

S tím povolením máš pravdu. Jestli ho dostal, tak je jasné, že to v HK šili horkou jehlou později, aby nebyl průšvih. Řekl bych, že v tomhle bude hrát teď hlavní roli HK, jak vše podá. Ale zatím mi tedy opravdu přijde, že Plzeň něco řekla jako hotovou věc a při tom to nemusí být pravda. Jen, aby se ospravedlnila a nikdo jí nemohl říct, že si nechala utéct hráče. To je můj celkový dojem.

A jak jsem říkal, je to osobní věc a každý je jiný. S vědomím, že mě nebude živit klub za 30 let (jsou jen výjimky) a hodí na mě bobek, kdykoliv se mu přestanu líbit (prodej, hostovaní, ukončení smlouvy, zranení, nižší výkonost) bych prděl i já na něj. V životě na tomhle míste není čas na soucit a bratříčkování.

Závěrem ... omluva s tím fanouškem, přehnal jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Sam Stejskal rikal,ze dostal v patek povoleni od Hradce (ja porad neverim tomu,ze ho ma) a za par hodin prijel za Pilarem nejakej manik z Wolfsburgu,aby podepsal smlouvu. To je proste pruser,to musi bejt jasny,ze jednal neprofesionalne a obchazel rady.

Jasne ze jsem necekal,ze v klubu bude do konce kariery. A kdyby za vedenim prisel s tim,ze by chtel prestoupit uz v zime,tak by se taky urcite domluvil. V Plzni nejsou ve vedeni zadny idioti,se kteryma se neda domluvit. Rezek,Navratil,Rada. Vsichni tri hraci,ktery v posledni dobe dostali od vedeni slib,ze je klub v pripade dobry zahranicni nabidky pusti,odesli. Stejne tak se mohl domluvit i Pilar.

Mne nevadi ze odchazi po pul roce a chapu ho. Mne vadi zpusob,jakym odchazi. Plzen se k nemu nechovala vubec zle a on ji v prvni moznej moment podkopne nohy tim nejhorsim zpusobem...

Reagovat
stas87

mne to cele pripada ako keby za neho hovorili iny...ze bude snadno manipulovatelny ak sa ten stejskal chvali nejakymi papiermi tak to este neznamena ze su pravdive..kaspara so seba moze urobit len on,pilarovi sa asi zatocila hlava ked videl peniaze v nemecku...s prestupom by mal pockat,zatial odohral len jeden dobry pol rok a este nic nedokazal,prachy ihned nemusi byt vzdy dobra volba

Reagovat
Zofka

Co to je za článek? To bych chtěl vidět, jak můžou hráči přestupovat jen půl roku před koncem smlouvy Samozřejmě, že můžou dvě smlouvy na sebe navazovat. Jedna má sice platnost do roku 2013, ale bude zrušena v době zahájení platnosti druhé. Tak to fungovalo a funguje všude a každé přestupové období. Jinak, tahle asiciace Taky jsem včera jednu založil a jsem jejím předsedou ... chcete moje stanovisko?? Tak asi takhle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych,že má po angažmá ve Wolsburgu.. Ten se meztim vyhlidne jiný posily a vzhledem k tomuto fiasku ani nebude mít chuť se do toho pouštet s Pilařem znovu

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je to nesmysl. Všichni chtěj něco, ale pravidla jim to nedovolí ? Vypovězení smlouvy či něco? ... Hradec chce prodat, wolf. chce koupit a pilař chce být prodán... ? Co je tu za problem? =)

Reagovat
mike.84

co je za problém ? smlouva..

Reagovat
mike.84

MGW hovado stejskal a blbec pilař, kteremu zahraničí nikam neuteče. takhle si to šramotit když je ještě nikdo a má našlapnuto k .. ???

Reagovat
smazaný uživatel

smlouva se dá vypovědět

Reagovat
smazaný uživatel

zvlášť když s tim souhlaej obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že spousta agentů jsou svině, co se chtějí na hráčích přiživit a mnohdy udělaj přestupy takové, které těm hráčům absolutně nepomohou. Ale upřímně zatím nevím v týhle kauze na jakou stranu se postavit, protože ten Pilařův agent má dost dobrý argumenty. Aspon mně to tak přijde. Nevidím do tý problematiky až tk moc, protže neznám všechny tx práv atd., ale když á potvrzení od hradce, že může jednat, tak nevidim důvod, aby byl problém v tom, že tam má smlouvu do 2013. Dyt spousta hráčů odchází z týmů, i když jim zbývá více let k ukončení smlouvy s tím daným klubem

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

mi netvrďte, že všichni fotbalisti co přestupujou maj pul roku před ukončenim smlouvy... Co Ronaldo když šel do Realu ?Musel mít smlouvu v MU a další ?? ... To muselo jít přez stávající smlouvy.

Reagovat
Kluivert9

Ronaldo byl na hostování s předkupním právem?

Reagovat
Zofka

Nebyl, ale tebe přece nemůže zaměstnavatel poslat jen tak do jiné firmy bez tvého svolení. Tady si dohodly opci dva kluby a nikdo se neptal Pilaře, jestli souhlasí. Jinak řečeno opce nebyla dohodnutá s Pilařem. Takže Hradec musí prodat hráče Plzni za podmínky, že bude souhlasit. On nesouhlasí, takže mu ho Hradec nemusí prodávat. Jednoduché jak facka.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou úplně jiný případy. Hráč může jednat bez souhlasu zaměstnavatele s jinym klubem pouze v případě že má půl roku do vypršení smlouvy. Nebo může jednat s jinym klubem když souhlasí zaměstnavatel. Jestli jsem to celý pochopil dobře tak je problém v tom že zamšstnavatel je teď Plzeň a ta nedala souhlas. Kdyby jednal až v lednu se svolenim Hradce tak by to bylo OK.

Reagovat
smazaný uživatel

cool? =)) nechapu =)) jedná se tu přece o přestup .... =) tak jaký hostování ? Jestli myslíš to, že je Pilař na hostování v Plzní, tak to s tim přece nemá co dělat ne? On není hráč Plzně ani na něj nemaj Obci... takže se do toho nemužou vubec míchat

Reagovat
centos

Mají opci.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, žádná obec na Pilařovi není

Reagovat
smazaný uživatel

nemají ... to přece Pilař nepodepsal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jenže tohle podepisuje klub...

...Hradec musí čekat až do doby, kdy uplyne lhůta pro uplatnění opce, aby mohli Pilaře prodat jinam než do Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

tu máš članek z novin =)

Udělala Plzeň při vyjednávání hráčova hostování chybu?

Udělala – v tom, že se přímo při domlouvání hostování nedohodla na podmínkách i s Václavem Pilařem. Tím, že sjednala pouze opci s Hradcem Králové, se dostala do situace, v níž její uplatnění závisí ještě i na souhlasu hráče – a ten po vydařené půlsezoně a s nabídkou Wolfsburgu v kapse nebude tak jednoduché získat.

Reagovat
smazaný uživatel

to znamená, že Plzeň musí přemluvit Pilaře k podpisu smlouvy, Wolfsburg mu smlouvu mohl pouze předložit, ale správně by povolení k jednání (které uděluje Hradec) měl dostat až po vypršení lhůty pro uplatnění opce (a btw. je tu tlačítko "reagovat")

Reagovat
stas87

a pilar sa k podpisu zmluvy s plzni nema?ci sa vyjadril ze nechce podpisat plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to dělal když by mu nepodepsání vyneslo přestup do Wolfu ?

Reagovat
stas87

no zatial este nikam neprestupil,tak treba preto ze toto sa este dlho potiahne,plzen moze trosku poupravit zmluvu s hradcom,aby aj hradec nebol skodny na buducom prestupe,treba sa s plzni nakoniec dohodne a aj hradec bude profitovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg neměl právo předložit Pilařovi smlouvu, protože Hradec ho nemohl nabídnout k přestupu (resp. přijmout nabídku)

Reagovat
Zofka

Tady je zakopaný pes možná. Aspoň, jaký výklad mám já, tak právě ten souhlas k jednání může být udělen hned, jakmile je jasné, že hráč nesouhlasí s původní opcí (dá najevo, že do toho klubu nechce). Nemusí se tedy čekat do konce smlouvy na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

proto moh podepsat smlouvu. Protože Plzeň nemá opci, předkupní právno atd... sice si asi mysleli že jo, ale není to tak, protože by jim to musel podepsat sám Pilař což se nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tak blbej nebo jenom slepej? Plzeň má předkupní právo - předkupní právo ale neznamená, že tam ten hráč musí jít, když částku přijme hráčův klub, ale musí mu ještě nabídnout smlouvu a on se pak rozhodne jestli jí přijme nebo ne)

Reagovat
smazaný uživatel

A co s nim chces jako resit,kdyz ani nevi,co je opce ... ?

Reagovat
PJ

Nemoh podepsat smlouvu, protože kluby nejsou dohodnutý na přestupu. Hradec mu dal povolení hledat a jednat, ne podepisovat. Pilař (nebo agent) měl přijít za vedenim Hradce, říct "dohodli jsme se s Wolfsburgem, dojednejte přestup", Hradec by s W. dojednal přestup, pak by Pilař podepsal smlouvu a bylo by všechno v pořádku. Alespoň podle mýho názoru...

Reagovat
PJ

... plus teda ještě museli přijít za Plzní a zeptat se, jestli bude souhlasit s ukončenim hostování a umožní přestup už v zimě, nebo nebude souhlasit a k přestupu dojde až v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Jednat mohli od patku,podepisovat nesmeli nic. A pokud je pravda,ze v patek podepsal smlouvu,je naprosto jasny,ze museli jednat mnohem driv. A sam Pilar rikal v rozhovoru v pondeli,ze se s Magathem "uz nekolikrat sesel". Takze si sam pod sebou a hlavne pod Stejskalem podriznul vetev...

Reagovat
Zofka

No jo, ale nikdo neříkal, že to takhle nebylo. Hradec se podle všeho tváří, že to tak proběhlo.

Reagovat
PJ

http://www.fchk.cz/A-tym/Novinky/Tiskove-prohlaseni-klubu-FC-Hradec-Kralove-ke-kauz.aspx - viz věta "Pokud se rozhodne pro jiný klub, budeme jednat s jiným klubem." - z toho plyne, že žádná dohoda Hradce s Wolfsburgem ještě neexistuje. Takže pokud Pilař opravdu už podepsal s Wolfsburgem smlouvu, je neplatná. Platná může bejt maximálně nějaká předběžná dohoda o tom, jakou smlouvu podepíšou, pokud dojde k dohodě klubů. Takže je možný taky to, že maji podepsanou nějakou takovou "dohodu", agent tomu řiká "smlouva" a kvůli tomu teď vzniknul takovej humbuk...

Reagovat
Zofka

Jj, to ukáže čas, jak to všechno je.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 20:04 Trapp se do Bayernu nepožene

Bayern má údajně zájem o Kevina Trappa z Kaiserslauternu, ten ale odchod do Mnichova nepovažuje za reálný. "Těší mě, že se o mě spekuluje v souvislosti s Bayernem, ale není třeba to přehánět. Měl bych tam za Manuelem Neuerem hodně malou šanci chytat, což je pro mě v tuto chvíli nejdůležitější," prohlásil jednadvacetiletý brankář.

----to o něj Bayern nemohl mít zájem v minulé sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Přijde mi, že se na Václavovi někdo chce jen přiživit. Nic takového nedopustím, budu hájit jen jeho zájmy. prohlásil Stejskal "........nevím kdo se na Pilařovi chce víc přiživit jestli Plzen nebo Stejskal........

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

oni jsou na ty černochy nějak ujetí

Reagovat
Josifek

"Přijde mi, že se na Václavovi někdo chce jen přiživit. Nic takového nedopustím, budu hájit jen jeho zájmy. Přitom on přinesl užitek Plzni, která na přestupu do Wolfsburgu také bude profitovat, Hradci i reprezentaci. Mělo by se mu spíš dále pomáhat," prohlásil Stejskal.

No tak to je gol, Stejskalovi příjde, že se chce někdo na Václavovi přiživit, tak to se opravdu nedivím, že má takový pocit, učitě o tom sám ví víc než dost...

Hlavně že jedná v zájmu klienta, v jehož zájmu bezpochyby je riskovat že nebude hrát a přijde třeba o EURO nebo minimálně základ, v Pilařově zájmu určitě taky je celá tahle šaráda, která určitým způsobem poškozuje jeho jméno...JJ, spásou fotbalu jsou tihle agenti, "chránící a bránící" své hráče.

Reagovat
JozkokozleJ

Tu sa z hracov robia nesvojpravni idioti. Nikde nie je nejake nariadenie, aby hrac musel mat agenta. To si fakt myslis, ze agent je len od toho, aby sa iba prizivil? Ak by si veci, ktore hracovi zariaduje agent, dokazal hrac zariadit svojpomocne, tak by ziaden hrac agenta nepotreboval... lenze v prestupoch a kazdodennom zivote hraca je tolko uskali, ze pochybujem, ze 95 % hracov by bola schopna sa sama o seba postarat. Navyse mat agenta je i pohodlnejsie.

Reagovat
Bayern +

100. pro FC Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych věřil Janu Jiráňovi z Ypsilonky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslim, že se ve Wolfsburgu zakope. Myslim, že tam budoucnost nemá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele