Pozitivní test měl také Salah

Útočník Liverpoolu Muhammad Salah měl na srazu egyptské reprezentace pozitivní test na koronavirus. Podle vyjádření svazu nemá osmadvacetiletý hráč žádné příznaky, zůstane ale v karanténě. Výsledky ostatních členů národního mužstva byly negativní.

Nejlépe placeným fotbalistou světa podle Forbesu je Messi

Nejlépe placeným fotbalistou světa je podle ekonomického magazínu Forbes útočník Lionel Messi. Hvězdný Argentinec, jenž po bouřlivém létě zůstal minimálně ještě na příští sezonu v Barceloně, si údajně ročně vydělá 126 milionů dolarů (2,8 miliardy korun). Z této částky činí jeho plat 92 milionů dolarů a zbylých 34 milionů jsou příjmy z reklamy a od sponzorů.

Salah: Je teprve listopad, na řeči o titulu je příliš brzy

Na velký šlágr se chystá nejenom anglická, ale celá evropská fotbalová veřejnost. Premier League má na svém programu dvanácté kolo a to v neděli odpoledne uzavře atraktivní souboj mezi Liverpoolem a Manchesterem City, v lepší pozici do utkání půjdou domácí Reds...

Salaha naštvaly neplatné egyptské hlasy v anketě FIFA

Egyptský útočník Mohammad Salah se znovu dostal do sporu s národním svazem. Důvodem je tentokrát fakt, že se hvězdě Liverpoolu nezapočítaly dva egyptské hlasy v anketě Mezinárodní fotbalové federace FIFA o nejlepšího hráče světa, kde skončil čtvrtý o 20 bodů za vítězným Argentincem Lionelem Messim.

V nominaci na fotbalistu roku jsou Messi, Ronaldo, Kane i Hazard

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2019 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Frankie de Jong, Matthijs de Ligt, Eden Hazard, Harry Kane, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Mohamed Salah a Virgil van Dijk. Naopak se do ní nevešel loňský vítěz Luka Modrič.

Eto‘o radí Salahovi: Styl Barcelony by ti skvěle vyhovoval

Bývalý útočník Chelsea, Barcelony či Interu Milán Samuel Eto‘o přišel se zajímavým vzkazem pro egyptského útočníka anglického Liverpoolu Mohameda Salaha. Podle kamerunské legendy by Salah v případě možnosti neměl váhat a přijmout nabídku Barcelony. "Perfektně by tam pasoval," tvrdí Eto‘o.

Odteď mám video rád, smál se po penaltě Salah z Liverpoolu

Zatímco před rokem musel útočník Muhammad Salah ve finále Ligy mistrů proti Realu Madrid kvůli zranění už po 30 minutách střídat a trávník opouštěl v slzách, v sobotu zažil rozdílné pocity. Šestadvacetiletý egyptský kanonýr hned ve druhé minutě finále proti Tottenhamu otevřel skóre z pokutového kopu a nasměroval fotbalisty Liverpoolu k výhře 2:0.

Liverpoolu budou v odvetě proti Barceloně chybět Salah i Firmino

Liverpoolu bude v úterní odvetě semifinále Ligy mistrů s Barcelonou chybět hlavní opora Muhammad Salah. Egyptský útočník a nejlepší střelec anglické ligy se nestihne zotavit po zranění hlavy, které utrpěl v sobotním utkání Premier League po srážce s brankářem Newcastlu Martinem Dúbravkou. "Reds" budou v odvetě kvůli zdravotním problémům postrádat i další ofenzivní hvězdu Roberta Firmina.

Salah věří, že vydřená výhra může znamenat zlom v boji o titul

Útočník Muhammad Salah věří, že nedělní výhra 2:1 nad Tottenhamem gólem v poslední minutě by mohla znamenat zlom v boji o anglický titul. Fotbalisté Liverpoolu se díky vydřenému domácímu vítězství ve 32. kole vrátili do čela tabulky o dva body před Manchester City, který má ale utkání k dobru.

Salah obhájil prvenství v anketě o nejlepšího afrického fotbalistu roku

Nejlepším africkým fotbalistou za rok 2018 byl v anketě pořádané tamní konfederací zvolen Egypťan Mohamed Salah. Útočník Liverpoolu navázal na svůj triumf z roku 2017, za sebou tentokráte nechal jiné dva hráče působící v anglické Premier League...

O hráče Afriky opět usilují Salah, Mané a Aubameyang

Finalisty ankety o nejlepšího hráče Afriky jsou stejně jako před rokem liverpoolští spoluhráči Muhammad Salah a Sadio Mané spolu s útočníkem Arsenalu Pierrem-Emerickem Aubameyangem. Loni vyhrál Egypťan Salah před Senegalcem Maném a Gaboncem Aubameyangem.

Klopp je rád, že se konečně přestane řešit Salahova forma

Útočník Liverpoolu Muhammad Salah ve středečním utkání Ligy mistrů s Crvenou zvezdou Bělehrad dvěma góly při vítězství 4:0 utnul řeči o střeleckém trápení. Egyptský fotbalista se navíc postaral o klubový rekord, když mu na 50 gólů stačilo 65 zápasů.

Liverpoolu se po Salahovi zranil také Mané, má zlomený palec

Liverpoolu se během reprezentační pauzy zranil další elitní útočník. Po Egypťanovi Muhammadu Salahovi vyřadily zdravotní problémy také Senegalce Sadia Maného, který si zlomil palec na ruce.

Na hlavní cenu UEFA kandidují Modrić, Salah a Ronaldo

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu Evropy podle UEFA kandidují Luka Modrić, Mohamed Salah a obhájce Cristiano Ronaldo. Vítěz bude vyhlášen 30. srpna v Monaku.

Na cenu pro nejlepšího útočníka LM kandidují Messi, Ronaldo a Salah

Na cenu pro nejlepšího útočníka Ligy mistrů kandidují Lionel Messi z Barcelony, Cristiano Ronaldo, který v létě zamířil z Realu Madrid do Juventusu, a Muhammad Salah z Liverpoolu. Nominaci dnes zveřejnila evropská fotbalová unie UEFA spolu s dalšími trojicemi na jednotlivé posty. Vítězové budou oznámeni 30. srpna při slavnostním losu skupin Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele