Chelsea odstřelila Terryho i fanoušky. Nejvíc ale bude krvácet sama

02.02.2016, 09:54
Názory a komentáře
Fanoušci Chelsea si již jistě mysleli, že to nejhorší mají v letošní sezoně za sebou. Katastrofální ligová sezona, konec manažera, který chtěl vybudovat dynastii, nejistá budoucnost. Jenže ta nejtvrdší rána nakonec přišla ve chvíli, kdy už byli všichni v očekávání jedině lepších zítřků.

Byl to šok, když John Terry v neděli večer po pohárovém klání na hřišti MK Dons předstoupil před novináře, aby jim oznámil, že po sezoně v klubu, v němž hraje od malička, končí. Ve fanouškovském táboře Chelsea po hladkém vítězství panovala pozitivní atmosféra, kterou však Terry dokonale zmrazil.

"Bohužel řekli ne. Nebude to mít pohádkový konec, neukončím kariéru v Chelsea," vysvětloval novinářům muž, který odehrál v modrém dresu téměř 700 zápasů a ve většině měl kapitánskou pásku na ruce, že mu vedení Chelsea oznámilo, že letos už pro něj novou smlouvu nepřipraví.

Vedení Chelsea se rozhodlo, že ve svých nejhorších časech za poslední dekádu odstřelí muže, který by jako jediný pro milovaný klub vypustil duši, který by za něj hrál třeba ve druhé lize, protože je na Stamford Bridge jednadvacet let a nikdy si nedokázal představit nic jiného. Zdá se, jako by snad pro klub nebyl člověk, jenž je jeho ztělesněním více než kdokoliv jiný, víc než třeba nejnovější posila Matt Miazga. A po právu se tu mnozí budou ptát, "kdo že, prosím"?

Bez plánu

Všichni věděli, že tento moment jednou nastane, ale Chelsea se rozhodla svou ikonu, která v prosinci oslavila už pětatřicáté narozeniny, odhodit jako nepotřebnou zátěž v tu nejméně vhodnou chvíli. V situaci, kdy nemá připravený absolutně žádný nástupnický plán, v lize stále ještě bojuje spíše o udržení a má před sebou velmi nejistou budoucnost.

Jen málokdo by přišel s takovým řešením krizové situace. Chelsea v letošní sezoně zásadně postrádá charakter, bojovnost, kolikrát i zápal. Přitom právě Terry je víceméně zhmotněním těchto atribut. Sám přiznává, že letos nehrál vždy v nejlepší formě, jenže stačily by vám možná jen dva prsty, abyste spočítali hráče, kteří letos v modrém dresu nezaslouží větší "fén" než Terry.

Přesto se nejvyšší management Blues, nepochybně v souladu s majitelem Romanem Abramovičem, rozhodl, že bude své problémy od léta řešit bez své největší persony, ačkoliv nemá žádný hmatatelný plán. Je přitom paradoxní, že Terrymu se nové smlouvy nedostalo, zatímco se jeho parťáci z obrany, a rovněž třicátníci, před pár týdny prodloužení dočkali.

Proč nemohl dostat Terry stejný kontrakt jako Ivanović nebo Cahill, kde první z nich letos prožívá asi nejhorší sezonu v kariéře a druhý už se možná raději viděl v jiném týmu, protože kvůli svým výkonům tolik nehraje. Proti nim byl letos Terry skálopevným obráncem, který by se k Chelsea nikdy neotočil zády.

Poslední mohykán

Blížící se odchod Johna Terryho bude mít ovšem pravděpodobně mnohem dalekosáhlejší dopad, než je jen aktuální zloba fanoušků a rozladění samotného kapitána, který včera hlásil, že "žádný hráč není nikdy více než klub". V případě čtyřnásobného vítěze anglické ligy a držitele celkem šestnácti klubových trofejí to ovšem nemusí tak úplně platit. Samozřejmě že každý hráč je nahraditelný, ale musíte na to být připraveni. A to Chelsea není.

Po odchodech Franka Lamparda, Petra Čecha a Didiera Drogby zůstaly v mužstvu vážné trhliny, které se zdaleka netýkají jen výkonů na hřišti, a odchod Johna Terryho vytvoří kráter ještě mnohem větší. On je tím posledním symbolem Chelsea poslední dekády, to on zbyl jako poslední opravdový lídr, ten, co se nikdy nevzdá a vyburcuje své spoluhráče i před zdánlivě ztracenými bitvami, to on je Mr. Chelsea.

Nikdo nezná Chelsea lépe než on. Terry je klíčová postava nejen na hřišti, kde má zásadní vliv například na rozhodčí, ale nenaslouchají mu jen oni. Jakmile má co říct fanouškům, všichni poslouchají a maximálně ho respektují. A to samé se děje i v kabině. Na dnešní Chelsea je více než evidentní, že v šatně chybí osobnosti jako Drogba, Lampard nebo Čech. Jejich vliv mimo hřiště je zásadní, jenže místo toho, aby se Blues toho nejdůležitějšího ze všech snažili udržet co nejdéle, posílají ho k ledu.

Bez nástupce

A zatímco sám Terry si může užít ještě slušné dvě tři sezóny v zámoří, nejvíce bude krvácet ten, kdo se k němu otočil zády. Chelsea nedokázala za deset let vychovat ani najít jediného hráče, který by po Terrym mohl převzít žezlo. A to jak v obraně, tak s páskou na ruce. Ne že by se snad nezkoušely různé varianty. André Villas-Boas svého času experimentoval tím, že Terryho posadí a bude hrát s mladšími borci. Nevyšlo to.

Gary Cahill, jakožto reprezentant Albionu slibný prototyp na to, stát se Terryho nástupcem, byl vždy spíše jeho vhodným doplňkem a nikdy nedokázal, že by mohl svého druha plnohodnotně nahradit. Ani jako lídr, ani jako vzor pro mladší. Vedle něj má Chelsea už jen mladého Kourta Zoumu, v němž dříme obří potenciál, ale stále se má ve svých jednadvaceti letech nadějný stoper co učit.

I na něm lze snadno demonstrovat rozdíl mezi Terrym a Cahillem. Zatímco vedle kapitána jeho výkony rostly, s Cahillem zdaleka tak pevnou dvojici netvořil. "Byl pro mě obrovskou podporou. Když jsem začal loni poprvé nastupovat, neustále se mnou mluvil. Je to legenda a velmi dobrý lídr. Hodně jsem se od něj naučil," prohlásil dnes o Terrym značně překvapený Zouma, který netuší, jak ho klub nahradí.

V prohlášení mladého Francouze je vše podstatné. Kdo po Terrym nyní převezme roli vůdce a kdo bude pro nově příchozí hráče tím důležitým mentorem? Podle všeho v tom nemá jasno ani nikdo v Chelsea. Nedávná honba za Didierem Drogbou, který měl předčasně pověsit kopačky na hřebík v Montrealu, aby přišel na lavičku uklidnit neutěšený stav mužstva, absenci a zároveň potřebu velkých person dokazuje.

V létě se Chelsea ocitne v situaci, kdy bude mít jen dva stopery. Papyho Djilobodjiho i nedávno příchozího Matta Miazgu fanoušci považují spíše za nejapný vtípek než seriózní posílení. V létě se Blues zoufale snažili o Johna Stonese z Evertonu, který chtěl 40 milionů liber. Jen těžko bude letos požadovat méně. Chelsea ale nakupovat musí. Musí koupit minimálně jednoho, ale spíše dva stopery, které vzápětí hodí do modrých vod, aniž by v nich uměli plavat. Nebude je to mít kdo naučit a všichni budou jen doufat, že koupili hotového hráče, který se s velkým tlakem popere. To popravdě také jednadvacetiletý Stones ještě zdaleka není.

Půjde to bez Terryho?

Před Chelsea tak leží značně nejistá budoucnost. Současný krizový manažer Guus Hiddink dostal na starost eliminovat ty nejzásadnější problémy a postarat se o to, aby se klub přestal propadat ligovou tabulkou, naopak začal stoupat, a pokud to bude v jeho silách, pokusil se urvat alespoň triumf v FA Cupu. Přitom o nějaké trofeje by mělo jít v tuto chvíli nejméně.

Chelsea se chystá v létě definitivně otočit list za svým nejúspěšnějším obdobím v historii a pro nového manažera, který po Hiddinkovi za pět měsíců nastoupí, by se měla snažit připravit co nejlepší základy. Ostatně podle klubových představitelů ještě není o Terryho konci definitivně jasno, nový manažer prý může vše změnit. Proto také bylo vedení Terryho nedělními komentáři značně zaskočeno.

Kapitán se totiž o rozhodnutí Chelsea dozvěděl už před zápasem s Arsenalem. Jeho agent, tak jako každý rok v lednu, zavolal do kanceláří na Stamford Bridge, aby se dozvěděl, jak to vypadá s budoucností jeho klienta. A poprvé uslyšel "ne". Paulu Nichollsovi, který Terryho zastupuje, vedení sdělilo, že nemůže jeho svěřenci garantovat nový kontrakt, ale že se prý nejedná o konečné rozhodnutí a teprve se uvidí, co se dá dělat, zejména s ohledem na nového manažera.

Proto všechny na Stamford Bridge zaskočilo, když Terry po zápase s MK Dons novinářům jeho konec v Chelsea předložil jako hotovou věc. Ani on sice neopomněl zmínit, že se věci mohou změnit, jakmile přijde nový manažer, ale jinak dával ve svém prohlášení poměrně jasně najevo, že jde o uzavřenou záležitost.

Na novém manažerovi, o němž stále není jasno a možných adeptů je mnoho, ostatně zřejmě v Chelsea závisí prakticky všechno. V lednovém přestupním termínu se Chelsea, až na hostování útočníka Pata, o nic nepokusila, jako by se náhodou nechtěla vydat jinam, než bude chtít nový kouč. Vzhledem k výše nastíněnému byl ovšem Terry snad jediný případ, kde mohlo vedení v klidu jednat bez ohledu na nového trenéra. U jiných hráčů tak Chelsea učinila, u Terryho, který by mohl být pro nového kouče potenciálně největším přínosem, ne.

I proto Terryho aktuální "ne" zranilo, a tak se rozhodl dát klubu najevo, že se mu to nelíbí. Dva předchozí kontrakty přitom podepisoval loni v březnu a rok předtím dokonce až v květnu, a tak i letos ještě bylo mnoho času na najití jiného řešení. Na druhou stranu fakt, že se o negativním rozhodnutí dozvěděl po telefonu od svého agenta, a až na jeho vlastní žádost si vyslechl verdikt z očí od očí od šéfů Chelsea, je alarmující.

Po hrubě zpackaném konci Franka Lamparda a mnohými těžce vstřebávaným přestupem Petra Čecha do Arsenalu se nyní rýsuje další přešlap, kterým sice Chelsea střílí do svého kapitána a do svých věrných fanoušků, ale ve finále nejtěžší kulku schytá sama, protože krvácení po Terryho odchodu nemusí zastavit ani nový manažer, ani desítky milionů liber.

Navíc na ni čeká v následujících týdnech velký tlak ze strany fanoušků, o který si Terry svým vyjádřením jednoznačně říká. On pro klub vždy udělal všechno a teď o to samé žádá fanoušky. A můžeme si být jisti, že reakce tribun přijde. Zda to něco změní, je ve hvězdách, ale Terry, byť jistě s těžkým srdcem, se bez Chelsea zřejmě obejde. Jestli to ale bez něj zvládne Chelsea, je velkým otazníkem.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (254)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Dobré rozhodnutí. Po odchodu Čecha se ukazuje, že Chelsea tak kvalitní obranu neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

btw v minulej sezone bol skoro furt na lavicke a obranu mali najlepsiu v lige

Reagovat
icka

Reagovat
Vysajmi hadici
Reagovat
Spalovač šancí

Ale jenom v zápasech, kdy chytal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si marný

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ten článok - keď je niekto legenda tak má hrať do 40, aj keď už na to nemá ? Legendy by mali mať aj hrdosť a uznať, že je čas na odchod. Taký je aj prípad Tottiho v ASR, ten už tohto roku bude mať 40 a vysedáva na lavičke. Rosický bude mať 36 v okt., v Arsenáli odmarodoval, či odsedel 2/3-iny angažmá, ale nevadí mu to.

Reagovat
Miguel19

Terry zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám! Zaprvé bych vám (fanouškům, ne klubu) tohle snad ani nemohl přát a zadruhé v létě potřebujeme top stopera my, tak se nám do toho neserte

Reagovat
smazaný uživatel

výborný článok. Keď je to takto pokope napísané, tak to vyzerá ešte omnoho horšie, než som si to predstavoval. Terry musí zostať!!!

Reagovat
Busby babes

titulek.

Reagovat
Usty

Reagovat
db18

Vždyť mají ještě plno času si to rozmyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

S Ivanovičom a Cahillom im netrebalo premýšľať, ale s kapitánom to budú naťahovať do aleluja.

Reagovat
vitasrp

Cahill není moc šťastný příklad, když v tu dobu tady byl stálý manažer, který jim prostě dal svůj ortel, zda prodloužit/neprodloužit.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč mourek nemohl dát svůj ortel terrymu?

Reagovat
vitasrp

No to klidně mohl (pravděpodobně přesvědčoval vedení, ať mu novou smlouvu nabídnou), ale obávám se, že je to od prosince úplně irelevantní, když už tady Mourinho není.

Reagovat
Hokaido

Dva předchozí kontrakty přitom podepisoval loni v březnu a rok předtím dokonce až v květnu,

Reagovat
icka

Ted mu bylo, ale receno, ze ji nejspis nedostane ale..

Reagovat
Hokaido

Já jsem ale reagoval čstě na to, zda Mourek nemohl sát svůj ortel Terrymu. Ne, nemohl, protože smlouvu Terry vždycky podepisoval později a tahle jednání nejspíš probíhala už bez něj.

Reagovat
Counter

Četl jsem ale, že pokaždé byl s klubem předběžně domluvený hned po novém roce, jen ty oficiality se udály až později.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Jakmile podepíšete trenéra pro příští sezonu, tak do 14 dnů prodlouží i Terry Pokud to teda nevzdá před příchodem trenéra a neupíše se v zahraničí...

Reagovat
johan14

Po tom čo predali PČ do Arsenalu napriek nasuhlasu Mourinha a nenákupoch v lete, je jasné že to má na povel Roman. Uvidíme akého spasiteľa dovedie, len aby to nebol ten zo Simpsonovcov.

Reagovat
Mihi

Teraz bude taký tlak na vedenie od fanúšikov, že do mesiaca podpíše novú zmluvu.

Reagovat
SunFells

Na tebe se stejně nezapomene, Johne

Nejoblíbenější vzpomínka https://vine.co/v/MwFVEVFvB9B

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Z téhle kategorie mám rád tenhle https://www.youtube.com/watch?v=vsYD06hVaw8

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

legend

Reagovat
REPLIKATOR

aneb Jak jste uhaluzili LM

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

ale všichni nás přitom respektovali !

Reagovat
db18

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Rssa

Mas to podporene jeste Diabym. To se pak nedivim, ze si toto vybavis jako prvni...

Reagovat
SunFells

U Diabyho si první vybavím jeho pravidelné ponižování zálohy Liverpoolu v tréninkovém tempu

Reagovat
Rssa

Ja ho snad nikdy nevidel hrat, tak ti to poprit nemuzu

Reagovat
j_mrazik

Nevím, jestli je metoda vytěsňování při traumatu tou nejlepší variantou...

Reagovat
Rssa

To se zeptej Diabyho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Vzpomieka na Diabyho, nie na Terryho

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkně napsaný článek.

Reagovat
vitasrp

Tipnul bych si, že John moc dobře věděl, co tím prohlášením rozpoutá, na koho se obrátí zloba a jaká bude reakce fanoušků. Vytvořil tím celkem slušný tlak na vedení a celý klub (skoro jako kdyby ho to učil Jose). A vzhledem ktomu, co mu teda vedení mělo přesně říct, bych se nedivil, kdyby na jaře ještě ten nový kontrakt dostal. V tomhle ohledu si zatím nemyslím, že je to rozhodnutí definitivní, naopak jsem docela přesvědčen, že ještě existuje šance, že zůstane.

Pokavaď ale odejde, pak je to samozřejmě hrozný. Když se odprostím od jakýchkoliv emocí, jde čistě o to, že je to pořád druhý nejlepší stoper v klubu. A i když přes léto přivedeme posilu, dá se asi čekat, že to bude nějaký mladý, perspektivní stoper než hotový produkt, přičemž by John mohl napomoci jeho vývoji. Ve finále tak podle mě nejde o krok, který by byl pro náš kádr nejlepší, což je vlastně to úplněnejpodstatnější.

Reagovat
terry

Vítku, na konci to píšu, protože to tak taky cítím. Ten tlak tribun teď bude podle mě enormní. I s tím, že Terryho prostě potřebujeme, souhlasím.

Jenže sám kapitám má prý už jasno, že skončí. Včera psal Independent, že už řeší další kroky (MLS, Čína, Katar), protože nevěří, že se cokoliv změní. Otevřený to možná je, ale jestli jen z jedné strany, pak je to škoda.

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/john-terry-feels-chelsea-will-not-budge-over-contract-a6847901.html

Reagovat
j_mrazik

Tak Terrymu se v tomhle nemůžete divit.

Reagovat
terry

Však to taky píšu. Na jednu stranu si mohl počkat, ale na druhou stranu se na něj vedení vykašlalo, tak řekl fuck off. Nemám mu vůbec za zlý, že je na tohle moc hrdej. Chyba je na straně klubu.

Reagovat
j_mrazik

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jít do MLS. Tam by dal z rohů tak 20 golů za sezónu

Reagovat
Busby babes

sice byste pak asi byli trochu za sasky, ale who cares. taky bych to asi neresil, kdyby takovej Evra nakonec zustal.

Reagovat
Mihi

srať na to, aj tak nás ma každý za žumpu, musíme udržať Terryho stoj čo stoj

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
r.mrazik

ona je otazka,zda je dobre si nechavat starsiho hrace,ktery chce hrat (a to terry jiste chce a chteji to i fanousci)

jestli to neni kontraproduktivni...stejne jako od nas odesel Rio,Vidic...ono delani nahrady kdyz tam ten hrac je takovy prima teoreticky,ale kde to tak funguje?

kdyz koncil adams,kupoval arsenal sola campbella...a i kdyz pak koncil Sol...

repka ve sparte taky nedelal na lavici dobre...rio taky musel odejit,aby mohli hrat mladsi...

samozrejme je krasny,kdyby terry zustal a radil mladsim...jenze mlady se vyhrajou jen tim,ze budou hrat a to chce podle vyjadreni i terry...

je fakt otazka,zda sezeni terryho na lavici delalo klubu dobre,nebo spis divakama tlacilo na manazera,aby ho tam daval...je to prece john a je o trochu lepsi nez ten novy mlady...

nehlede na to,ze stoperi se moc netoci a nejlepe musi hrat stabilni dvojka...

ale to,ze modraci se neumi se svyma legendama rozloucit je jasna vec...to je tragicky...

jen tim chci rict,ze to neni cerny x bily...

Reagovat
terry

Problém je, že my prostě toho Terryho minimálně rok podle mě ještě potřebujeme. Zoumovi ty zápasy s ním extrémně pomáhají. Kdybychom už loni získali Stonese, taky by dokázal leccos pochytit, byť jsme ho stejně měli koupit ještě dřív. Už loni bylo pozdě a letos už to bude ještě horší.

On by ani tak nebyl problém, kdyby vedle Terryho byl v týmu někdo, kdo ho dokáže aspoň trochu zastoupit. Jenže pak už tam zbývá jen Cahill, od kterého něco takového nemůžeš chtít.

Reagovat
r.mrazik

jasny...jenze mi prijde,ze bez toho,aniz by se terry pustil,se ta stoperska dvojka dal neposune...a ted nemyslim vzhledem ke kvalite,ale do budoucna...

terry chce hrat a nechce sedet na lavici...koupis stonese za 50 mega liber a nechas ho sedet?jenze to pak nepochyti nic v zapasech,protoze terry bude sedet...a nebo bude sedet zouma? jenze to je zas skoda....a tocit stopery je peklo,to muzeme v MU potvrdit

jen si vem,kolik dostal minut Kalas a dalsi,kdyz byl john v kadru....

mas recht,ze cahill neni to prave,ale jako treti stoper je oukej...a ze potrebujete koupit dalsiho kvalitniho ted misto terryho...jenze si fakt nejsem jisty,ze kdyby terry zustal,tak by to bylo pozitivni...

to neni jako giggs,nebo scholes,kdyz chodili do zapasu jednou za 14 dni...

Reagovat
terry

Jenže já si nemyslím, že můžeme jít do nové sezony s dvojkou Stones-Zouma a za nimi Cahill. To by prostě byl risk jako prase.

Reagovat
r.mrazik

trochu asi jo...ale zas by to byla stoperska dvojka na dalsich deset let...

a nebo bude hrat stopera Ivanovic?

Reagovat
terry

Jenže aby to těch deset let vydržela, když by byla schopná se třeba po pěti zápasech složit. Jde mi o to, že jsem letos viděl Zoumu s Cahillem a Stonese dělat v Evertonu žáčkovský chyby. Třeba by si to sedlo a ti dva by ovládli ligu, jenže těch proměnných je tam až moc. A Chelsea nepůjde do sezony pravděpodobně s takovým válcem, že by na nějaké obraně nezáleželo.

Reagovat
r.mrazik

jenze promenny mas vzdycky,kdyz ti konci hrat typu terryho...a to,ze zustane sedet na lavici nic neresi...stejne ho jednou budes muset nechat jit...

Reagovat
terry

Ano, jenže jak popisuju, my nemáme připravený vůbec žádný plán. Cahill ještě před týdnem zdrhal pryč, protože hraje takovou tužku, že ho posadí Zouma. Zouma sám by ještě ten rok podle mě neztratil, kdyby se to netočilo jenom kolem něj. Kdybychom měli v týmu Gallase nebo Carvalha, je to jiný. Cahill ale bohužel zásadně nepřesvědčuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ máš, že Gary chcel odísť?

Reagovat
terry

Dost se o tom během ledna mluvilo, protože přestal hrát, což se mu nelíbilo vzhledem k letnímu Euru.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill signed a new long-term deal at Stamford Bridge that month and while he wants to stay, he said that he cannot be happy unless he is playing regularly. “I want to be at the club, I signed a four-year contract recently,” Cahill said. “That shows I want to be here, I am settled here, have had success here and my family is settled here. But ultimately I feel I need to play football matches. I have always been that way.”

Cahill has spoken to interim manager Guus Hiddink but he will now be staying at Chelsea until the end of this season, leading up to Euro 2016. From next season onwards, though, he wants to play more. “It is very important for me personally, even selfishly, to be playing football matches,” he said. “You will never change me. It is a positive thing. You get people criticising those who are happy to sit on the bench picking up money. That’s certainly not me. I want to be out there and being a big part of things if I possibly can, realising that everyone else is playing well as well.”

Reagovat
terry

To je asi taky ono.

Reagovat
smazaný uživatel

On povedal, že si praje herné vyťaženie, že je to pre neho prednejšie než €, ale nateraz ostáva v klube. Odvolal sa tam na novú sezónu. Tak kto vie ako to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojice mladíků s potenciálem, ale chyběl by lídr. Taky si myslím, že by to nedělalo dobrotu, pořád se můžou od Terryho hodně naučit.

Reagovat
r.mrazik

pisu to nahore i dole...terry chce hrat...a koho posadis? nosenim micu na treninku se moc nenaucis...

Reagovat
icemike

Takže na 3 stopery, Baba je stejně záložník a Ivan může nosit ty míče

Reagovat
Rssa

Ale někde to funguje. Zalezi, jak ten klub zachazi se svyma legendama v delsim horizontu, aby dalsi koncici velikan videl, ze jeho konec bude nejak signifikantni. Pokud tam nevidi takovou moznost, pak chce hrat co nejdele a odejit na vrcholu a ne z lavicky z pozice ucitele.

Myslim si, ze rozdil v tomto pristupu hodne ovlivnuje hrace. Kdyz to srovnam s koncem Xaviho, Puyola apod. u nas...nebo Carry v LFC.

Reagovat
r.mrazik

opet to budu vztahovat na MU...ono vzdy zalezi na hraci...ale kdyz nekdo chce hrat (terry,lamps,rio...) tak je preci jedno,jak se klub chova k legendam...

je beru,ze pro fanousky to je tezky...ale jednou se takovy rozhodnuti musi udelat a je to tezky..

taky me to sralo,kdyz odchazeli nasi hraci...

na druhou stranu tem hracum chybi obcas sebereflexe a ten konec chteji oddalit...i kdyz to je mozna jine tema...

ja to vidim tak,ze terry chce jeste hrat a ne sedet a delat ucitele....ostatne jako vzdy chtel hlavne hrat a navic kdyz ted jeste na to ma...

jen si nemyslim,ze ma to na hrat chelsea a ze by jeho sezeni na lavici delalo modrakum dobre...

si staci vzit,co se delo,kdyz ho posadil boas...bylo by to jine,kdyby sedel na zacatku sezony,sehraval se novy stoper a pripadne delal chyby? divaci by ho posadili a zas by sezonu odehral john a ten novy hral leda pohary...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry ešte na jednu sezónu v základe jednoznačne má.

Reagovat
r.mrazik

to ano vzhledem ke konkurenci...ale neni to perspektivni a jeho nahrazeni resit musis...

navic kdyz jsou modraci 13...to se dela řez lepe nez kdyz vyhrajes ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, chápem čo tým myslíš. Mohli si ale kľudne vyhliadnuť teraz cez leto / v priebehu ďalšej sezóny náhradu, kým by to John ešte odkrútil so Zoumom v základe. Táto situácia je veľmi nešťastná aj vzhľadom na "konce" Lamparda a Čecha.

Reagovat
r.mrazik

to mohli...a asi i chteli...viz Stones...jen jim to nevyslo

Reagovat
Rssa

Vzdy se da takova situace resit postupne. Nemusi sedet hned a stejne tak nemusi odehrat vse. Postupne by to doslo k takove situaci, ze bud by se hrac smiril se situaci a postupne dohral v klubu celou karieru, nebo by se na konci sezony rozloucil a odesel do MLS, Ciny nebo Kataru apod.

Samozrejme hodne zalezi na tom, jak velky je ten hrac egomaniak a jestli ma sebereflexi, ale i to se da ruznymi kroky otupit.

Reagovat
r.mrazik

ja si myslim,ze sedici terry neni dobra varianta pro nikoho... a navic on chce hrat podle jeho vyjadreni...

Reagovat
vitasrp

Jasnačka, že to není černý nebo bílý, ostatně s touhle situací se dle svých slov spousta hráčů nedokázala vyrovnat- celou kariéru byli zvyklí, že hrají každý týden neustále v základu a pro tým jsou hodně důležití. Když pak to stálé místo ztratí, mají být jen hráči širšího kádru, přičemž pro mančaft už teda nepostradatelní nejsou, pro spoustu těch borců bývá složité tu novou roli akceptovat. Ostatně přesně o tomhle mluvil Carragher, Gerrard, tuším i Lampard.

Jinak já chápu i to vedení, že chce čekat, co na to řekne novej kouč. Pokavaď by ho nějak používal, pak žádnej problém, ale představa, kdy se prodlouží Terry, ovšem novej kouč nebude spokojený s jeho výkony/herním profilem a bude jej využívat jen minimálně, z toho by taky vznikla super situace. Zaprvé by byl John nasraný (o tom nějak moc ani nepochybuju), zadruhé by vznikala spousta spekulací v médiích, po čemž klub asi netouží.

Stačí si vzpomenout, co se stalo, když jej Mourinho na Man City vystřídal, aby zlepšil výkon týmu - po utkání ten tah musel 7 minut vysvětlovat, ale to nakonec bylo stejně jedno, protože Jamie Redknapp řekl, že zřejmě mezi sebou mají neshody a další dny toho střidání byla plná média...

Reagovat
r.mrazik

jop...presne to same tu pisu...

chapu modraky,ze jsou z toho na vetvi...tohle je divny a ta prace s legendama je spatna...

nic proti tomu,ze ho chteji nahradit...spis je debilni jakym stylem se to tam deje...

ta koordinace klub x hrac a oznameni je na facku...a asi na obe strany...

jen tak me napada...neni divny,ze to prvni vyhlasi hrac/jeho agent? takovy pristup jako "a ted vam to dam sezrat,ze nemam smlouvu"

tam to neni zvladnuty ani z jedny strany...takovy ublizenecky pristup

Reagovat
terry

Jamie Redknapp no

Reagovat
Rssa

Kdo je ten prvni nejlepsi stoper v klubu?

Reagovat
kiwwi

predpokladam, ze uz takto gloryfikuju Zoumu

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Hokaido

Glorifikace by to byla v případě, že bychom mluvili třeba o celý lize. To jsi ale od fanouška Chelsea určitě nikdy nečetl a to, že je náš nejlepší stoper letos, je čistý fakt.

Reagovat
Svatej

WTF UŽ

Reagovat
terry

Momentálně je to Zouma. Problém je, že pořád je mnohem lepší s Terrym než s Cahillem.

Reagovat
Rssa

Ok, dik. Dava mi to smysl, kdyz Cahill neni nic extra.

Reagovat
vitasrp

Zouma. A pro toho experta pod tebou - nikoho neglorifikuju, nesnažím se o něm prohlašovat, jak obrovskej je to talent atd., pouze vycházím z letošních výkonů, který má Zouma nejlepší.

A samozřejmě je to způsobený spíše regresem Terryho než progresem Zoumy, kdyby hrál John na úrovni 14/15 či 13/14, stále by byl nejlepším v klubu.

Reagovat
Rssa

Mi Terry prisel jeste jako docela platny hrac, ktery (pokud hraje svoji hru a neni nucen chytat rychliky) hraje hodne dobre. Nasledovane vas moc nemam, ale pravda je, ze soucasne slozeni obrany mi neprijde prilis stastne.

Reagovat
terry

Mluvíš o stoperech, nebo o celý čtyřce?

Reagovat
Rssa

O cele obrane (tzn vcetne nahradniku)

Reagovat
terry

Přitom domingo mi včera vysvětlil, že Djilobodji mohl být skvělý squad player. Jenže co s ním Chelsea za půl roku provedla, tak to nemůžeme považovat za nic jiného než špatný vtip.

Reagovat
Rssa

Toho hrace znam jen dle jmena . Ale kdyz se podivam na tu obranu, tak mi chybi nejaka provazana zastupitelnost. V podstate zadna alternativa na levy kraj, na pravy jen kdyz se stahne Azpi zprava nebo zaskoci stoper Zouma, kde zas pak chybi jako dvojka k Terrymu nebo Cahillovi...

Reagovat
terry

Samozrejme. Posledni tri prestupni obdobi byly z nasi strany sileny vtipek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam tú obranu kazí už bohužiaľ pomalý Ivanovič na kraji.

Reagovat
Spalovač šancí

Terry si píše sebepropagační články na EF

Reagovat
Counter

Pořád je to to nejlepší, co se tu objevuje

Reagovat
Spalovač šancí

Holt výhoda zákulisního infa

Reagovat
smazaný uživatel

Terry je slusnej debil. Nejsem fanousek Chelsea, ale co jsem cetl v britskem tisku, tak vedeni Chelsea je podobne v soku jako fans, jelikoz Terrymu rekli, ze nova smlouva bude, ze se jenom ceka, az bude jmenovan novy permanentni manazer, coz povazuju za vstricny krok ze strany vedeni. Pokud by se snad Terrymu novy trener nezamlouval, nemusel by odchazet na prestup, ale jako volny hrac, coz jsou v jeho letech nebe a dudy. Misto toho se rozhodl, ze absenci nove smlouvy bude brat jako zradu vuci svoji osobe a udela z toho aferu. V momentalni situaci, v jake se klub nachazi, toto povazuji od kapitana za krajne sobecke a detinske.

Reagovat
terry

Tak si to vyjádření klubu přečti ještě jednou. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Cetl jsem si vsechno a vsude je totez. "Momentalne smlouva neni, ale vyckej." Pravdepodobne aktivne jednaji s potencialnimi manazerskymi nastupci a pravdepodobne nekdo z uzsiho vyberu nema Terryho v planech. Bylo by pak celkem zbytecne davat 35ti letymu hraci dalsi smluvu na 150k tydne, kdyby pak mel sedet na lavici. Asi jim prislo fer pockat a pripadne mu dovolit dustojne odejit zadarmo.

Reagovat
terry

Ale původně jsi napsal tohle: "Terrymu rekli, ze nova smlouva bude, ze se jenom ceka, az bude jmenovan novy permanentni manazer"

To není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem cetl vcera na f365. Kazdopadne Chelsea neodstrelila Terryho...

Reagovat
smazaný uživatel

Stále neviem ako by som toto zkomentoval. Aj keď by nakoniec dostal novú zmluvu, tak to stále bude hanba po takých udalostiach.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý článok až na typicky českú poznámku o ťažko vstrebávanom prestupe Čecha do Arsenalu.......čo je na tom prestupe nepochopiteľné?

Reagovat
smazaný uživatel

Že odišla legenda a jeden z najlepších brankárov na svete do konkurenčného tímu v boji o titul? To je asi úplna pohoda vlastne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa mu vyšli v ústrety za to všetko čo odviedol pre klub. Zjavne chcel ostať nielen v anglicku ale aj v londýne a jediná možnosť ktorá bola preňho zaujímavá bol Arsenal...... a klub mu nebránil ako by možno iný klub robil prieťahy aby sa takýto prestup nezrealizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som narážal na to, že nemal vôbec odísť. To, že mu následne vyšli v ústrety je ok.

Reagovat
smazaný uživatel

takže radšej Čech ako Tibo?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite áno.

Reagovat
Hokaido

To by přece byla blbost... Každej soudnej člověk, kterej nejedná pod návalem emocí, by to vyřešil takhle. Navíc jsme Petrovi dali ten bonus, že mohl zůstat v Londýně a hrát o titul. To si myslím, je ten největší důkaz toho, jak strašně moc ho respektoval celej klub v čele s Mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja to zase vidím tak, že lídri a osobnosti sú kľúčom v celom kolektíve. Kvalitatívne sú na tom obaja rovnako (dokonca by som povedal že o trochu lepší je Čech), pre Belgičana hral iba vek. Ale kde je napísané, že by sme podobný talent do brány nekúpili o 4-5 rokov keď by Čech akurát končil.

Reagovat
smazaný uživatel

Inými slovami, absencia lídrov a hráčov so vzťahom pre klub, sa názorne ukazuje v tejto posratej sezóne.

Reagovat
kvasha16

ako potom vysvetlis minulu sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, že bol v tíme prítomný Čech. :-)

Reagovat
Hokaido

Reagovat
terry

Já s ním problém nemám, nicméně když se na to podíváš z hlediska klubu, Chelsea sice Arsenal dvakrát porazila, jenže taky jsme je dost možná za 10 milionů nechali koupit titul

Reagovat
smazaný uživatel

CTRL C + CTRL V ten istý príspevok čo som napísal pre Momodou o pár riadkov vyššie

Reagovat
niflheim

Na Emirates jsou na migraci fans Chelsea připraveni, místa je tam dost.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, take dvojite kopnutie

Reagovat
niflheim

A to jsem chtěl napsat Etihad, ale možná nakonec lepší

Reagovat
SunFells

Asi tolik jako Old Trafford no

Reagovat
niflheim

No já ti nevím, Arsenal by určitě uvítal návrat svých starých fanoušků.

Reagovat
SunFells

To se snažíš trumfnout svůj předchozí příspěvek?

Reagovat
niflheim

Ale Etihad by sedl no... budu nějaký čas zpytovat svědomí - nevíš kudy do kanálu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci Sir Matt Busby Way, 2 (k)roky za sochou Alexe Fergusona.

Reagovat
bbbauch

Tam kde bude stat socha Pocheho?

Reagovat
SunFells

Tu cestu bys měl znát už důvěrně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je, když to dává smysl. Etihad.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze lepsie, kopnuti do Arsenalu nikdy nie je dost.

Reagovat
smazaný uživatel

mindráček?

Reagovat
Counter

Jen kopkej.

Reagovat
smazaný uživatel

radši do Arsenalu, než do City?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

jak samozřejmě? jak mám vědět, co máš osobního proti Arsenalu?

Reagovat
Heisenberg

Na Emptyhad nepůjdou, přece je od léta bude trénovat bývalý trenér jejich největšího rivala

Reagovat
smazaný uživatel

pekne napisane

Reagovat
Xaver

Z Terryho strany je to čistý kalkul, má lepičku, že nedostane smlouvu. Rád by zůstal, ale zároveň ví, že už to není ono, čas zastavit nejde. Nedělal bych z toho nostalgickou šárádu, i legenda se jednou musí rozloučit (viz Lamps) ....teď bych mu teprve tu smlouvu být vedením odstřihl - tak gut báj Johníku ... ač nefandím umělé Čukotce, celou dobu jsem tě bral - PL bude zas o něco chudší ..... respekt & klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

to je cirkus

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a ne?

Reagovat
smazaný uživatel

největší cirkus je v Chelsea a pak hned v Manchester United a to bez legrace, je to tak ! Klauni jsou v obou mužstvech, ale vždy hledejte chybu ve vedení! Tomu patří mužstvo a vše kolem něj, zbytek jsou loutky.

Souhlasím s extraprase a nebudeme jediní

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

lech ty zalez do toho svého Říma u vás je to taky povedené (tím myslím zemi)

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení a majitelé klubu popř. jejich "koně", kteří se o celý ten "cirkus" mají starat a zde to pos.ali na plné čáře, Chelsea bojuje o udržení a M. Utd se sice drží, ale ta hra a je katastrofální. Tyto týmy se mají prát o top 4 a ne aby se, jeden držel zuby nehty díky ani nevím čemu :) a druhý to uhrál tak, tak, tak okolo 12 příčky

V obou mužstvech za to mohou lidé, kteří o tom rozhodují a řídí to, takže oprávněně je na místě slovo cirkus a smajlíci

Reagovat
forrest

Myslím, že slovo cirkus myslel v tom smyslu, jak se Chelsea loučí s legendami - Terry, Lampard, Drogba, Čech...

Ty, jako fanoušek Citizens, si na to zatím musíš počkat. Ale třeba se dočkáš někdy někoho takového jako byli v Chelsea výše zmínění nebo v Man. United např. Giggs se Scholesem.

Reagovat
smazaný uživatel

forreste, pro mě jsou jisté ikony "legendy" např. (současní) Kompany, Hart nebo Aguero a z delší doby např. Dunne, Barton, Wright-Phillips popř. Rösler, Lake, Summerbee, Roy Paul atd. nefandím City od příchodu šejků, ale už dávno před a každý tým má nějaké vady, ale je potřeba to zlepšovat a ne mít hlavu skrčenou (myšleno na zmíněné vedení) atd.

Reagovat
forrest

Reagovat
forrest

Reagovat
kvasha16

nie, JT zatial este nedostal zmluvu, vedenie chce pockat na noveho manazera, JTmu sa to velmi nepozdava lebo chce vediet na com je co najskor, neni to cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

aha

tak je to brazilská telenovela, promiň, spletl jsem terminus technicus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dělá v posledních pár letech strašně hloupé kroky.. Zbavuje se legend, které by ty mladé hráče svými zkušenostmi posunuli dál, rovněž se zbavují mladých, nadějných hráčů ( Bruyne, Lukaku atd..), přivádějí do týmu vyhaslé hvězdy (Falcao, Pato atd..). Šílené, co tam předvádějí!

Reagovat
Pagy

Terry společně s Lampardem mě nejvíc sra*i, vždycky když chelsea potřebovala, oni dva dokázali dát nějaký haluzácký gol v 10-15 minut do konce zápasu, lamps nějakou haluzovou střelou, terry z rohu hlavou nebou nějak jinak haluzově

Reagovat
smazaný uživatel

lampard čim důležitější gól, tim haluznější. to bylo neskutečný

Reagovat
kvasha16

haluzovou strelou no do pici, mna jebne

Reagovat
smazaný uživatel

to, jak to často trefil místo nártem jedný nohy koulí druhý strany, to si niepamatuješ?

Reagovat
kvasha16

prepac, kedy sme zacali hovorit o Chicharitovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

a Terry najgolovejsi obranca PL tiez haluzak, do pici

Reagovat
forrest

Terryho s Lampsem jsem měl rád i já. Finále proti Bayernu nebo semifinále proti Barce, to byla betonáž, nasazení, nevypuštění jediného centimetru v souboji...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
technecium

No nejhorší byl Essien v 2008/2009 to jedinou střelou za dva zápasy skoro z půlky

Reagovat
Spasitel

Najlepší obranca v novodobej histórii PL určite ešte rok zostane a rozlúči sa s titulom.

Reagovat
Free_player

z celé fotbalové scény má Čelzí jednoznačně nejodpornější chování vůbec

Reagovat
Free_player

* k legendám

Reagovat
homeles8

ještě Real Madrid

Reagovat
Free_player

ačkoliv nemám Real a celý jeho vedení rád tak nutno říct, že na CFC v v tomhle nemaj ....

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
edejv

a fotbal taky

Reagovat
nani92

" Nikdo nechápe, jak se to mohlo stát. Hned o poločase jsem mu řekl, ať se jde rozcvičit. Velmi svědomitě jsem ho celých dvacet minut pozoroval. Udělal jeden sprint, druhý, třetí... Nastoupil a po třech minutách se zase zranil," krčil Wenger rameny." ... hmm tak nevím ale předzápasová rozcvička by měla být mj. i o protažení,střečinku a rozběhání se ... pokud jeho rozcvička byla za 20 minut jen tři sprinty a jinak nic tak se nedivím že se mu zranění obnovilo

Reagovat
Mastný Chobot

dobrá čeština, Zayo

Reagovat
nani92

zdroj som kvôli znehodnoteniu názoru neuviedol

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kuča si jede to svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

pripadám si ako Werther, ked fandím CFC...

Reagovat
Hokaido

Pěkně sepsáno.

Pro nás fanoušky asi fakt končí jedna velká éra a zároveň jediná, kterou většina z nás zažila. A končí snad nejhůř, jak může...

Reagovat
fenixLFC

konec manažera, který chtěl vybudovat dynastii.....to je akoze o kom rec?

Reagovat
Hokaido

Nejsem si jist, ale tipuji, že jeden z trojice Hodgson, Dalglish, Rodgers.

Reagovat
Kowe

takže Hodgson

Reagovat
smazaný uživatel

Zápočet z výrokové logiky

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Ty, když na to reaguješ

Reagovat
smazaný uživatel

Ale evidentně máš i přes zápočet v logice furt mezery...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výroková logika není, jak se patrně domníváš, věda o správném usuzování, nýbrž o vyplývání. V momentě, kdy jsi zareagoval na tento post, jsi projevil zájem, čímž jsi znegoval svou reakci. Zákon dvojité negace pane.

Reagovat
C-M@ster

Z jeho reakce "koho to zajímá" podle tebe vyplývá, že ho to zajímá?

Asi bych ti zápočet nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že na to zareagoval ano.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce ještě nemusí nutně znamenat zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

právě je to zájem

Reagovat
smazaný uživatel

"Mami, dneska mě oslovil muž."

"Ano, a co ti řekl?"

"Uhni, debile."

Dle výrokové logiky pán projevil o slečnu zájem.

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu excelentní použití zákona dvojité negace Na filozofické fakultě by tě jistě pochválili.

Reagovat
Lacko_Boh

on ma vlastny svet, podla toho ten zakon dokonale použil K-pax

Reagovat
smazaný uživatel

za vyplývání mě v plavečáku vždycky pěkně zjebali

Reagovat
EAG le grand amour

Studuješ nějakou pragmatiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratz

Reagovat
Edis

autorovi za článek připomínající nikdy nekončící brekot a Edisovi, že to přečet...

Jinak Terry by měl zůstat.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Tim Howard a doubt for Everton v Newcastle due to injury picked up in training yesterday.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fanusik teda...

Reagovat
Zaschrona

Zraneni mu rozhodne nepreju, ale pro tym to neni zas az tak spatna zprava...

Reagovat
Johny410

posraní Modráci je mě z toho týmu na blití je mě jedno co terry dělal mimo hřiště že přefikl manželky i matky všech hřáču i v juniorce ale že neukončí karieru v klubu kde odehrál celou karieru je prasárna

Reagovat
SunFells

Snad mu na odchod navrhnou, ať ukončí kariéru už letos.

Reagovat
smazaný uživatel

manželky hráčů v juniorce

Reagovat
smazaný uživatel

hráče v juniorce

Reagovat
Whitemedia

http://www.bbc.com/sport/football/35476883 kéž by

a Chelsea se možná obejde bez Williana, to zní skvěle, už se těším na Pedra..

Reagovat
kvasha16

ten clanok v podstate nic nove nepovedal

a Willian bude strata no, ale snad sa aspon na MU da dokopy

Reagovat
kvasha16

on uz ma 35 kym som nevidel to cislo pri jeho mene tak som si ani neuvedomoval ze uz je taky stary

Reagovat
Hokaido

Reagovat
niflheim

200. proti modrému cirkusu

Reagovat
kvasha16

GH Ohledně Falcaova odchodu do Číny: "V tuto chvíli nemohu nic říct."

ten je jasny

Reagovat
Atlético de Madrid

Kdyby přišel do Chelsea ten Simeone, tak by to myslim na Terrym klidně postavil. Škoda...

Reagovat
Whitemedia

Bych Simeoneho nechápal, kdyby odešel u Atlética, má tam vše, co ke své práci potřebuje, to by v Chelsea neměl..

Reagovat
Whitemedia

*z

Reagovat
Atlético de Madrid

Uz to zacina byt trosku vycpele, sveho vrcholu ten tym dosahnul a klicovi hraci budou jen starnout. Jestli odejde po tehle sezone fakt nevim. Je mozne, ze jo, ze mu proste Chelsea nabidne velke prachy a on pujde. Ale neco mi rika, ze to letos jeste nebude, spis az Chelsea vyhodi toho manazera, co bude po Hiddinkovi.

Reagovat
kvasha16

ty nam prajes

Reagovat
smazaný uživatel

On je len realista :-)

Reagovat
Manik...

Atlétista, to si pleteš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

ehm, já nechci nic řikat, ale jeho žena vvypadá víc jako obstarožní rocker než jako materiál pro Terryho

http://fabwags.com/wp-content/uploads/2014/04/Carolina-Baldini-Diego-Simeone-wife-pics1.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá dobrá, já jen, že si těch forků už možná moc neužiju

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
bbbauch

Takovej chlapskej oblicej

Reagovat
smazaný uživatel

otočíš a zezadu dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak Simeone docela :D

Reagovat
bbbauch

Jj taky jsem si rikal

Reagovat
Kowe

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Tyjoo... ta je fakt ošklivá

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovali ste vykony Terryho v tejto sezone? Tak sa necudujte

Reagovat
Whitemedia

a ty si vůbec něco sledoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano sledoval a celu sezonu podava otrasne vykony

Reagovat
Vrana17

Nečetl sem to celé, jen nadpis stačí a člověk má jasno o co autorovi jde. Je jasné že JT by měl dostat ještě smlouvu i kdyby to měl být 3, 4 stoper. Kapitán, lieder, legend JT

Reagovat
eder

Stačila expreska.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele