Agüero se rozhodl a je připraven opustit Atlético

24.05.2011, 08:39
Aktuality
Atlético Madrid se ještě před rokem mohlo chlubit jednou z nejlepších útočných dvojic na světě, nyní je všechno jinak a brzy může být ještě hůře. Letošní sezona vůbec nevyšla Diegu Forlánovi a mluví se o jeho odchodu, podobně tomu bude i v případě Sergia Agüera, který nyní změnil názor a požádal o přestup...

Argentinský útočník dlouho prohlašoval, že z madridského klubu odejde ve chvíli, kdy to uzná za vhodné on sám a nevypadalo to na jeho letní stěhování. Cosi mohl naznačit už začátek ledna a prodloužení smlouvy do léta 2014 s tím, že byla snížena jeho výkupní klauzule z 60 na 45 milionů eur.

"Po pěti náročných letech mého vývoje potřebuji zkusit něco jiného," napsal Agüero na svých internetových stránkách.

"Před dlouhou dobou jsem řekl, že až budu chtít odejít, řeknu to veřejně. A ten čas přišel. Držím své slovo a tady jsem, je to pro mě hodně složité, když mám opustit Atlético, hodně mě to raní," dodal.

Agüero do Atlética přišel v roce 2006 z Independiente a za španělský klub dal přes sto branek. Uplynulá sezona byla jeho nejplodnější, když se v Primera Division trefil dvacetkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (889)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele