Lampard s Terrym si zahrají v exhibici za West Ham

Fotbalový záložník Frank Lampard ještě jednou v kariéře oblékne vínový dres londýnského West Hamu, i když z něj před lety odešel ve zlém. Opora Chelsea se totiž dohodla s West Hamem na startu v exhibičním utkání na počest legendárního mládežnického kouče Tonyho Carra.

Iniesta odsoudil hru Chelsea, Terry si pochvaluje výsledek

Před rokem se Barcelona v semifinále Ligy mistrů marně snažila dát branku Manchesteru United, včera se jí to nepodařilo ani proti Chelsea. Londýnský klub přicestoval do Katalánska s defenzivní taktikou a domů si veze remízu 0:0. Zatímco Andresi Iniestovi se vůbec nelíbí styl Chelsea, tak John Terry si pochvaluje fantastický výsledek...

Terry: Hiddink by měl zůstat

Anglický reprezentant a vůdce FC Chelsea John Terry si přeje, aby Guus Hiddink setrval na lavičce londýnského týmu. Právě Terry však dříve prohlásil, že jako jeden z mála hráčů Chelsea stál za bývalým trenérem Scolarim, který byl z klubu propuštěn.

Wilkins odmítl možnost Terryho odchodu

Mnohá anglická média včera vypustila zprávu o tom, že se Manchester City připravuje v létě nabídnout Chelsea obrovskou částku za jejího kapitána Johna Terryho. Dosavadní kouč Blues Ray Wilkins ovšem tyto spekulace rázně smetl ze stolu...

V Chelsea šli hráči opravdu proti trenérovi, přiznal Terry

Kapitán Chelsea John Terry přiznal, že za odchod trenéra Luize Felipeho Scolariho můžou neshody s hráči. Podle anglického reprezentanta odvolaný brazilský kouč, kterého nejspíš nahradí Guus Hiddink, nevadil jen dvěma až třem fotbalistům londýnského klubu.

Nejlepší jedenáctku roku 2008 podle fanoušků ovládli Španělé

Anketu o nejlepší jedenáctku roku 2008 podle fanoušků na internetových stránkách Evropské fotbalové unie (UEFA) ovládli mistři Evropy ze Španělska, kteří obsadili více než polovinu všech míst. Vedením výběru hvězd by fanoušci pověřili Alexe Fergusona z Manchesteru United.

Terry může být nejlepší v historii, říká Wilkins

Asistent trenéra Chelsea Ray Wilkins si myslí, že John Terry má v sobě potenciál být nejlepším hráčem Chelsea všech dob. V současnosti tento primát patří současnému trenérovi West Hamu Gianfranco Zolovi.

Terry varuje zkušenější hvězdy před mládím

Kapitán John Terry varuje zkušenější reprezentační spoluhráče před hráči anglické jednadvacítky. V utkání s Německem nastoupila mladíků celá řada a nezklamali. V budoucnosti by tak mohli dostávat více příležitostí.

Nejlepším fotbalistou podle FIFPro je Cristiano Ronaldo

Pět hráčů z Premiér League a pět z Primera División zvolili profesionálové z celého světa do své ideální jedenáctky za rok 2008. Nadvládu anglické a španělské ligy narušuje pouze záložník Kaká z italského AC Milán. Nejlepším fotbalistou uplynulého roku byl zvolen Cristiano Ronaldo z Manchesteru United.

Fergusona rozčílilo očištění Terryho

Trenéra Manchesteru United Alexe Fergusona rozčílilo, že si kapitán Chelsea John Terry nemusí odpykat automatický třízápasový trest za vyloučení v utkání s Manchesterem City. Klíčový obránce londýnského klubu tak může nastoupit v nedělním ligovém šlágru proti jeho svěřencům.

Anglii chybí sebedůvěra, tvrdí Terry

Kapitán anglické reprezentace John Terry prohlásil, že po neúspěšném období jeho týmu chybí potřebná dávka sebevědomí a důvěry. Před utkáním s Andorrou, které by mělo pro Albion být jen formalitou Terry žádá o podporu fanoušků...

Čech byl potřetí v kariéře zvolen nejlepším brankářem Ligy mistrů

Český gólman Petr Čech byl podruhé za sebou vyhlášen nejlepším brankářem fotbalové Ligy mistrů. Ocenění od evropské fotbalové federace UEFA získal v Monte Carlu na dnešním galavečeru spojeném s losováním základních skupin. Brankář londýnské Chelsea tuto cenu získal i v roce 2005.

Kapitánem Anglie je Terry

Fabio Capello ukončil dohady veřejnosti a vybral si svého kapitána. Zkušený italský trenér ve službách anglické reprezentace pásku podobně jako jeho předchůdce Steve McClaren svěřil Johnu Terrymu...

Terry: My se můžeme ještě zlepšovat, Manchester ne

Do tradiční psychologické války mezi současnými giganty anglického fotbalu přispěl před sobotním startem Premier League také kapitán Chelsea John Terry. Tým ze Stamford Bridge, jehož branku hájí Petr Čech, je společně s obhájcem prvenství Manchesterem United hlavním aspirantem na titul a Terry věří, že ho dobude právě on se svými spoluhráči.

Scolari válí v šipkách

Nový trenér Chelsea Luiz Felipe Scolari sice poprvé v životě viděl šipky až při svém nástupu do londýnského celku, oblíbený anglický sport mu však okamžitě učaroval. Ihned začal s fotbalisty hrát klubovou ligu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele