Agüero se z Atlética do Chelsea ani Realu stěhovat nebude

Atlético Madrid odmítlo dvě lukrativní nabídky na přestup útočníka Sergia Agüera. O dvaadvacetiletého argentinského reprezentanta se podle majitele a generálního manažera Miguela Ángela Gila ucházely Chelsea a Real Madrid.

Agüero prodloužil, chce se i nadále zlepšovat v Atléticu

Sergio Agüero bude i nadále hájit barvy vítěze loňského ročníku Evropské ligy Atlética Madrid. Argentinský útočník a reprezentant včera v klubu z hlavního města Španělska prodloužil smlouvu do léta 2014, původní kontrakt měl vypršet o dva roky dříve...

Cereza by odchod Agüera z Atlétika překvapil

Prezident Atlétika Madrid Enrique Cerezo si je téměř jistý, že útočník Sergio Agüero z klubu v letním přestupovém termínu neodejde. Cereza v jeho názoru neovlivnily ani neustále spekulace o zájmu velkoklubů z dalších vyspělých fotbalových zemí.

Agüero je zájmem Interu Milán nadšený

Útočník Atlétika Madrid Sergio Agüero připustil, že by v létě mohl z klubu odejít. Sám přiznal, že by se nebránil přestupu do Interu Milán, přesto se zatím konkrétnějším vyjádřením brání. Tvrdí, že na všechno bude dostatek času po sezoně.

Rozhodne klub, říká o své budoucnosti Agüero

Sergio Agüero je jedním z nejžádanějších fotbalistů současnosti a hodně často se spekuluje o jeho budoucnosti. Argentinský útočník hájí barvy Atletika Madrid a právě tento španělský klub má rozhodnout o dalším osudu mladého fotbalisty...

Stále se mám co učit, ví Agüero

Sergio Agüero před sebou má druhou polovinu sezony, v níž ho čeká boj o nominaci na světový šampionát do Jihoafrické republiky. Útočník Atletika Madrid by Argentině rád pomohl až do finále mistrovství světa, moc dobře ale ví, že se má stále co učit...

Ancelotti příchod Agüera do Chelsea popřel

Trenér Chelsea Carlo Ancelotti vyvrátil, že by se Chelsea v lednu chystala angažovat argentinského útočníka Atlétika Madrid Sergia Agüera. Spekulace britských médií před časem popřel také samotný fotbalista.

Agüero se z Atlétika nechystá. Pro klub by umřel

Atlétiku Madrid se letos nedaří, což jen podněcuje spekulace o odchodu Sergia Agüera do některého z věhlasnějších evropských klubů. Mladý Argentinec ale hlásí, že je v Atlétiku šťastný, v klubu chce zůstat, ať se daří, nebo ne.

Ancelotti o Agüera usilovat nebude

Chelsea sice byla v posledních měsících neustále skloňována s možným přestupem Sergia Agüera, ale manažer Blues Carlo Ancelotti na toto téma před zápasem s Atléticem Madrid promluvil a vypadá to, že hvězdný Argentinec na Stamford Bridge nezamíří.

Kritika fanoušků je zcela oprávněná, uvědomuje si Agüero

Další ránu do vazu včera dostalo madridské Atletiko. Klub z hlavního města Španělska přivítal doma Mallorku a dlouho vedl 1:0, nakonec ovšem bral jenom bod za remízu 1:1. Atletiko přitom téměř celý druhý poločas hrálo proti devíti a Sergio Agüero tak velmi dobře ví, že kritika je oprávněná...

Agüero zůstává, shodli se trenér i prezident Atlétika

Sergio Agüero Atlético Madrid neopustí. Na tom, že mladý Argentinec zůstane v klubu z hlavního města Španělska, se shodli trenér Abel Resina i prezident klubu Enrique Cerezo.

Resino vsadil na Forlána a Agüera, věří v jejich setrvání

Atletiko Madrid se může chlubit jednou z nejlepších útočných dvojic na světě, jihoameričané Sergio Agüero a Diego Forlán znamenají pro obrany soupeře velké nebezpečí. Trenér Abel Resino věří, že oba hráči zůstanou v kádru, tím spíše, když právě na nich hodlá založit hru v nadcházející sezoně...

Cerezo: United nabídku za Agüera nepodali

Prezident Atlétika Madrid Enrique Cerezo popřel informace, že anglický Manchester United už podal oficiální nabídku za argentinského útočníka Sergia Agüera. Právě 21letý střelec byl v médiích silně zmiňován s přestupem na Old Trafford.

Cerezo nevyloučil odchod Agüera

Vedení Atletika Madrid v létě čeká velmi složitý úkol - udržet dva hvězdné útočníky. V Evropě je zájem o majitele Zlaté kopačky Diega Forlána, své nápadníky pak má i Sergio Agüero. Španělský klub případné nabídky za argentinského reprezentanta nebude okamžitě házet do koše...

Agüero chce do Barcelony, přimluvit se má Messi

Atlético Madrid by přes léto mohlo mít velké problémy s udržením argentinského útočníka Sergia Agüera. Ten totiž vyjádřil přání přestoupit do katalánské Barcelony. K vysněnému angažmá mu má pomoci Lionel Messi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele