Terry dostal od Chelsea pokutu, ale zůstane kapitánem

John Terry zůstane navzdory trestu od anglické Fotbalové asociace za rasismus kapitánem Chelsea. Vedení londýnského klubu svému hvězdnému obránci udělilo nespecifikovanou vysokou pokutu.

Terry se neodvolá proti čtyřzápasovému trestu za rasismus

Kapitán Chelsea John Terry se neodvolá proti čtyřzápasovému trestu a pokutě 200 000 liber (šest milionů korun) za rasistické urážky Antona Ferdinanda z Queens Parku. Jednatřicetiletý stoper tak přijde o sobotní zápas proti Tottenhamu, dva duely proti Manchesteru United a utkání ve Swansea.

Terry dostal za rasistickou urážku Ferdinanda čtyřzápasový trest

FA potrestala kapitána fotbalové Chelsea Johna Terryho zákazem startu na čtyři zápasy za rasistické urážky Antona Ferdinanda z Queens Park Rangers. Spoluhráč Petra Čecha, který se v souvislosti s touto kauzou vzdal anglické reprezentace, musí navíc zaplatit pokutu 220.000 liber (zhruba sedm milionů korun).

Kouč Anglie Hodgson odchod Terryho respektuje, ale nerad

Trenéra anglické reprezentace Roye Hodgsona mrzí náhlý odchod zkušeného obránce Johna Terryho z národního týmu. Rozhodnutí jednatřicetiletého fotbalisty Chelsea respektuje, ale nerad.

John Terry ukončil reprezentační kariéru

Někdejší kapitán anglické reprezentace a stávající vůdce londýnské Chelsea John Terry dneškem ukončil své působení na mezinárodní scéně. 31letý stoper tak svou reprezentační kariéru uzavřel po devíti letech, za něž v dresu Albionu nasbíral 78 startů a vstřelil šest branek.

Terry za rasismus trestán nebude, soud ho zprostil obvinění

Kapitán londýnské Chelsea John Terry za údajné rasistické nadávky obránci Antonu Ferdinandovi trestán nebude. Soud dnes po čtyřdenním slyšení jednatřicetiletého anglického reprezentanta zprostil obvinění.

Místo Cahilla nakonec povolán Kelly. Terry na Euro jede

Angličané podle všeho budou moct na mistrovství Evropy spoléhat na obránce Garyho Cahilla a Johna Terryho. Oba sice v sobotní generálce s Belgií utrpěli zranění, podle informací z anglického týmu by ale měli být do začátku šampionátu v pořádku. Anglie vstoupí do turnaje 11. června v Doněcku zápasem s Francií.

Terry se omlouval za vyloučení a věří ve výhru Chelsea ve finále

Kapitán Chelsea John Terry by se nejraději neviděl za to, že kvůli hloupému vyloučení nedohrál dnešní odvetu semifinále Ligy mistrů v Barceloně. Prožíval pak velké nervy, když sledoval, jak jeho parťáci i v oslabení míří za nečekaným postupem. Terry se už za svůj zkrat všem omluvil.

Terry hrál proti Benfice zřejmě se zlomenými žebry

Kapitán Chelsea John Terry odehrál středeční čtvrtfinále Ligy mistrů se dvěma zlomenými žebry. Ve vítězném odvetném zápasu proti Benfice (2:1) hrál hodinu, než byl vystřídán. Jeho pobyt na hřišti byl pro tým gólmana Petr Čecha klíčový, neboť při jedné ze střel soupeřů zabránil gólu na brankové čáře.

Terry půjde na operaci kolena a zmešká až dva měsíce

Anglický obránce John Terry z Chelsea podstoupí operaci zraněného kolena a bude mimo hru až dva měsíce. Přijde tedy nejen už o dnešní zápas Ligy mistrů v Neapoli, ale také o přátelské utkání proti Nizozemsku, které mělo být jeho prvním zápasem v reprezentaci od ztráty kapitánské pásky.

Capellovi se nelíbí, že Terry už není kapitánem

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello se pustil do otevřeného sporu s vedením tamní asociace. Nelíbí se mu, že obránce Johna Terryho v pátek sesadila z funkce kapitána národního týmu kvůli jeho údajnému rasistickému chování vůči Antonu Ferdinandovi při utkání Chelsea s Queens Parkem.

Terry kvůli obvinění z rasismu přišel o funkci kapitána Anglie

Obránce John Terry by mohl kvůli obvinění z rasismu přijít v anglické reprezentaci o kapitánskou pásku. Podle agentury Reuters o sesazení stopera Chelsea z funkce uvažuje vedení Fotbalové asociace.

Cahill bude přínosem i do budoucna, chválí přestup Terry

Předevčírem zkompletoval Gary Cahill svůj přestup do Chelsea, kde ho všichni, včetně fanoušků a spoluhráčů, přivítali s otevřenou náručí. Kapitán týmu John Terry si nového stoperského kolegu nemůže vynachválit a předpovídá mu vůdčí postavení v obraně Blues.

Chelsea tričky Terryho nepodpoří

Vedení Chelsea se sice postavilo za kapitána Johna Terryho, který jde před soud kvůli rasismu, speciální trička na podporu anglického obránce však nechystá.

Boas i přes remízu zářil nadšením

Remíza z půdy Tottenhamu zanechala v André Villas-Boasovi dobrý dojem především díky výkonu jeho týmu. Bod z White Hart Lane navíc podle něj Chelsea udržuje v boji o titul. Stejně jako proti Wiganu skončil zápas 1:1, nálada byla ovšem úplně jiná.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele