Další články

Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Reprezentaci opustil i Brabec, doplnili ji Lingr, Provod a Stronati

Českou reprezentaci před úterním závěrečným zápasem skupiny A2 Ligy národů ve Švýcarsku opustil kvůli zranění také zadák Jakub Brabec. Už v sobotu krátce před domácím utkáním s Portugalskem vypadli z mužstva ze zdravotních důvodů křídelník Jakub Jankto a pravý bek či záložník Lukáš Masopust. Trenér Jaroslav Šilhavý dodatečně povolal středopolaře Lukáše Provoda s ofenzivním univerzálem Ondřejem Lingrem ze Slavie a obránce Patrizia Stronatiho z Puskáse.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Ostravský stoper Stronati přestoupil do Puskás Akadémie

Patrizio Stronati přestoupil z Baníku Ostrava do maďarského klubu Puskás Akadémia. Poté, co šestadvacetiletý stoper v novém působišti úspěšně prošel zdravotními testy, vstoupila v platnost i dohoda klubů a Stronati se stal na dva roky hráčem vicemistra maďarské ligy. Oba kluby transfer oznámily na svých webových stránkách.

Obránce Stronati je na odchodu z Baníku Ostrava do Puskás Akadémia

Obránce Patrizio Stronati je na odchodu z Baníku Ostrava. Šestadvacetiletý fotbalista má namířeno do maďarského klubu Puskás Akadémia. Od vedení Baníku dostal povolení absolvovat v novém působišti lékařskou prohlídku.

Reprezentaci na Belgii doplní Nguyen a Stronati, tým opustí Jemelka

K české reprezentaci se po návratu z dnešního úvodního utkání kvalifikace mistrovství světa proti Estonsku připojí na zbylé dva březnové zápasy s Belgií a ve Walesu brankář Filip Nguyen a obránce Patrizio Stronati. Tým naopak opustí jiný stoper Václav Jemelka. Novináře o tom informoval tiskový mluvčí reprezentace Petr Šedivý.

Stronati je podle médií blízko odchodu z Baníku do Poznaně

Obránce Patrizio Stronati má podle polských médií blízko k přestupu z Baníku Ostrava do Lecha Poznaň. List Gazeta Wyborcza napsal, že čtyřiadvacetiletý stoper začátkem týdne klub navštívil a sedminásobný polský mistr jedná o jeho angažování.

Šilhavý doplnil reprezentaci o pět hráčů, vypadli Kopic a Zmrhal

Trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý dodatečně povolal k přípravnému zápasu v Polsku a závěrečnému utkání Ligy národů se Slovenskem šestici hráčů. Tým doplnili útočník Martin Doležal, který je v národním týmu nováčkem, obránci Patrizio Stronati s Danielem Pudilem a záložníci Martin Frýdek, Jiří Skalák a Ladislav Krejčí. Kvůli zranění naopak vypadli z nominace křídelní hráči Jan Kopic s Jaromírem Zmrhalem.

Reprezentace se dál chystá na Slováky: Zraněného Hejdu nahradil Stronati

Čeští reprezentanti se pod novým trenérem Jaroslavem Šilhavým dál chystají v Praze na sobotní zápas Ligy národů na Slovensku a úterní utkání na Ukrajině. K týmu se připojil dodatečně povolaný stoper Patrizio Stronati, který nahradil zraněného Lukáše Hejdu. Ten kvůli problémům s lýtkem mužstvo opustí a do Trnavy neodcestuje.

Šilhavý do národního týmu povolal i nováčka Stronatiho

Nominaci reprezentace na zápasy na Slovensku a Ukrajině rozšíří stoper Baníku Ostrava Patrizio Stronati, který dostal pozvánku poprvé. Trenér Jaroslav Šilhavý ho povolal vzhledem ke zdravotním potížím Lukáše Hejdy. Bývalý mládežnický reprezentant se k týmu připojí ve středu. Informoval o tom Baník na sociálních sítích.

Baník Ostrava znovu posílí stoper Stronati

Kádr Ostravy posílil stoper Patrizio Stronati. Třiadvacetiletý střední obránce, kterému skončila smlouva v Austrii Vídeň, dnes v Baníku podepsal kontrakt na čtyři roky.

Češi v zahraničí: Vydra nejlepším střelcem Championship. Dvěma góly zazářil Novák

Matěj Vydra pomohl Derby County do play-off o postup do Premier League a sám si brankou proti Barnsley zajistil Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce druhé anglické ligy. Střelecky zasvítil také Filip Novák v dresu Trabzonsporu. Proti Kasimpase se trefil hned dvakrát, i když jeho tým s mužstvem Davida Pavelky nakonec vysoko prohrál.

Češi v zahraničí: Skóroval Schick, ale nádherně pálili i Beneš s Jablonským

O víkendu se českým fotbalistům v zahraničí střelecky zadařilo. Z tradičních kanonýrů se trefil Patrick Schick z AS Řím, který se snad konečně rozjel. Poprvé se prosadil Bořek Dočkal v zámořské MLS. Jinak pálili hodně neobvyklí střelci jako obránci David Jablonský a Vít Beneš v bulharské, respektive maďarské lize. A šlo o hodně povedené branky. Mezi střelce se zapsal také záložník Jaroslav Navrátil v Eredivisie.

Češi v zahraničí: Vydra útočí na dvacítku, krásné góly dali Pospíšil s Marešem

Matěj Vydra pokračuje ve střelecky vydařené sezóně ve druhé anglické lize. V barvách Derby County už útočí na dvacítku. Krásně se trefovali také čeští fotbalisté v Polsku. Martin Pospíšil nezabránil prohře Jagiellonie s Plockem, Jakub Mareš přispěl pěknou brankou k remíze Zaglebie Lubin v Krakově s Cracovií.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele