Do Atlética se už nevrátím, potvrdil Agüero zaječí úmysly

13.07.2011, 22:30
Aktuality
Sergio Agüero již na konci května oznámil, že hodlá po pěti letech odejít z Atlética, uskutečnění jeho přestupu je ale stále v nedohlednu a v madridském klubu věřili, že by mohl argentinský útočník přeci jen zůstat. Sám hráč však trvá na svém, do Atlética se již dle svých slov nevrátí...

Sportovní ředitel Atlética José Luis Caminero se před pár dny nechal slyšet, že stále věří v Agüerovo setrvání, aby na argentinském reprezentantovi nadále stála ofenziva madridského týmu. Třiadvacetiletý kanonýr se ovšem obměkčit nenechá.

”Mluvil jsem s klubem a vydal prohlášení, nyní moji zástupci jednají o mém odchodu. Nevím, kdy bude dotažena nějaká dohoda, ale chci mít o všem jasno, až skončí Copa América,” řekl pro ESPN střelec tří z dosavadních čtyř argentinských branek na jihoamerickém šampionátu.

”Do Atlética se už nevrátím, to je jasné. Zkrátka potřebuji do nového prostředí,” dodal Agüero. Favority na získání jeho služeb jsou městský rival Real Madrid a Juventus, do hry se údajně přihlásil také Manchester City. Ať už vzrůstem malý hráč zamíří kamkoliv, zřejmě to bude přestup za 45 milionů eur, které jsou zakotveny v jeho smlouvě.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (615)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele