Iniesta odsoudil hru Chelsea, Terry si pochvaluje výsledek

29.04.2009, 09:22
Aktuality
Před rokem se Barcelona v semifinále Ligy mistrů marně snažila dát branku Manchesteru United, včera se jí to nepodařilo ani proti Chelsea. Londýnský klub přicestoval do Katalánska s defenzivní taktikou a domů si veze remízu 0:0. Zatímco Andresi Iniestovi se vůbec nelíbí styl Chelsea, tak John Terry si pochvaluje fantastický výsledek...

"Snažili jsme se hrát náš fotbal. Usilovali jsme o to dát gól, ale když váš soupeř nechce hrát fotbal, tak je to hodně složité. O postupujícím se rozhodne v Londýně. Pocestujeme tam s velkou motivací dát gól a vyhrát. Doufáme, že spravedlnosti bude učiněno za dost a postoupíme do finále," řekl Iniesta v rozhovoru pro Cadena COPE.

Chelsea od úvodu vsadila na poctivou obranu, přes kterou se domácí jenom těžko prosazovali. Když už se do nějaké šance dostali, pochytal jejich pokusy spolehlivý Petr Čech.

"Hodně drželi míč a vytvořili si nějaké náznaky šancí. Víme, že rádi praktikují rychlé přihrávky. Je to fantastický výsledek a na odvetu na Stamford Bridge s fanoušky v zádech budeme připraveni," hlásí kapitán Chelsea John Terry.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (306)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele