Real Madrid Agüera nechce, jediným zájemcem Juventus

27.05.2011, 21:58
Aktuality
Sergio Agüero začátkem týdne prozradil, že má zaječí úmysly, a nyní už začíná být jasno, kam by argentinský útočník mohl zamířit. Generální manažer Atlética Madrid Miguel Ángel Marin totiž prozradil, že městský konkurent Real o hráče zájem nemá, na rozdíl od Juventusu...

Maličký útočník, který za pár dní oslaví třiadvacáté narozeniny, hodlá po pěti letech na stadionu Vicenteho Calderóna zkusit novou výzvu a zatím se nejpravděpodobněji jeví přesun do Juventusu.

Španělská média spekulovala také o zájmu Realu Madrid, to ale vyloučil jeho prezident Florentino Perez. ”Řekl mi, že nemá v úmyslu přivést Agüera, a já nemám důvod mu nevěřit. Máme dobré osobní vztahy a to samé se dá říct i o klubové úrovni,” řekl Miguel Ángel Marin po schůzce se svým protějškem.

”Jediní, s kým jsem mluvil, byli zástupci Juventusu. Byl jsem jimi kontaktován dopisem, v němž mě žádali o povolení jednat s hráčem,” pokračoval manažer Atlética. ”Vyjádřili zájem, ale my Agüera pustíme jen za 45 milionů eur a ani o euro méně,” dodal.

Autor: Petr Vaněček / sportinglife.com

Komentáře (590)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele