Češi v zahraničí: Vydra útočí na dvacítku, krásné góly dali Pospíšil s Marešem

09.04.2018, 09:23
Aktuality
Matěj Vydra pokračuje ve střelecky vydařené sezóně ve druhé anglické lize. V barvách Derby County už útočí na dvacítku. Krásně se trefovali také čeští fotbalisté v Polsku. Martin Pospíšil nezabránil prohře Jagiellonie s Plockem, Jakub Mareš přispěl pěknou brankou k remíze Zaglebie Lubin v Krakově s Cracovií.

Německo


Jiří Pavlenka odchytal za Werder Brémy celé utkání na hřišti Hannoveru. Už v prvním poločase ale inkasoval dvě branky a jeho tým nakonec prohrál 1:2. V dresu Brém nechyběl ani obránce Theo Gebre Selassie. Na lavičce sledoval duel náhradní brankář Jaroslav Drobný.

Záložník Augsburgu Jan Morávek se dostal proti Bayernu Mnichov na hřiště až v 80. minutě, kdy vystřídal Gregoritsche. Domácí už v tu chvíli prohrávali 1:3. Nakonec dostali ještě jednu branku a po porážce 1:4 přihlíželi mistrovským oslavám bavorského celku.

Vladimír Darida odehrál při porážce Herthy v Mönchengladbachu 1:2 úvodních 80 minut. Pak jej po druhé inkasované brance, kterou domácí otočili vývoj zápasu, vystřídal Slovák Ondrej Duda. V zápase si připsal jednu ránu z voleje, kterou zlikvidoval brankář a jednu přihrávku do gólové šance Kalouovi, jenž ovšem neproměnil.

Pavel Kadeřábek nastoupil v základní sestavě Hoffenheimu na půdě Frankfurtu a přispěl k remíze 1:1. Hoffenheim se drží těsně za pozicemi, které znamenají kvalifikaci do Evropské ligy.

Záložník Ondřej Petrák naskočil do zápasu Norimberku s Heidenheimem v 74. minutě, kdy vystřídal Errase. Na stavu 3:2, který byl v platnosti v době jeho nástupu na trávník se ale nic nezměnilo.

Anglie


Brighton remizoval v Premier League doma s Huddersfieldem 1:1. Jiří Skalák ani Aleš Matějů v jeho nominaci chyběli.

Brankář Petr Čech se podílel na vítězství Arsenalu 3:2 nad Southamptonem. Překonal ho v první půli Shane Long a po změně stran Charlie Austin. Ani za jednu branku Čech nemohl, naopak se vytáhl při další šanci Longa a v závěru při Tadičově pokusu o vyrovnání.

Útočník Matěj Vydra se prosadil v dresu Derby County už podevatenácté v této sezóně a pomalu útočí na historické milníky. Jen dva hráči za posledních 33 let se v dresu Beranů trefili víckrát a ty má nyní Vydra na dosah. Naposledy snadno překonal brankáře Boltonu při vítězství 3:0, díky němuž si Derby upevnilo pozici v boji o play-off. Na sedmý Millwall má náskok tří bodů a navíc zápas k dobru.

Vydrův gól v čase 0:28



Daniel Pudil odehrál celých 90 minut za Sheffield Wednesday proti Fulhamu. Pět minut před koncem duelu, který skončil porážkou jeho týmu 0:1, dostal žlutou kartu. Tomáš Kalas strávil zápas na straně hostů pouze mezi náhradníky.

Tomáš Egert tentokrát nebyl ani na lavici náhradníků Burtonu Albion, který remizoval 1:1 v Birminghamu.

Ani Ondřej Mazuch nebyl v nominaci Hullu, jenž porazil na domácím hřišti Queen‘s Park Rangers 4:0.

Francie


Zkušený záložník Jaroslav Plašil odehrál za Bordeaux celých 90 minut proti Lille a pomohl Girondins k vítězství 2:1.

Brankář Tomáš Koubek odchytal celý zápas za Rennes na půdě Nice. Duel skončil nerozhodně 1:1. Koubka překvapila jen tečovaná střela Pley v prvním poločase.

Itálie


Útočník Patrik Schick naskočil z lavičky AS Řím do druhého poločasu zápasu s Fiorentinou. Zvrátit nepříznivý stav 0:2, jenž se zrodil už v prvním dějství se mu ale nepodařilo. Dostal se ke dvěma hlavičkám, které ale nevměstnal mezi tyče.

Brankář Lukáš Zima znovu kryl záda jedničce FC Janov Mattiovi Perinovi a na hřiště se nedostal. Jeho tým v derby na hřišti Sampdorie remizoval 0:0.

Zraněný obránce Stefan Simič nebyl v nominaci svého týmu při vítězství 1:0 nad Bolognou. Další český reprezentant Ladislav Krejčí strávil celé utkání na lavičce náhradníků.

Antonín Barák i Jakub Jankto nastoupili v základní sestavě Udine proti Laziu. Oba odehráli kompletních 90 minut, ovšem jejich tým prohrál 1:2.

Libor Kozák zůstal na lavičce Bari po celé utkání se Salernitanou. Duel skončil nerozhodně 1:1. Bari se drží na páté příčce, která zaručuje play-off o postup do první ligy.

Záložník Roman Macek sledoval domácí debakl Cremonese od Foggie 0:4 také pouze z lavičky náhradníků a do zápasu nezasáhl.

Nizozemsko


Jaroslav Navrátil nastoupil v základní sestavě Heraclesu Almelo na půdě Ajaxu Amsterdam . Český záložník odehrál celý zápas, ale jeho tým prohrál 0:1.

Záložník Michal Sadílek se představil v dresu rezervy PSV Eindhoven ve druhé nizozemské lize. U remízy 0:0 na hřišti Telstaru byl od 61. minuty, kdy vystřídal Armanda Obispa. Pro 18letého českého reprezentanta to byl druhý start za "Jong PSV" v této sezóně.

Dánsko


Bröndby Kondaň porazila doma Horsens 5:1. Český útočník Jan Kliment u toho nebyl, protože si v minulém utkání vážně poranil koleno a čeká ho dlouhá pauza.

Belgie


Záložník Lokerenu Lukáš Mareček odehrál celé utkání ve Wilrijku. Lokeren remizoval 2:2 a ve skupině, která hraje o Evropskou ligu se usadil po dvou zápasech na prvním místě.

Obránce Jakub Brabec v nominaci Genku na utkání se Standardem Lutych (1:0) nefiguroval.

Švýcarsko


Basilej vyhrála ve švýcarské lize 1:0 na hřišti Lugana, přestože od 23. minuty museal hrát bez vyloučeného českého obránce Marka Suchého. Vedení se ale úřadujícím švýcarským mistrům podařilo udržet až do konce. V brance se na tom podílel brankář Tomáš Vaclík.

Izrael


Obránce Tomáš Sivok nastoupil za Maccabi Petah Tikva proti Ironi Kirjat Šmona v základní sestavě. Ve 45. minutě ho ale musel vystřídat Ahadnani. Maccabi zvítězilo 2:0 a v tabulce skupiny o záchranu se vyhřívá bezpečně na prvním místě.

Polsko


Útočník Jakub Mareš ze Zaglebie Lubin otevřel skóre utkání na půdě Cracovie Krakov v 51. minutě. O šest minut později pak dostal žlutou kartu. Hosté sice vedli, ale bod za remízu 2:2 nakonec zachraňovali až v nastaveném čase. Zaglebie ovšem remíza stačila k udržení osmé příčky a postupu do nadstavbové skupiny, kde se bude hrát o titul.



Jagiellonia Bialystok prohrála podruhé za sebou a přepustila místo na čele tabulky Lechu Poznań a Legii Varšava. S Wislou Plock padla doma 1:3. Jediný gól domácích vstřelil český záložník Martin Pospíšil a v 54. minutě snižoval na 1:2. Na obrat to ale nakonec nestačilo.



Legia porazila doma Pogoň Štětín 3:0. Obránce Adam Hloušek odehrál celých 90 minut.

Posledních sedm minut si za Wislu Krakov na hřišti Sandecje Nowy Sacz zahrál útočník Zdeněk Ondrášek, který se vrací na trávníky po zranění. Utkání skončilo nerozhodně 0:0.

Turecko


Obránce Ondřej Čelůstka se vrátil po karetním trestu na hřiště. V dresu Antalayasporu naskočil do hry v 75. minutě a pomohl k vítězství 2:1 na půdě Karabuksporu.

Kasimpasa vyhrála v Burse 1:0. Český záložník David Pavelka odehrál celý zápas a v 80. minutě se do statistik zapsal žlutou kartou.

USA


Bořek Dočkal byl znovu v základní sestavě Philadelphie Union. V remízovém zápase proti San José Earthquakes (1:1) odehrál 86 minut, pak jej vystřídal Cory Burke.

Chorvatsko


Obránce Jan Lecjaks sledoval pouze z lavičky náhradníků výhru Dinama Záhřeb 4:0 na hřišti Istry 1961 v Pule. Dinamo vede tabulku o osm bodů před Hajdukem Split.

Maďarsko


Útočník Michael Rabušic nastoupil po gólu z minulého kola v základní sestavě Haladas na hřišti Diósgyőri. Na hřišti však vydržel jen 31 minut, načež byl vystřídán. Jeho tým v tu chvíli vedl 1:0 a nakonec zvítězil 2:1, takže si v boji o záchranu v nejvyšší soutěži připsal velmi cenné tři body. V tabulce patří Haladas deváté místo s jednobodovým náskokem na sestupovou 11. příčku.

Obránce Vít Beneš odehrál za Vasas celý zápas proti Puskas Akademii. Porážce 1:2 ovšem nezabránil.

Rusko


Zraněný záložník Ondřej Vaněk chyběl u porážky Ufy na hřišti Arsenalu Tula 1:2.

Rakousko


Obránce Patrizio Stronati nebyl v nominaci Austrie Vídeň pro utkání v Grazu se Sturmem. Austria ho vyhrála 2:0.

Skotsko


Partick Thistle prohrál ve skotské lize na domácím hřišti 0:1 s Kilmarnockem. Brankář Tomáš Černý po zranění v minulém kole, kdy si poranil rameno, nebyl ani na lavičce.

Slovensko


Ve skupině o titul prohrál Ružomberok na domácím hřišti se Žilinou 1:2. Na domácí straně odehrál celý zápas záložník Erik Daniel, který přihrál ve 42. minutě na vyrovnávací gól Róbertovi Gešnábelovi. V 73. minutě pak přišel na hřiště David Čapek, který vystřídal právě Gešnábela. Na straně hostů odehrál celý duel obránce Filip Kaša. Na lavičce proseděl utkání náhradní gólman Aleš Mandous.

Brankář Patrik Macej vychytal Dunajské Stredě vítězství 3:1 v Trenčíně a pomohl jí k návratu na druhé místo tabulky. Jedinou branku inkasoval až pět minut před koncem za stavu 3:0. Na lavici náhradníků zůstal další český gólman Martin Jedlička.

Ve skupině o záchranu porazil Prešov 1:0 Zlaté Moravce. Celý zápas za domácí odehrál mladý útočník Petr Hošek. Za hosty si připsal kompletních 90 minut forvard Ondřej Šašinka . Záložník Robert Bartolomeu se do zápasu zapojil v 74. minutě, kdy vystřídal Harise Harbu.

Ve 32. minutě zápasu Senica - Michalovce šel do hry na domácí straně záložník Jan Suchan. Vítězství hostů 2:0 ale nedokázal zabránit.

Nitra remizovala s Podbrezovou 0:0. Ondřej Vencl tentokrát zůstal po celý zápas mezi domácími náhradníky.

Kazachstán


Egon Vůch přihlížel pouze z lavičky náhradníků vítězství Šachtaru Karagandy 2:1 nad Kyzylžarem.

Bulharsko


Levski Sofia nestačil v bulharské lize ve skupině o titul na Botev Plovdiv. Na jeho hřišti prohrál 0:1 a klesl na čtvrté místo, bod za postupem do kvalifikace Evropské ligy. Celý zápas odehrál na straně Levski český obránce David Jablonský.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (172)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Jagiellonia ten titul nakonec asi nedá...

Reagovat
REPLIKATOR

To se dalo čekat...

Reagovat
Puskas

Vloni to Legia taky doháněla na poslední chvíli.

Reagovat
mayday

Asi nedá. Ale tak v té nástavbě se může stát cokoliv, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

proč přestal hrát Brabec v tom Genku ?? Většinou jsem četl chválu, to tak výkonnostně propadl ??

Reagovat
dinss

Trenér chtěl aby zůstal když měl možnost přestoupit a pak ho přestal stavět. Asi demence?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby stavet, nebejva ani na lavce...

Reagovat
REPLIKATOR

Slabý hráč

Reagovat
mayday

Hodně slabej. Nikdy jsem nechápal, co na něm kdo vidí, už když hrál ve Spartě. Každej zápas nesmyslnej kiks/polokiks. Prosadil by se myslím v Dánsku, Polsku a podobných ligách, v lepší lize na západě těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
mayday

Není vůdci typ stopera, na zemi neohrabanej pomalej, rozehrávka špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dinss

To jsi koukal asi na Pavlíka protože Brabec mi špatnej nepřišel..

Reagovat
mayday

O Pavlíkovi radši ani slovo

Reagovat
Kang & Kodos

Špatnej ne, ale úplnej top taky. V porování třeba s Delim nebo Hubníkem (kromě letoška) byl furt o něco horší.

Reagovat
mayday

Deli si myslím je teda vedle Brabce pan fotbalista. Spíš bych ho srovnával nějakým stylem hry s Hubníkem a i ten mi přišel teda v nejlepších letech jinde.

Reagovat
Kang & Kodos

Určitě, Hubník s Řepkou byla snad nejlepší stoperská dvojice, která na Spartě za posledních třeba 15 let byla.

Reagovat
Azazelo RD

Ale měla záporné IQ.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
mayday

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ladyboy arsenal

chce si vytrucovat přestup do SPARTY

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě by se teď celkem hodil

Reagovat
El-Pistolero-68

V létě zpátky na Letnou.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá na to

Reagovat
Aldeano

Reagovat
osobnostx

Podle fanoušků Genku na síti má příšernou rozehrávku, jestli jsem to pochopil. prý musel vždy odevzdat balón nejbližšímu spoluhráči a nesměl dávat pasy dopředu...

Reagovat
Kang & Kodos

Ze zápasu Dočkala jsem viděl tak prvních 20 minut. Bořek to tam slušně rozdával, narozdíl od Číny tam nejsou takový kopyta, mohlo by mu to sednout. A na křídle mu tam běhá most fakin legendary Fafá Picault

Reagovat
ondrvo

Reagovat
7kaka7

Tak to těží ze společné spolupráce ze Sparty..

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese 9 proher v řadě, slušný.

Reagovat
REPLIKATOR

Slušná krize, nakonec ještě budou hrát o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Oddo jak dobře začal, tak teď je to tragédie. Bohužel i Brák s Janktem dokazují, že ptří pouze k slabšímu průměru Serie A. Nechápu, jak se o Jankta mohli zajímat AC či Arsenal a o Baráka Inter a SSC

Reagovat
smazaný uživatel

To sou zase hovna

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

A na jaké úrovni podle tebe tedy jsou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Tak Udine je průměr a pokud zapadnou do sraček, jeden hráč to nevytáhne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
Alan_Shearer

V lete navrat Skalaka do ligy? A co Mateju?

Reagovat
Spalovač šancí

Matějů do MU, Skalák s Příbramí do ligy

Reagovat
Uwe háže buly

Matějů klidně k nám.

Reagovat
wjillm

Ne. V Plzni byli rádi, že ho prodali, protože má šílený přístup, v Anglii nehraje. To ať si najdeme lepší RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Skalák a Sparta? Dávalo by to smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

pro Skalaka jo, pro Spartu ne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kucka

Suchý třetí redka za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

řepkovatí

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačí tempu tamní ligy, tak fauluje

Reagovat
Gryphonheart

Tak tenhle hráč už se doufám v repre neobjeví.. už nezvládá ani ligu, natož mezinárodní fotbal..

Reagovat
AC.Milan

Novák stále není zapsán, vše v pořádku

Reagovat
ladyboy arsenal

tak ještě že nám ti legionáři tak válí v polský lize, o repre není třeba mít strach

Reagovat
smazaný uživatel

tragedie..ti naši hráči v zahraničí

Reagovat
Spalovač šancí

Jj, jediný, kdo je trošku za hvězdu a tahouna, je Giovinco. Jinak Italové v zahraničí žádná sláva.

Reagovat
ttopi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Verrati?

Reagovat
Spalovač šancí

Když opravdu o něco jde, dostane červenou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Matějů a Skalák jsou teda v prdlei že nehrajou za Brighton a Schick by měl taky odejít nebo hostovat někde jinde než v AS protože na AS nemá a sedí jenom lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale občas i hraje trávník.

Reagovat
ttopi

Reagovat
Nebelung

Reagovat
8lampard8

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Schick by v létě měl jít hostovat. Někde jsem četl o Cagliari

Reagovat
mayday

Tak to by byl sešup ovšem slušnej... Po takové sezoně v Sampdorii a velkým přestupu do AS skončit v Cagliari... Spíš by potřeboval tým z lepšího středu, kde by měl dost prostoru i šancí se rozjet. Nevím, jestli by Cagliari bylo to pravý.

Reagovat
tnt03

Reagovat
dave30

Třeba Sampdoria

Reagovat
mayday

No třeba. V Cagliari bych se bál, že by zapadl do ještě větších sraček.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tím zo stredu? ja to vidím na návrat do Sparty, to je taký tím zo stredu

Reagovat
mayday

To je scifi, že by měli Matějů nebo Skalák nastupovat v PL.

Reagovat
Busby babes

no vidis a dneska je Schick v zakladu proti Barce...

Reagovat
shitcool

Kamil Vacek?

Reagovat
mayday

Kamil Klacek. My ten gól dáme, nebojte se.

Reagovat
JackDaniels.

S maresom sa do repre nerata?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten by tam jako dělal? Průměr v Čr lize.

Reagovat
Uwe háže buly

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Len sa pytam

Uz tretiu swzonu po sebe mu to tam sype, nevypusti ziadny suboj, hracov jeho typu mam rad, ziadny homous uplakany, pitbulia povaha...

Za mna myslim, ze v nejakom priatelskom by sancu mohol dostat.. chcem povedat,ved tam bol Droppa a jemu kvalitou podobni...

Reagovat
smazaný uživatel

pitbulia povaha by teda vstupenkou do repre být neměla, to je trochu málo, ať je nároďák ve sračkách nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej zavolajú Tecla alebo Vaška Kadleca čo dali za posledné 3 roky dokopy toľko gólov ako Mareš za polsezony

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kvalita je na jejich straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale Tecl má za poslední dvě sezony, kdy se z Mareše stal ostrostřelec, 20 golů v 41 zápasech. Mareš sice má 33 golů, ale v 65 zápasech, takže horší průměr. V přepočtu na minuty je rozdíl ještě výraznější v Marešův neprospěch. A to hraje ve výrazně horších soutěžích. Ostatně jeho výkony v naší lize jsou vypovídající (3, 4, 4, 2, 5 goly v 5 posledních sezonách před přestupem na Slovensko).

Reagovat
JackDaniels.

Vykonnostne sa posunul vyssie co aj sam potvrdil, takze porovnavat z casov minulych nieje na mieste, ale ako poviete... takze by ste tam radsej ( aj co i len v priprave ) videli Tecla s Kadlecom? Ani vas len nelaka vidiet co by predviedol? On a Pacinda sa mi pacili najviac min rok.povahovo su taki isti...Pacinda u nas sancu dostal na turnaji v thajsku a patril vazne k najlepsim.. nepodcenoval by som zas az tak nasu ligu... keby je slovak mares urcite by sancu v priprave dostal... u vas je ale ina mentalita

..stale tam strkate tych istych na ktorych neskor picujete a tak dookola...

Reagovat
Ferguson6

Pačinda patril k najlepším?

Reagovat
JackDaniels.

Proti thajsku isto

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitej je ten stát proti kterému byl nejlepší - Thajsku.

Reagovat
JackDaniels.

Netreba ich zbytocne podcenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Spalovač šancí

Tecl je pochopitelně před Marešem. Na to, jak se s ním zametá, je neuvěřitelně produktivní. Kadlec je pochopitelně jiný případ, takže ve stejné pozici jako Mareš, tj. momentálně neuvažovat o repre.

Reagovat
Aldeano

Tohle fakt nejde porovnávat... Ještě před 4 rokama dal u vás v lize Fořt 12 gólů, prosadil se tam Piroska nebo Lačný, Van Kessel, Škutka, Depetris... Kalabiška dal 19 gólů a byl nejlepší střelec ligy!!

V české lize by žádný z těch hráčů nedal ani 10 gólů za sezonu, určitě ne opakovaně. Kadlec je uplně jiný level fotbalisty než Mareš, ikdyž mu to tam momentáně třeba nepadá a bohužel ho většinu kariéry staví na křídlo. A to se mi Mareš vždy poměrně líbil, ale jeho strop byla Boleslav nebo Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko gólov dal Kadkec za posledné 3 roky ? Akože keď niekto dáva góly proti Legii Varšava tak je to menej ako proti Karvinej Jihlave Ostrove Boleslavi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hráč o level výš. O Marešovi za rok nikdo neuslyší. Dopadlo by to jak s Droppou. Ale u něho pozvánka dávala trochu smysl, protože hrál pravidelně v lepší lize. Zvát Mareše by bylo úplně zbytečný. S hroťáky problémy nemáme a navíc Mareš na to nemá.

Reagovat
Aldeano

Je to daleko kvalitnější hráč, ano. Proč si myslíš, že Mareše nikdy nikdo nechtěl do BL? Asi ze stejného důvodu jako ho nikdo nevzal do repre, že se ostatní bojí konkurence viď?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl pacanda

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Tak v Česku hlavně nehrál nikdy dlouhodobě hroťáka žejo, třeba by se na hrotu chytnul i tady, i když v top týmu určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec je neuvěřitelně tragický, to snad už ani není útočník

Reagovat
smazaný uživatel

je uplne jedno kolik da golu, pokud je da v Polsku, na Slovensku nebo treba v Somalsku.. to neni proste meritko

Reagovat
Aldeano

Reagovat
JackDaniels.

Kto videl Jakuba Mareša na trávniku čo i len raz, napadne mu jediné slovo - víťaz. Jeho túžba triumfovať hraničí s fanatizmom. Je maximalista. Keď sa jemu či tímu nedarí, je to cítiť. A počuť. Víťazné typy neznášajú prehry a Mareš nie je iný: „Je to taký môj problém. Aj keď viem uznať, keď je niekto lepší, prekusnem to len ťažko. Nikdy so sebou nie som spokojný, stáva sa to výnimočne.“ Teplický rodák pred príchodom do Slovana okrem materského klubu hrával v Ustí nad Labem, Slovácku, Sparte i Dukle Praha a Ružomberku. Aká je jeho najväčšia prehra v kariére? „Vždy, keď som si nestál za svojim. Nechal som zo seba robiť krídelníka, pričom som vedel, že najlepšie sa cítim na hrote. Nestál som si za svojim, pokiaľ šlo o prístup k niektorým veciam. Najlepšie je ísť na vlastné pocity.“

Reagovat
Spalovač šancí

Rátá. Leoš by měl převzít úsek externí komunikace.

Reagovat
smazaný uživatel

kral kozichu a 74off

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

takze Pardew idealni kandidat na trenera Albionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně z toho vychází, že v Crystal Palace si při příštím výběru trenéra hodí mincí.

Reagovat
Busby babes

hehe, Hughes nebo Moyes, dva velmi oblibeni treneri na Old Trafford

Reagovat
Hokaido

To je boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
uff

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Fotky Tracey Crouch s otevřenou pusou by měly mít NSFW tag

Reagovat
mayday

Kalaš před časem taky vypadl ze sestavy...

Reagovat
Uwe háže buly

Ten major? to už je ale nějakej pátek..

Reagovat
dave30

Nevyřešil nějaký lehký případ (tuším Krejčíř), tak se musel poroučet

Reagovat
mayday

Jo jo, ten major

Reagovat
dave30

Jinak Kalas byl před repre zraněný, pak odjel do Číny (nechápu proč), vrátil se den před dalším zápasem a Fulham od té doby 3krát vyhrál s nulou vzadu...Také bych neměnil obranu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kalaš? Tak jo, dejte mi toho misku. Ne miska, špejle špejle.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
spider_8

Ty vole

Reagovat
REPLIKATOR

ten je vyřízenej

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mayday

Peklo.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me byl opilej i pri ty omluve

Reagovat
Azazelo RD

Ne, vždyť říkal, že je piklej, asi pikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak někdo může být takhle mimo.

Reagovat
TheMally11

Až se poprvé ožereš tak to poznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radsi se priznal, ze byl jenom nakalenej.. podle me tam byl hlavne slusne nastrelenej

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka casu kdy i bozskej Ladinek Krejci skonci na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navrátil celkem marnej ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele