Obhajoby titulu se nevzdáváme, prohlásil Agüero

Hodně důležitý a ostře sledovaný zápas má před sebou Manchester City, který čeká derby s městským rivalem United. Citizens po dalším zaváhání ztrácejí ze čtvrté příčky na Chelsea, která má navíc utkání k dobru, devět bodů, podle Sergia Agüera se však nevzdávají naděje na obhajobu titulu...

Manchesteru City bude až šest týdnů chybět Agüero

Hodně nepříjemná zpráva zastihla Manchester City. Úřadující anglický šampion se až na šest týdnů musí obejít bez služeb klíčového útočníka Sergia Agüera. Ten je na marodce se zraněním kolenních vazů...

Agüero byl rád, že hattrickem zvýšil naděje City na postup v LM

V úterních zápasech Ligy mistrů se vedle Lionela Messiho blýskl hattrickem i jeho spoluhráč z argentinské reprezentace Sergio Agüero. Šestadvacetiletý kanonýr Manchesteru City potvrdil skvělou střeleckou formu posledních dnů a dvěma góly v závěru otočil souboj s lídrem skupiny Bayernem Mnichov.

Do roku 2019 se Manchesteru City upsal i Sergio Agüero

Obhájce ligového titulu Manchester City patrně zavedl novou módu - totiž podepisovat s hráči nové pětileté smlouvy. Argentinský útočník Sergio Agüero se stal již pátým fotbalistou Citizens, jenž se klubu do června 2019 uvázal.

Di María kvůli zranění přijde o semifinále, Agüero se uzdravil

Argentinec Ángel Di María přijde o středeční semifinále mistrovství světa s Nizozemskem. Šestadvacetiletého záložníka vyřadilo zranění stehna, které si odnesl ze čtvrtfinálového duelu s Belgií (1:0). Do hry se naopak může vrátit útočník Sergio Agüero, který se potýkal od závěru základní části turnaje se stejným problémem.

Agüero doufá, že už se mu zranění budou vyhýbat

Hvězdu Manchesteru City často pronásledovala zranění a v letošní sezoně si i jejich vinou na konto připsal pouze sedmnáct ligových zápasů. Po měsíci rekonvalescence se argentinský útočník dostal na hřiště při vyhraném pohárovém utkání proti Sunderlandu a nyní doufá, že si svou porci smůly již do konce sezony vybral.

Manchester City bude opět postrádat střelce Agüera

Bez své hvězdy Sergia Agüera se pravděpodobně po celý měsíc bude muset obejít Manchester City. Pětadvacetiletý útočník si během středečního zápasu s Tottenhamem poranil stehenní sval. Argentinský střelec teprve nedávno překonal zranění lýtka.

Agüerovi stačilo ke gólovému návratu po zranění 50 vteřin

Argentinec Sergio Agüero se po měsíčním svalovém zranění vrátil ve velkém stylu. Od návratu na hřiště mu stačilo padesát vteřin, aby se zapsal mezi střelce a pomohl tak Manchesteru City k vítězství 5:0 ve čtvrtém kole Anglického poháru proti Blackburnu. Byl to pro něj už 21. gól za City v této sezoně.

Agüero z Manchesteru City si kvůli lýtku měsíc nezahraje

Minimálně měsíc se bude muset Manchester City obejít bez argentinského útočníka Sergia Agüera. Druhého nejlepšího střelce anglické ligy nepustí do hry zranění lýtka, které si přivodil při sobotní výhře 6:3 nad Arsenalem. Dobu absence prozradil manažer Manuel Pellegrini.

Zvažoval jsem návrat do Independiente, přiznal Agüero

Sergio Agüero teprve v květnu podepsal v Manchesteru City novou smlouvu, o pár týdnů později ale uvažoval nad tím, že se vrátí do vlasti. Pětadvacetiletého argentinského útočníka k tomu vedla situace mateřského Independiente, které poprvé ve své historii sestoupilo do druhé ligy...

Média chválí Agüera, Citizens prý byli pro Plzeň velké sousto

Britská média po úterním triumfu Manchesteru City 3:0 nad Plzní v Ligy mistrů sice ocenila výkon domácího záložníka Milana Petržely, jinak se ale shodla, že bohatý anglický klub byl pro Západočechy zřejmě moc velkým soustem. Listy přisuzují hlavní podíl na triumfu útočníkovi Sergiu Agüerovi.

Všechno jsou jen spekulace, vylučuje odchod Agüero

Sergio Agüero nemá v plánu během letního přestupového období opustit Manchester City. Argentinský útočník, který v dresu anglického vicemistra odehrál dvě sezóny a v obou se stal jeho nejlepším střelcem, říká, že informace o jeho možném odchodu jsou pouhými spekulacemi...

Agüero se omluvil Luizovi

Útočník Manchesteru City Sergio Agüero se omluvil obránci Chelsea Davidu Luizovi za tvrdý zákrok z nedělního semifinále Anglického poháru. Agüero v zápase rozhodl vítězným gólem o triumfu City 2:1 a postupu do finále, ale v 81. minutě neudržel nervy a po vzájemném souboji dupl oběma nohama na zadní partie ležícího Luize.

Argentinský kanonýr Agüero má natržený stehenní sval

Obhájcům anglického titulu z Manchesteru City bude delší dobu chybět kanonýr Sergio Agüero. Argentinský reprezentační útočník má natržený zadní stehenní sval. Závažnost zranění z úterního ligového zápasu se Stoke prokázalo vyšetření u specialistů v Itálii.

Agüero bude Manchesteru City chybět přibližně měsíc

Přibližně měsíc se bude muset Manchester City obejít bez útočníka Sergia Agüera. Čtyřiadvacetiletý Argentinec si zranil koleno hned v prvním utkání anglické ligy, do níž obhájci titulu vstoupili vydřenou výhrou 3:2 nad nováčkem ze Southamptonu. Klub měl ovšem obavy, aby zranění nebylo vážnější.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele