Mikula podle brankáře Koláře hned věděl, že dostane kartu

21.10.2018, 23:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ho*no

Reagovat
ratusek

Tak proti Slavii to bylo jasný

Reagovat
Briggus

Tak on byl otřesen, viděl hvězdičky, ale stihl zaregistrovat jak mu říká Mikula, že ví jak to bude karta...

Reagovat
verv

Reagovat
PlackaSKS

je to hrozný vnímat okolí když si otřesenej no... bez ohledu na to jestli měl mikula dostat kartu nebo ne, do hlavy dostal. a to slušnou ránu kolenem... nechápu pak pískání na něj a kecy, že simuloval

Reagovat
verv

viděl sem to několikrát a že by dostal ránu kolenem nebylo vidět z ani jednoho záběru. tak nějak se o něj otřel bokem nebo stehnem, kolenem ani náhodou

Reagovat
kiciN

Reagovat
PlackaSKS

mně z těch záběrú přišlo, že dostal kolenem někam na hranu hlavu a krku. nicméně i kdyby dostal jinou částí nohy, tak to při tý intenzitě prostě bolelo... rozhodně si nemyslim, že něco přihrával. a "otřel" se tam podle mě fakt nehodí. byla to prostě prudká rána, i když se mikula snažil vyhnout.

Reagovat
verv

Já si teda prudkou ránu představuju jinak. Mikula (i když je to podle mě magor) se mu snažil vyhnout a nebejt Kúdely, tak by se mu to nejspíš i povedlo.

Reagovat
PlackaSKS

nebejt podklouznutí, tak se mu to nejspíš povedlo a podle mě prudká byla, no

Reagovat
Bakary3

Kúdela se ho dotkl při rychlosti, jakou byl Mikula rozjetej, tak nepatrně, že to nemělo vliv a naloženo by Kolář dostal úplně stejně.

A jak píše placka, při tý síle nárazu asi není až tak důležitý, jestli dostal přesně kolenem nebo něčím jiným, a myslím taky, že to bylo někam na hlavu, krk.

Prostě nebezpečnej zákrok a minimálně druhá žlutá bez debat, ikdyž si myslím, že tady by byla i na místě přímá červená, to je zákrok, kdy jde o zdraví, ikdyž je mi jasný, že to Mikula neudělal schválně, jen tam byl pozdě, to ho ale neomlouvá.

Jen mě udivuje, co jsou lidi schopný vyplodit, s Baníkem jasná rudá pro Baroše, tady jasná pro Mikulu, ale pořád se pomalu píše, že rozhodčí tlačej Slavii. Trošku soudnosti by neškodilo.

Reagovat
verv

Při větší rychlosti právě stačí minimální kontakt, aby tě to rozhodilo. Mě nejvíc překvapilo, že se na to nešel kouknout k videu, protože na první pohled to vypadalo škaredě, z opakovaček už tolik ne. O žádným tlačení Slavie nemluvím, červená pro Baroše naprosto jasná, ale zrovna včera vám rozhodně neuškodil (diplomaticky řečeno) protože i tu penaltu mohl v klidu písknout.

Reagovat
Bakary3

S tlačením Slavie jsem nemyslel zrovna tebe, ale obecně, co tu tak vidím.

No, myslíš si, že kdyby se ho Kúdela nedotknul, tak by to ubrzdil a dobře to dopadlo? Já teda ani náhodou.

Penalta - koukal jsem na stream a nevím, jestli mi zrovna něco neuteklo, ale teda na toho Potočnýho si myslím, že ani náhodou, pěkná simulace, na Ševčíka v souboji s Ngadeuem taky ne.. Něco se tu psalo o Koscelníkovi, to nevím.

Reagovat
verv

Nemyslím si, že by to ubrzdil, ale mohl se mu vyhnout. Jenže v momentě, kdy tě někdo rozhodí, už svoje pohyby nezkoordinuješ. Myslel jsem tu situaci asi 10 minut před koncem, kdy se šel i rozhodčí koukat na video. Ze záběrů zezadu bylo vidět, že o něj Bořil lehce zavadil bokem nebo stehnem. A sme zase u toho, že v rychlosti stačí minimální kontakt aby tě to rozhodilo. Na druhou stranu ten pád vypadal docela teatrálně a to asi rozhodlo, že to nepísknul.

Reagovat
Bakary3

Jo, to byl myslím Potočný, šel přes Bořila.

Bylo to hodně teatrální, nohy vyhodil do vzduchu a pěkně zastříhal.

Tohle bych teda jako "mohl v klidu písknout" ani náhodou neoznačil, dyť to byla normální simulace.

Reagovat
naheCZ

Z prvního pohledu v televizi mi to přišlo jako penalta s tím, že ten pád dost přihrál (tudíž penalta + žlutá za divadlo). Z opakovaného záběru mi přišlo, že to byla od něj jasná simulace a penalta ani náhodou.

Reagovat
verv

Podle mě je teda jasná simulace, když někdo spadne aniž by se ho kdokoliv dotknul, nebo když si do toho hráče sám naběhne a spadne (viz Limberskej nebo Mingazov proti ACS). Ale tady tam prostě lehký šktnutí bylo, do jaký míry tomu ten hráč přidal a jestli mohl běžet dál, může vědět jen on sám.

Reagovat
db18

To že Mikula věděl, že dostane kartu, ještě dlouho neznamená, že jí dostat měl. Nebo že si Mikula myslel, že bude oprávněná.

Reagovat
Logan

Kdyby to nebyla druhá žlutá, ale první, tak to absolutně nikdo neřeší. Nechápu ty reakce.

Mikula to špatně vyhodnotil, byl tam pozdě, navíc v souboji s Kúdelou (kterej si teda mohl odpustit ten sprint za rozhodčím), podklouznul, trefil ho v rychlosti, bylo to nebezpečné, leč určitě ne naschvál.

Žlutá je oprávněná a to, že byla druhá, za to přeci Příhoda nemůže.

Že někdo Koláře obviňuje ze simulace mi už vůbec přijde přitažený za vlasy. Stačí si vzít jakou rychlostí šli oba proti sobě a už jen z toho pohledu to určitě nebylo příjemný ať dostal čímkoliv a kamkoliv. Taky jsem si spíš teda myslel, že půjde střídat.

Reagovat
Bakary3

Ale musím říct, že od Mikuly to bylo trošku nešťastný a Kolář si za to může tak trošku sám, tohle musí chytat hned, zbytečně se tomu šprajcu vystavil a pak měl "štěstí", že tam byl první..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Co tak často čtu, tak pro lidi druhá žlutá není žlutá, ale červená. Pořád číst že to na "druhou žlutou" nebylo...rozhodčí sakra nemůže dělat žádný rozdíly, jestli má jít o druhou žlutou nebo ne (to, že to často dělá je jiná věc), ale prostě zákrok na žlutou ocenit žlutou, hotovo.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Reagovat
havrys99

Reagovat
verv

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Firkraag

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Snad si vychytá nějakej přestup, už bych rád normálního gólmana, ne poleno, který "umí skvěle nohama". Je to gólman kurva, stačilo by kdyby uměl rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě docela komedie, Mikula dobíhal volný balon a začal brzdit ve chvíli, kdy ho měl hvězdičkář v rukou. V ten moment mu to uklouzlo a Kůdela ho nenápadně strčil rukou na golmana. Kontakt tam byl, ale spíš ve stylu "utření potu z čela", než jak tady někdo vykřikuje "kolenem do hlavy alá Petr Čech". S tímhle nemohl Mikula nic dělat.

Verdikt:

Mikula smolař

Kolář nominace na Českého lva

Kůdela semeno z krtka

Rozhodčí to měl těžké

Reagovat
luismiksak

Kolář je velmi dobry gólman, je otázka času, než bude někde v Německu

Reagovat
luismiksak

Co ten Vantruba ? Počítají s nim vůbec? Pro nej ideální nějaká hostovacka - Opava, Slovácko ...

Reagovat
Logan

Má půlrok na aklimatizaci, poznání kabiny, týmu, Prahy atd a přípravu plánu pod vedením SKS, v zimě půjde hostovat ... určitě se s ním počítá

Reagovat
Bosko

Chudak Mikula doplatil na to, ze Kolar je drevak, co neudrzi zadnej balon. Mikula do toho sel spravne, kdyz holman neudrzi mic a vyrazi ho pred sebe, musi do toho utocici hrac jit. Na zlutou to rozhodne nebylo

Reagovat
lampas

Reagovat
REPLIKATOR

Mikula je dřevák. Nic neumí a do Koláře naběhl jak magor. Žlutá naprosto zasloužená.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele