Premier League v kostce (37. kolo)

Předposlední kolo Premier League mělo jeden jediný vrchol. V sobotu večer se definitivně završil příběh "popelky" z Leicesteru, který se coby jeden z hlavních outsiderů soutěže prokousal až k suverénnímu triumfu v lize. Při zpěvu Andrey Bocelliho či zvednutí poháru nad hlavu v podání Claudia Ranieriho a Wese Morgana šel fanouškům na stadionu mráz po zádech. A nejen tam.

Chelsea odstřelila Terryho i fanoušky. Nejvíc ale bude krvácet sama

Fanoušci Chelsea si již jistě mysleli, že to nejhorší mají v letošní sezoně za sebou. Katastrofální ligová sezona, konec manažera, který chtěl vybudovat dynastii, nejistá budoucnost. Jenže ta nejtvrdší rána nakonec přišla ve chvíli, kdy už byli všichni v očekávání jedině lepších zítřků.

Terry se po sezóně rozloučí s Chelsea

Chelsea bude po letošní sezóně hledat nového kapitána. Ten stávající John Terry se dozvěděl, že mu londýnský klub neprodlouží končící smlouvu a po sezóně tak ze Stamford Bridge odejde...

Musíme trénovat hru v deseti, řekl Mourinho po první výhře

Chelsea se ve 3. kole Premier League dočkala první výhry v sezoně, když zvítězila 3:2 na půdě West Bromwiche, přestože čelila penaltě a od 54. minuty hrála bez vyloučeného Johna Terryho. Podle manažera Josého Mourinha bude muset jeho tým více trénovat hru v deseti, protože dostal červenou kartu i v úvodním kole proti Swansea...

Terry má mojí absolutní důvěru, zdůraznil Mourinho

Chelsea včera nezvládla šlágr s Manchesterem City, na jehož půdě prohrála jasně 0:3. Kromě ztráty důležitých tří bodů vyvstala v souvislosti s Londýňany do popředí ještě jedna záležitost. Kapitán Blues a nejlepší obránce loňské Premier League John Terry totiž zůstal po přestávce pouze na lavičce. Manažer José Mourinho však na tiskovce jakékoli spekulace vyvrátil.

Možná přijde den, kdy z Chelsea odejdu, tuší Terry

V minulé sezóně byl suverénně nejlepším a nejstabilnějším stoperem Premier League. Letos v prosinci však legenda Chelsea John Terry oslaví 35. narozeniny a pouze s roční smlouvou v zádech vyhlíží do budoucnosti. Někdejší kapitán anglické reprezentace je připraven na moment, kdy vypadne ze sestavy londýnského celku a bude se muset poohlédnout po novém angažmá.

Terry prodloužil smlouvu s Chelsea

John Terry podle očekávání zůstane i nadále hráčem Chelsea. Kapitán londýnského klubu měl smlouvu do konce letošní sezóny, nyní se obě strany dohodly na jejím prodloužení o další rok...

Terry by měl zůstat v Chelsea, Mourinho mu slíbil novou smlouvu

Kapitán Chelsea John Terry podle trenéra Josého Mourinha minimálně v příští sezoně zůstane v londýnském týmu. Čtyřiatřicetiletému obránci v létě končí smlouva a už dříve naznačil, že pokud nedostane novou, raději ukončí fotbalovou kariéru.

Terry pokračuje v Chelsea, podepsal novou roční smlouvu

John Terry si ještě protáhne své angažmá v Chelsea. 33letému obránci měla na konci června původně vypršet smlouva, s vedením londýnského klubu ovšem jednal o novém kontraktu a dnes bylo oficiálně oznámeno prodloužení o dalších dvanáct měsíců...

Terry by měl brzy prodloužit smlouvu s Chelsea

John Terry si pod manažerem Josém Mourinhem vybojoval zpět místo v základní sestavě Chelsea a patří k důležitým článkům úspěšného týmu. Zkušený obránce nyní s vedením Blues jedná o prodloužení smlouvy, podle Mourinhova asistenta Steva Hollanda má být vše brzy hotovo.

Benítez popřel, že se pohádal s kapitánem Terrym

Trenér Chelsea Rafael Benítez popřel, že se pohádal s kapitánem týmu Johnem Terrym. Španělský kouč však podle agentury Reuters přiznal, že anglický obránce byl po nedělní prohře 0:2 s obhájcem titulu Manchesterem City naštvaný.

Kapitán Chelsea Terry nestačí vyléčit zranění a přijde o MS klubů

Fotbalisté Chelsea se budou muset na mistrovství světa klubů obejít bez kapitána Johna Terryho. Jednatřicetiletý stoper nechce riskovat zhoršení stavu křížových vazů, které si poškodil v listopadovém ligovém utkání s Liverpoolem.

Nominaci nejlepších obránců roku ovládly španělské kluby

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily další část seznamu kandidátů do nejlepší jedenáctky roku, tentokráte dvacet obránců. Jasnou převahu mají hráči zadních řad Realu Madrid a Barcelony, kteří tvoří bezmála polovinu nominace...

Terry bude kvůli kolenu chybět Chelsea několik týdnů

Kapitán Chelsea John Terry bude kvůli zranění kolena mimo hru několik týdnů. Jednatřicetiletý stoper si poškodil křížové vazy v souboji s Luisem Suárezem v nedělním utkání s Liverpoolem. Uruguayský útočník dopadl Terrymu na nohu krátce poté, co bývalý anglický reprezentant otevřel skóre.

John Terry na cestě do Valencie? Ale kdeže...

Internetem právě proletěla senzační zpráva, že kapitán Chelsea John Terry dostal nabídku od Valencie, kterou by měl podle jistého agenta Francoise Gallarda v blízké budoucnosti přijmout. Informaci okamžitě převzaly různé, nejen bulvární, deníky, jenže je třeba se na všechno podívat trochu podrobněji.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele