Terry nemusí dál být v Capellově týmu, odhaduje Cannavaro

Bývalý kapitán italského národního týmu Fabio Cannavaro si myslí, že by jeho krajan Fabio Capello mohl z anglické reprezentace vyřadit obránce Chelsea Johna Terryho. Cannavaro očekává, že Capello týmu vtiskne novou podobu a radikálně ho obmění.

Terry se po vyřazení Chelsea z LM pustil do kritiky rozhodčích

Fotbalisté Chelsea podle jejich kapitána Johna Terryho neprošli do čtvrtfinále Ligy mistrů kvůli slabým rozhodčím. Důrazný stoper si stěžuje především na Němce Wolfganga Starka, který prý Londýňanům v odvetném souboji s Interem Milán odepřel dva pokutové kopy a odmítal s ním jako kapitánem diskutovat.

Bridge zvážil situaci a končí v anglické reprezentaci

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello bude mít před světovým šampionátem problémy s tím, koho nominovat na post levého obránce. Ashley Cole má zlomený kotník a v nejhorším případě by do JAR jet nemusel, určitě pak na mistrovství světa nepojede Wayne Bridge...

Terry přišel o kapitánskou pásku v reprezentaci

John Terry už nebude kapitánem anglické reprezentace. Pásku mu za aféru s nevěrou odebral kouč Fabio Capello. Terryho nástupcem byl jmenován obránce Manchesteru United Rio Ferdinand. Kolem stopera Chelsea se rozhořel skandál poté, co vyšel najevo jeho milostný vztah s dlouholetou přítelkyní někdejšího spoluhráče z Chelsea a národního týmu Wayna Bridge.

Je to hon na čarodějnice, brání Terryho asistent Pearce

Johna Terryho se zastal asistent trenéra anglické reprezentace Stuart Pearce, který označil aféru kolem obránce Chelsea za hon na čarodějnice. Terry čelí skandálu poté, co se dostal na veřejnost jeho poměr s dlouholetou přítelkyní někdejšího spoluhráče z Chelsea a národního týmu Wayna Bridge.

Musíme si dát záležet i proti Hullu, zdůrazňuje Ancelotti

Chelsea dnes může odskočit Manchesteru United na rozdíl čtyř bodů, potřebuje k tomu porazil v dohrávce předposlední Hull. Manažer Carlo Ancelotti svým svěřencům klade na srdce, aby se na utkání obzvláště soustředili. Média věnují velkou pozornost aféře kapitána Terryho, o víkendu hostí Chelsea Arsenal.

Capello musí před Brazílií řešit díry v sestavě. Také Terryho start je nejistý

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello musí před očekávaným duelem v Dauhá proti Brazílii řešit nečekané problémy se sestavou. Dalším hráčem, který ze zdravotních důvodů v sobotu proti Jihoameričanům možná nenastopí, je John Terry.

Klasnič obvinil Terryho z úderu do ledviny

Chorvatský fotbalista Ivan Klasnič obvinil kapitána anglické reprezentace Johna Terryho, že ho ve středečním kvalifikačním utkání udeřil pěstí. Obránce Chelsea ho prý praštil do transplantované ledviny.

Terry: Čím dříve postoupíme, tím lépe

Poslední krůček k postupu na světový šampionát do Jihoafrické republiky potřebuje udělat Anglie. Výběr Fabia Capella ještě neztratil ani bod a ve středečním duelu přivítá doma Chorvatsko, proti němuž bude bohatě stačit i remíza. Vzhledem k okolnostem ale Angličané budou hrát jednoznačně na výhru...

Terry podepsal v Chelsea novou pětiletou smlouvu

Anglický obránce John Terry se upsal Chelsea až do roku 2014. Osmadvacetiletý kapitán týmu, za který hraje od svých čtrnácti let, se dohodl na Stamford Bridge na kontraktu do roku 2014.

Čech se znovu uchází o cenu pro nejlepšího gólmana Ligy mistrů

Brankář Petr Čech je znovu v tříčlenné nominaci na nejlepšího gólmana Ligy mistrů. Spolu s oporou Chelsea se o ocenění asociace UEFA ucházejí Victor Valdés z kádru vítěze Ligy mistrů Barcelony a poražený finalista Edwin Van der Sar z Manchesteru United. Vyhlášení se uskuteční 27. srpna v Monte Carlu

Manchester City se Terryho stále nevzdal

Manchester City zatím posiloval hlavně ofenzivu, manažer Mark Hughes ale ví, že potřebuje získat nové hráče také do obrany. Hlavním cílem Citizens je John Terry, kterého ale Chelsea nechce prodat.

Cole byl na další operaci, do USA s týmem nepojede

Záložník anglické fotbalové reprezentace a londýnské Chelsea Joe Cole, který je od ledna kvůli vážnému zranění kolena v rekonvalescenci, se podrobil dalšímu operačnímu zákroku.

Ancelotti: Terry není na prodej za žádnou cenu

Nový trenér Chelsea Carlo Ancelotti dnes v Londýně zdůraznil, že obránce John Terry zůstává na Stamford Bridge jako kapitán a není "za žádnou cenu" na prodej. Při první tiskové konferenci v novém působišti Ancelotti rovněž potvrdil přestup ruského útočníka Jurije Žirkova do Londýna a zdůraznil, že jeho cílem je s Chelsea vyhrát Ligu mistrů.

Citizens chtěli Terryho, Chelsea je odmítla

Manchester City měl do středu obrany vyhlídnutou posilu zvučného jména, když chtěl z Chelsea koupit jejího kapitána Johna Terryho. Anglický reprezentant se ovšem nikam stěhovat nebude, což londýnský klub jasně oznámil na svých oficiálních stránkách...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele