Dvě stě gólů? Skvělý pocit, ale nejdůležitější je vítězství, hlásil Salah po jubilejní trefě

Mohamed Salah (31) přiznal, že vstřelení dvoustého gólu za Liverpool mu přineslo skvělý pocit. Egyptská hvězda vzala otěže zápasu do svých rukou a gólem a asistencí zařídila v Selhurst Parku pro The Reds důležité tři body, díky nimž se mužstvo od řeky Merseyside posunulo na první místo tabulky.

Fantasy Boost: Řehák nasadil k trháku, v laufu je opomíjený Silva

Ve Fantasy Premier League minilize dominuje na našem webu Jaroslav Řehák. A nejen tam. Fanoušek Evertonu je totiž aktuálně nejlepším FPL manažerem v rámci celého Česka. Před reprezentační přestávkou navíc precizně zvolil WildCard, nechal za sebou 750 konkurentů a opanoval 12. kolo ziskem 103 bodů.

Osmigólový thriller na Stamford Bridge zastínil vše: 12. kolo Premier League v kostce

Reklama na Premier League. I takto lze popsat dechberoucí šlágr mezi Chelsea a Manchesterem City, který nadchl fotbalové příznivce napříč Evropou. Remíza 4:4 se v anglické nejvyšší soutěži zrodila poprvé od února 2011, kdy tímto výsledkem skončil legendární zápas Newcastlu s Arsenalem, v němž Gunners ztratili poločasové vedení 4:0. A zastínila mimo jiné kolaps Tottenhamu v nastaveném čase na stadionu Wolverhamptonu.

Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?

Fanoušci Manchesteru United zažívají v letošní sezoně těžké chvíle, ale hubené vítězství 1:0 na Craven Cottage jim před středeční čtyřgólovou "fackou" v Kodani alespoň trochu zlepšilo náladu. Rozhodující trefu Bruna Fernandese v nastaveném čase oslavoval mimo jiné i Jiří Hvězda, nejlepší Fantasy manažer 11. kola v minilize našeho webu. V konkurenci 748 stratégů dosáhl na 71 bodů i díky Fernandesovi, kterému "navlékl" kapitánskou pásku.

Fantasy Boost: Ďuriše rozjásal kapitán Haaland, o slovo se opět hlásí Mbeumo

Nastal čas prodat Erlinga Haalanda? To byla otázka, která po říjnové reprezentační pauze vrtala hlavou FPL manažerům. Více než 700 tisíc z nich se k riskantnímu kroku odhodlalo a nejlepší střelec Premier League je v manchesterském derby poprvé od té chvíle potrestal. Náročného losu se naopak neobával Michal Ďuriš, který Norovi "navlékl" kapitánskou pásku i na Old Trafford. Výsledek? Celkový zisk 97 bodů a triumf v konkurenci 751 stratégů v minilize našeho webu.

Fantasy Boost: Klapzubovka řádila i bez Haalanda. Na koho vsadit v 10. kole?

Hráči i fanoušci Tottenhamu zažívají snový začátek ročníku a po vítězství nad Fulhamem se nadále drží v čele Premier League. Pondělnímu výkonu Spurs, zejména gólům Son Heung-mina a Jamese Maddisona, tleskal i příznivec konkurenční Chelsea Petr Musil. Všichni členové jeho Fantasy týmu Klapzubovka se totiž zapsali do statistik 9. kola. Zisk 115 bodů a triumf v konkurenci 746 stratégů v minilize našeho webu mimo jiné ukázal, jak může WildCard restartovat mátožnou FPL sezonu.

Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?

Fanoušci Chelsea zažívají v letošním kalendářním roce těžké chvíle. Jejich tým navzdory enormním investicím do kádru nenaplňuje očekávání a aktuálně okupuje 11. místo. Tři soutěžní vítězství za sebou nicméně naznačila zlepšení. Demolice Burnley před reprezentační pauzou potěšila zejména Václava Šperla, jehož London Blues opanovali minulé kolo v minilize na našem webu. Jakožto nejlepší manažer dosáhl v nabité konkurenci 736 soupeřů na 101 bodů.

Salah vyzval k ukončení masakrů v Gaze

Útočník Liverpoolu Mohamed Salah vyzval k ukončení masakrů v Gaze a k vyslání okamžité humanitární pomoci. Egyptská fotbalová hvězda to prohlásila ve videu na sociálních sítích.

Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce

Série ligových nezdarů trvající téměř osm let je minulostí. Arsenal v očekávaném šlágru udolal Manchester City 1:0 brankou Gabriela Martinelliho, který v 86. minutě s pomocí teče Nathana Akého dostal Emirates Stadium do varu. V euforii se o víkendu topil také Scott McTominay, jenž dvěma trefami v nastaveném čase rozhodl o výhře Manchesteru United nad Brentfordem 2:1, a po odmlce zazářil také Raheem Sterling z Chelsea.

Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?

V 5. kole Premier League hrála prim symfonie Brightonu na Old Trafford, odkud si hosté z jižního pobřeží Anglie odvezli vítězství 3:1. Mezi střelce se mimo jiné zapsal i odchovanec domácích Danny Welbeck, z čehož měl bezesporu radost Vlado Chudej - nejlepší manažer uplynulého kola ve Fantasy Premier League minilize.

De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce

Po famózním výkonu proti Newcastlu (3:0) udělal trenér Brightonu Roberto De Zerbi před šlágrem na Old Trafford šest změn v základní sestavě. Výsledek? Loupež v posvátném chrámu Manchesteru United prostřednictvím vítězství 3:1. Seagulls i v letošní sezoně létají na křídlech euforie a na čtvrteční historickou premiéru v evropských pohárech se naladili s lehkostí sobě vlastní.

Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?

Hattrick trojice snajprů Erling Haaland, Evan Ferguson, Son Heung-min zastínil před reprezentační přestávkou vše. Jak dechberoucí závěr očekávaného šlágru Arsenal - Manchester United, tak liverpoolskou dominanci proti Aston Ville.

16.09.2023 Názory a komentáře 1 komentář
Zaujalo nás

Salah nejdražším hráčem v historii? Al-Ittihad nabízí více než šest miliard

Z egyptského útočníka Mohameda Salaha se může stát nejdražší fotbalista historie. Saúdskoarabský Al-Ittihad navýšil svou nabídku za liverpoolskou hvězdu a je ochoten za jednatřicetiletého hráče zaplatit i s bonusy 215 milionů liber (přes šest miliard korun). Informovaly o tom britské listy The Sun a Daily Mail.

Liverpool odmítl prodat Salaha do Al Ittihadu za čtyři miliardy korun

Liverpool odmítl prodat Muhameda Salaha do saúdskoarabského Al Ittihadu, který za egyptského fotbalistu nabídl podle BBC 150 milionů liber (4,2 miliardy korun) i s bonusy. Taková částka by z jednatřicetiletého hráče udělala třetího nejdražšího hráče všech dob.

Salah zůstává věrný Liverpoolu, vzkázal agent do Saúdské Arábie

Mohamed Salah je klíčovou postavou Liverpoolu a platit by to mělo i v dalších měsících. Některá média včera přinesla informace o možném přestupu egyptského útočníka do Saúdské Arábie, realizaci transferu ale rychle vyloučil agent fotbalisty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele