Terry prodloužil smlouvu s Chelsea

26.03.2015, 19:04
Aktuality
John Terry podle očekávání zůstane i nadále hráčem Chelsea. Kapitán londýnského klubu měl smlouvu do konce letošní sezóny, nyní se obě strany dohodly na jejím prodloužení o další rok...

Současná dohoda měla Terrymu vypršet na konci června, manažer José Mourinho se však už před nějakým časem nechal slyšet, že jeho kapitán bude za Blues nastupovat i další sezónu.

Důležitost Terryho pro londýnský celek ukazuje jen počet odehraných zápasů. Kapitán Blues patří se 40 odehranými duely mezi pětici nejvytíženějších hráčů týmu a věkově je z tohoto výčtu suverénně nejstarší. "Tahle smlouva není za zásluhy. John je stále top obránce," zdůraznil Mourinho.

Odchovanec CFC zažil s klubem všechny vzestupy a pády od začátku éry mecenáše Romana Abramoviče. Celkem s Chelsea dokázal vyhrát třináct trofejí, včetně Ligy mistrů, Evropské ligy, tří ligových titulů, pěti triumfů ve FA Cupu a tří úspěchů v Capital One Cupu.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (837)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele