Zůstane Lampard i Drogba, ujistil Scolari

Londýnskou Chelsea v nejbližší době mnoho změn nečeká. Nový trenér Luis Felipe Scolari na své první tiskovce oznámil, že počítá se strváním Franka Lamparda i Didiera Drogby na Stamford Bridge. Nechystá se ani moc utrácet, chce nejdřív co nejlépe poznat stávající hráče Chelsea.

Zahozená penalta z finále LM bude Terryho strašit do konce života

Kapitán Chelsea John Terry prohlásil, že zahozená penalta v rozstřelu finále Ligy mistrů s Manchesterem United ho bude strašit do konce života. Kdyby ji anglický fotbalista proměnil, mohl se jeho klub radovat z triumfu v prestižní soutěži.

Terry prý ve finále plivl na Téveze

Pro smutného hrdinu finále Ligy mistrů Johna Terryho může mít středeční zápas v Moskvě ještě nepříjemnou dohru. Obránce Chelsea údajně v prodloužení při hromadné potyčce, která vyvrcholila vyloučením jeho spoluhráče Didiera Drogby, plivl na útočníka Manchesteru United Carlose Téveze. Anglický fotbalista popřel, že by se zachoval nevhodně.

Lampard věnoval gól matce

Chelsea poprvé v historii postoupila do finále Ligy mistrů, když ve středu večer v prodloužení udolala své semifinálové prokletí z předchozích let, Liverpool. Na Stamford Bridge se odehrálo utkání, které doslova přetékalo emocemi.

Terry srovnává "slabý" Arsenal s "vítěznou" Chelsea

Stoper a kapitán londýnské Chelsea John Terry sice přiznává, že Arsenal mnohdy praktikuje pohlednější hru než Blues, ale reprezentant Albionu bude mnohem radši vyhrávat s méně atraktivní hrou Chelsea.

Ten Cate přiznal spor s Terrym

V londýnské Chelsea se řeší další problém. Během jednoho z tréninků se totiž do sebe ostře pustili asistent manažera Henk Ten Cate a kapitán John Terry. Jak přiznal sám Ten Cate, nadávkami se rozhodně nešetřilo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele