Měli jsme kopat penalty, takže výhra je fér, řekl hrdina Kane

Kapitán Harry Kane dvěma góly zařídil Anglii výhru 2:1 nad Tuniskem v úvodním vystoupení na světovém šampionátu v Rusku a pochvaloval si, že spravedlnost tentokrát nebyla slepá. Výběr Albionu měl podle něj kopat několik penalt, takže považoval za zasloužené, že v první minutě nastavení rozhodl o vítězství.

Představení účastníků MS 2018 - Anglie

Bývávaly časy, kdy se kolébka fotbalu řadila k těm největším aspirantům na celkové vítězství. Tato očekávání sice téměř nikdy nebyla naplněna, avšak při pohledu na jednotlivá jména anglické reprezentace bylo snadné pochopit, proč byla před turnaji řazena mezi favority. V kádru totiž měla tahouny předních týmů Premier League, kterým se dařilo i na evropské scéně - což se dalo považovat za solidní základy potenciálního úspěchu.

Kane prodloužil smlouvu s Tottenhamem o šest let

Útočník Harry Kane podepsal novou vylepšenou šestiletou smlouvu s Tottenhamem. Čtyřiadvacetiletý anglický fotbalista bude podle nového kontraktu působit v londýnském celku až do roku 2024 a podle médií si týdne přijde na 200 tisíc liber (5,8 milionu korun), tedy na dvojnásobek dosavadního platu.

Angličany povede na mistrovství světa jako kapitán Kane

Anglii povede na mistrovství světa v Rusku jako kapitán útočník Harry Kane. Kanonýr Tottenhamu navlékne kapitánskou pásku, přestože je mu teprve 24 let.

Nominace na Hráče roku: Kane, Salah, de Gea a tři hráči Citizens

Tři fotbalisté Manchesteru City jsou na seznamu kandidátů, kteří se mohou stát Fotbalistou roku v Anglii podle Asociace profesionálních hráčů. Vítěz bude vyhlášen 22. dubna.

Tottenham znovu přišel o Kanea, ten bude chybět do dubna

Několikatýdenní nucenou přestávku má před sebou Harry Kane. Kanonýr Tottenhamu si ze zápasu s Bournemouthem odnesl zraněné vazy v kotníku, se kterým již opakovaně laboroval...

Kane má rekord Premier League a je nejlepším střelcem Evropy

Útočník Harry Kane vytvořil nový rekord anglické ligy v počtu gólů za kalendářní rok. V dnešním 20. kole pomohl Tottenhamu k výhře 5:2 nad Southamptonem druhým hattrickem za sebou a celkově šestým ligovým v tomto roce a za rok 2017 tak nastřílel dohromady 39 ligových branek. Dosavadní rekord z roku 1995 držel Alan Shearer s 36 zásahy.

Vyrovnání rekordu mě potěšilo, prohlásil Kane

Tottenham ve včerejším ligovém klání zdolal Burnley, hattrickem se přitom na vítězství nejvíce podílel útočník Harry Kane. Anglický reprezentant poté mohl mít radost i z vyrovnání rekordu Alana Shearera...

Kane kvůli zranění nepomůže Tottenhamu proti Manchesteru United

Tottenhamu bude v sobotním šlágru anglické ligy na hřišti Manchesteru United chybět útočník Harry Kane. Čtyřiadvacetiletého kanonýra do hry nepustí menší svalové zranění, ale středeční domácí zápas s Realem Madrid ve skupině Ligy mistrů by už mohl stihnout.

Kane: Chtěl bych celou kariéru spojit s Tottenhamem

Hodně úspěšné období prožívá Tottenham. Nemalou zásluhu na výsledcích londýnského klubu pak má Harry Kane, na čemž by se nemělo nic měnit, protože 24letý útočník by chtěl u Spurs zakončit kariéru...

Kane je možná ještě lepší než Ronaldo, chválil po hattricku kouč

Útočník Harry Kane svým premiérovým hattrickem v Lize mistrů zařídil v úterý večer fotbalistům Tottenhamu výhru 3:0 na půdě APOELu Nikósie a chvála na něj mířila ze všech stran. Podle trenéra "Kohoutů" Mauricia Pochettina je čtyřiadvacetiletý kanonýr dokonce možná ještě lepší než držitel Zlatého míče Portugalec Cristiano Ronaldo z Realu Madrid.

Kane má znovu zraněné vazy, sezona pro něho ale nekončí

Harry Kane za sebou má podrobné vyšetření kotníku a jeho výsledky jsou poměrně pozitivní. Útočník Tottenhamu má v průběhu letošní sezony již podruhé potíže s vazy, podle prvních zpráv by se ovšem nemělo jednat o vážný problém jako na podzim a pro anglického reprezentanta ligový ročník nekončí...

Tottenhamu by mohl do konce sezóny chybět Kane

Harry Kane si dost možná už ve zbytku letošního ročníku nezahraje. Útočník Tottenhamu si z pohárového utkání s Millwallem odnesl zraněný kotník a hrozí mu, že přijde o zbytek letošní sezóny...

Premier League v kostce (26. kolo)

Vzpomínáte na úřadující šampiony z Leicesteru? Pondělní utkání s Liverpoolem vám paměť dozajista osvěžilo... Nucený odchod manažera Lišáky nebývale nakopnul, až to nabádá ke konspiračním teoriím. Foxes totiž zase létali po celém hřišti, bojovali a odhodlaně makali jeden za druhého. Energie z nich zkrátka prýštila. Jenže tohle přece jde, i když zrovna nemáte formu, no ne?

Premier League v kostce (21. kolo)

Takové góly v Premier League chceme! Jako by nestačily akrobatické kousky Mchitarjana a Giroudem, oba dva totiž v sobotu minimálně vyrovnal Andy Carroll, a to nůžkami, jaké jsme v Anglii dlouhé roky neviděli. Odborníci dokonce tvrdí, že byly preciznější, než ty legendární Rooneyho. West Ham něco takového potřeboval víc než kdy jindy. Payet who?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele