Můj syn nám přinesl štěstí, liboval si Aguero

Velký zápas se hrál včera večer na stadionu Vicente Calderóna v Madridu. Domácí Atlétiko dvakrát prohrávalo s lídrem ligy z Barcelony, ale nakonec díky gólu Aguera ze závěru zápasu vyhrálo.

Fanoušci Interu si přejí v týmu Aguera

Kdyby platilo "vox populi, vox dei" pak by prezident Interu Milán Massimo Moratti musel v letním přestupovém okně sáhnout hodně hluboko do kapsy. Fanoušci nerazzurri si v internetovém hlasování vybrali jako posilu argentinského útočníka Atlétika Madrid Sergia Aguera.

Agüera Maradona neovlivní. Zůstane v Atlétiku

Trenér argentinské reprezentace Diego Maradona minulý týden poradil Sergiu Agüerovi spolu s Carlosem Tévezem, aby přestoupili do milánského Interu. Hvězda Atlétika ale o ničem takovém neuvažuje a zůstane v Madridu.

Tevez by měl podle Maradony odejít do Interu

Útočníci Carlos Tévez a Sergio Agüero by podle trenéra argentinské reprezentace Diega Maradony měli přestoupit z Manchesteru United, respektive Atlétika Madrid do Interu Milán. Legendární fotbalista uvedl, že italský šampion by pro oba byl ideálním týmem.

Agüero znovu myslí na titul

Atletiko Madrid v úvodu letošní sezony poztrácelo několik bodů, v posledních týdnech ale hráči španělského klubu svým fanouškům vše vynahrazují. Svěřenci trenéra Javiera Aguirreho neprohráli již čtrnáct soutěžních zápasů v řadě a Sergio Agüero opět začíná mluvit o titulu...

Benítéz se přiznal: Propásl jsem Aguera

Rafael Benítéz přiznal, že propásl svou příležitost získat pro Liverpool Sergia Aguera, který dnes řádí v barvách Atlétika Madrid. Před dvěma roky připadal španělskému kouči přestup maličkého Argentince jako příliš velký risk.

Agüero je unavený, neúčast v derby si ale nepřipouští

V hlavním městě Španělska se zítra odehraje další velké madridské derby. Atletiko doma hostí Real a v jeho útoku by se měl objevit i Sergio Agüero. Argentinský fotbalista z reprezentačního srazu sice dorazil až dnes ráno a je unavený, proti Realu ale chce hrát...

Po Aguerovi touží Manchester City

Argentinský reprezentant ve službách Atlétika Madrid Sergio Aguero by mohl brzy přestoupit do Anglie. Velký zájem projevil pohádkově bohatý Manchester City. Arabští majitelé hodlají z "Kuna" udělat nejlépe vydělávajícího fotbalistu na světě.

Nehraje Leo proti Kunovi, upozorňuje Messi

V sobotu večer přivítá na Nou Campu Barcelona ve šlágru španělské ligy Atlético Madrid. Ve středu obou týmů jsou argentinské útočné hvězdy, domácí Lionel Messi ale odmítá, že by v utkání šlo hlavně o měření sil s kamarádem Sergiem "Kunem" Agüerem.

Agüero dokáže cokoliv, soudí Pantič

V Atlétiku Madrid vyrůstá hvězda nejužší světové špičky. O talentu Sergia Agüera nikdy nebylo pochyb, mladý Argentinec se neustále zlepšuje a táhne svůj tým k výšinám. Naposledy zařídil výhru v úvodním utkání Ligy mistrů v Eindhovenu.

Senna byl nejlepším ve Španělsku

Španělský sportovní magazín Don Balón zveřejnil tabulku nejlepších hráčů Primera División v minulé sezóně, vytvořenou podle průměrného hodnocení z jednotlivých zápasů. Z prvenství se díky známce 6.76 může radovat Marcos Senna z Vilarrealu, jen o setinu za ním skončili Sergio Agüero z Atlétika a Ariel Ibagaza z Mallorky...

Agüero: Nejsem spasitel

Atléticu Madrid se vrátil úspěšný olympionik Segio Agüero, jenž by týmu měl pomoci již ve středeční odvětě předkola Ligy mistrů proti Schalke. Sám útočník však varuje, že výsledek nezáleží pouze na něm...

Agüero na přestup nemyslí

Sergio Agüero se v nejbližší době nechystá změnit dres a i nadále chce hájit barvy Atletika Madrid. Argentinský útočník svým prohlášením reagoval na spekulace o možném přestupu do Chelsea nebo Manchesteru United...

Agüera neprodáme, vzkázal Chelsea Cerezo

Útočník Atlétika Madrid Sergio Agüero patří k nejtalentovanějším hráčům na světě, španělskému klubu ho údajně chce přetáhnout Chelsea. Prezident Atlétika Enrique Cerezo ujistil fanoušky, že mladý Argentinec není na prodej.

Chelsea se snaží z Atlétika vykoupit Agüera

Vedení londýnské Chelsea chce posílit svůj kádr o některou z největších hvězd. Nyní se pokouší získat mladého útočníka Sergia Agüera z Atlétika Madrid. Nabídla za něj astronomických 55 milionů eur, což je hodnota jeho výkupní klauzule.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele