Zranění Agüera z ligové premiéry Manchesteru City prý není vážné

Fanouškům Manchesteru City zatrnulo, když už po 13 minutách nové sezony musela střídat jedna z největších hvězd klubu Sergio Agüero kvůli zranění kolena. Argentinský útočník však později fanoušky uklidnil, že se nepotvrdily obavy z poškození kolenních vazů a že by měl být brzy zpátky ve hře.

Maradona: Agüerův přestup do Manchesteru City byla chyba

Argentinec Sergio Agüero podle svého tchána Diega Maradony udělal chybu, když před sezonou přestoupil do Manchesteru City. Mistr světa z roku 1986 si myslí, že reprezentační útočník měl raději zvolit jako své další působiště Real Madrid.

Fotbalový král Messi hlasoval pro Xaviho, Iniestu a Agüera

Čerstvý vítěz ankety Zlatý míč FIFA o nejlepšího fotbalistu světa v roce 2011 Lionel Messi dal své hlasy spoluhráčům z Barcelony Xavimu Hernándezovi s Andrésem Iniestou a kolegovi z argentinské reprezentace Sergiu Agüerovi. Novinářům to řekl po své pondělní korunovaci v Curychu.

Agüerův dvougólový debut kouče Manciniho nepřekvapil

Argentinský útočník Sergio Agüero se při premiéře v dresu Manchesteru City blýskl dvěma góly a asistencí, podle trenéra Roberta Manciniho však zdaleka neukázal své umění v celé kráse. Italský kouč je přesvědčený, že třiadvacetiletý fotbalista může hrát ještě lépe.

Agüero slibuje Manchesteru City revoluci

Nová posila Manchesteru City útočník Sergio Agüero sice odmítá srovnání se svým tchánem, legendárním Diegem Maradonou, přesto se nebojí velkých prohlášení. Krátce po přestupu z Atlétika Madrid se třiadvacetiletý argentinský reprezentant označil za Che Guevaru světového fotbalu a dodal, že do anglického klubu přišel udělat revoluci.

Agüero přestoupil z Atlétika Madrid do Manchesteru City

Aktualizováno. Argentinský útočník Sergio Agüero je blízko přestupu z Atlétika Madrid do Manchesteru City. Třiadvacetiletý kanonýr dnes přiletěl na britské ostrovy a po lékařské prohlídce by měl s s anglickým klubem podepsat pětiletou smlouvu.

Agüero by mohl nahradit Téveze. City chtějí i Nasriho

Manchester City má nekonečně finanční možnosti a dost možná se schyluje k dalším velkým rošádám. Manažer Roberto Mancini totiž přiznal, že si velmi dobře dokáže ve svém týmu představit Sergia Agüera a nevzdává se ani případného angažování Samira Nasriho z Arsenalu. Zároveň přiznal, že respektuje jakékoliv rozhodnutí Carlose Téveze, který je na odchodu...

Do Atlética se už nevrátím, potvrdil Agüero zaječí úmysly

Sergio Agüero již na konci května oznámil, že hodlá po pěti letech odejít z Atlética, uskutečnění jeho přestupu je ale stále v nedohlednu a v madridském klubu věřili, že by mohl argentinský útočník přeci jen zůstat. Sám hráč však trvá na svém, do Atlética se již dle svých slov nevrátí...

V Atlétiku věří, že Agüero zůstane

Sportovní ředitel Atlétika Madrid José Luis Caminero věří, že jeho klub v létě nepřijde o Sergia Agüera. Mladý útočník by rád zamířil jinam, žádný zájemce ale zatím Agüera nevykoupil ze smlouvy. Nově prý Atlético odmítlo nabídku Juventusu v hodnotě 35 milionů eur.

O své budoucnosti se rozhodnu až po Copě Américe, oznámil Agüero

Útočník Sergio Agüero sice už před několika dny prohlásil, že by rád opustil Atlético Madrid a zamířil do opravdového velkoklubu, v blízké době ale jeho přestup očekávat nemáme. Argentinský reprezentant se totiž rozhodne až po konci Mistrovství Jižní Ameriky.

Rád bych pokračoval v La Lize, prohlásil Agüero

Sergio Agüero před více než týdnem vyjádřil přání odejít z Atlética Madrid a od té doby se živě spekuluje, který z velkoklubů bude jeho novým působištěm. Argentinský útočník připustil, že má rád anglickou i italskou ligu, přesto ale preferuje setrvání ve španělské Primera División...

Real Madrid Agüera nechce, jediným zájemcem Juventus

Sergio Agüero začátkem týdne prozradil, že má zaječí úmysly, a nyní už začíná být jasno, kam by argentinský útočník mohl zamířit. Generální manažer Atlética Madrid Miguel Ángel Marin totiž prozradil, že městský konkurent Real o hráče zájem nemá, na rozdíl od Juventusu...

Agüero se rozhodl a je připraven opustit Atlético

Atlético Madrid se ještě před rokem mohlo chlubit jednou z nejlepších útočných dvojic na světě, nyní je všechno jinak a brzy může být ještě hůře. Letošní sezona vůbec nevyšla Diegu Forlánovi a mluví se o jeho odchodu, podobně tomu bude i v případě Sergia Agüera, který nyní změnil názor a požádal o přestup...

Agüero: Chci zůstat v Atléticu tak dlouho, jak to bude možné

Každým půlrokem nyní může změnit dres Sergio Agüero, který je spojován s odchodem z Atlética Madrid, přestože nedávno prodloužil smlouvu do léta 2014. Argentinskému útočníkovi bude klub z hlavního města Španělska dříve nebo později malý, pro tuto chvíli v něm ale chce zůstat tak dlouho, jak jenom to bude možné...

Odejdu, až sám budu chtít, hlásí Aguero

Sergio Aguero byl celý leden ve víru spekulací o jeho možném odchodu z Atlética. Mluvilo se o obrovské nabídce londýnské Chelsea, ke které se pak přidal i sousední Tottenham a dokonce také Real Madrid, městský rival Atlética, ale argentinská hvězda odolala a nadále zůstává u Atletů. Aguero prohlásil, že sám rozhodne, až bude chtít odejít, nikdo jiný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele