Terry se po sezóně rozloučí s Chelsea

31.01.2016, 20:20
Aktuality
Chelsea bude po letošní sezóně hledat nového kapitána. Ten stávající John Terry se dozvěděl, že mu londýnský klub neprodlouží končící smlouvu a po sezóně tak ze Stamford Bridge odejde...

Pětatřicetiletý stoper hájí barvy Chelsea od svých 14 let. Stejnou dobu pak Terry nastupuje v základní sestavě ambiciózního celku, se kterým čtyřikrát opanoval Premier League.

Kromě toho se bývalý anglický reprezentant radoval také z triumfu v Champions League, nyní se však jeho cesty s CFC rozejdou. "Rád bych zůstal, ale nakonec budu muset změnit působiště," řekl Terry po zápase s Milton Keynes Dons. "Nemohl bych hrát za jiný klub z Premier League. Určitě to bude někde jinde, končit se ještě nechystám," dodal.

Vyjma Chelsea patřil Terry k lídrům i v anglické reprezentaci, za kterou odehrál celkem 78 soutěžních zápasů, v nichž zaznamenal šest gólů. "Chelsea bude fungovat dál, žádný hráč není větší než klub," prohodil Terry, načež Blues se musejí porozhlednout po posile.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (935)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele