Kapitán Chelsea Terry jde kvůli rasismu před soud

Kapitán londýnské Chelsea John Terry půjde před soud. Prokuratura má podle agentury AP dost důkazů, že jednatřicetiletý anglický reprezentant v říjnu při ligovém utkání rasisticky nadával Antonu Ferdinandovi z Queens Park Rangers, a rozhodla se proto Terryho obvinit.

Terry bude navzdory obvinění z rasismu v nominaci Anglie

Obránce John Terry bude navzdory obvinění z rasismu v nominaci anglické reprezentace pro nadcházející přípravné zápasy se Španělskem a Švédskem. Třicetiletý rutinér z londýnské Chelsea by neměl přijít ani o kapitánskou pásku.

Terry žádá o klid pro Rooneyho. Díky němu postupujeme, tvrdí

Reprezentace Albionu je po páteční remíze v Černé Hoře jistým účastníkem evropského šampionátu 2012 v Polsku a Ukrajině. Radost však kalí vyloučení jednoho z nejdůležitějších hráčů Wayna Rooneyho, jenž neudržel nervy na uzdě a po prohraném souboji zezadu nakopl jednoho z protihráčů.

Terry se zastal Carrolla

Kapitán Anglie John Terry se zastal útočníka Andyho Carrolla, kterého trenér Fabio Capello vyzval ke změně životosprávy. Forvard Liverpoolu je podle obránce Chelsea stále mladý, proto může občas zhřešit a užívat si.

Terry by rád v Chelsea viděl jako trenéra Hughese nebo Hiddinka

Kapitán Chelsea John Terry má o nástupci trenéra Carla Ancelottiho jasno. Anglický obránce by v londýnském klubu nejradši viděl Guuse Hiddinka nebo Marka Hughese.

Pět set zápasů za Chelsea. Jsem pyšný, říká Terry

Legenda, ikona Chelsea, Mr. Chelsea. Všemi tituly se může honosit kapitán a vůdce Londýňanů a reprezentace Albionu John Terry. 30letý stoper v kontroverzním derby s Tottenhamem, jež západolondýňané vyhráli 2:1, završil pátou stovku klubových startů a zařadil se mezi živoucí legendy.

Můžeme porazit United a vzít jim titul, míní Terry

Chelsea porazila s velkou dávkou štěstí Tottenham a to jí dává velkou psychickou vzpruhu. Čeká ji totiž zápas roku, 8. května má velkou šanci - na Old Trafford vyzve svého největšího rivala, Manchester United. A kapitán londýnských dobře ví, že by právě tento zápas mohl rozhodnout o titulu.

Staronovým kapitánem anglické reprezentace je Terry

Staronovým kapitánem anglické reprezentace se stal John Terry. Obránce Chelsea dostal pásku zpět po roce, když o ni loni přišel kvůli aféře s nevěrou. Před kvalifikačním utkáním ve Walesu to oznámil trenér Fabio Capello.

Terry by mohl opět být kapitánem anglické reprezentace

Obránce John Terry by se mohl opět stát kapitánem anglické reprezentace. Stoper Chelsea přišel o pásku kvůli aféře s nevěrou, nyní však trenér Fabio Capello zvažuje, že mu ji vrátí.

Chelsea letos podle Terryho nemá tak silný tým jako v minulosti

Kapitán Chelsea John Terry je přesvědčen, že anglický šampion nemá letos tak silný tým jako v minulých sezonách. Prý za to může hodně mladých hráčů na soupisce.

Vrací se nám forma, je přesvědčen Terry

Chelsea popáté v řadě nedokázala v Premier League vyhrát, dnes remizovala 1:1 na hřišti Tottenhamu. Obhájci titulu sahali po výhře, jenže Didier Drogba v závěru neproměnil penaltu. Kapitána Chelsea John Terry je přesvědčen, že Chelsea nalezla ztracenou formu a rychle se vrátí na vítěznou vlnu.

Ancelotti ani Terry spokojeni nejsou, našli však i pozitiva

Výhra? Fanoušek Chelsea už tento výraz pomalu ztrácí ze svého slovníku. Ani včera se Blues nevymanili z herních problémů, které už se ani zarytý optimista nebojí nazvat krizí. Stále je tu však jeden, jehož ani čtvrtá prohra v osmi utkáních nedonutila ke kritice týmu. Carlo Ancelotti chválil defenzivu, problém Chelsea prý tkví v nízkém sebevědomí směrem dopředu.

Zraněný kapitán Terry i stoper Alex nemusí hrát až několik měsíců

Problémy s obranou anglického fotbalového klubu Chelsea narůstají. Kvůli bolestem v pravé noze může týmu chybět až několik měsíců kapitán John Terry, jehož potíže jsou zřejmě nervového původu, až dva měsíce bude ze hry vinou zraněného kolena také brazilský stoper Alex.

Kapitán Chelsea Terry by příchod Rooneyho přivítal

Anglická sportovní periodika jsou v současnosti zahlcována příběhem Wayna Rooneyho a jeho možného odchodu z Manchesteru United. Okamžitě se začala skloňovat jména tří zřejmě nejbohatších klubů v Evropě, tedy Realu Madrid, městskému rivalu Manchesteru City a londýnské Chelsea.

Terry: Abramovič se s jednou trofejí nespokojí, chce vyhrát všechno

Nestačí jen Premier League, nestačí jen Liga mistrů. Jak prozradil John Terry, majitel Chelsea Roman Abramovič stanovil do probíhající sezony jasný cíl - vyhrát vše, co se dá. Ligu mistrů zatím Chelsea nikdy nevyhrála.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele