Vrásky pro Southgatea: 30. kolo Premier League v kostce

Nenominovat Trenta Alexander-Arnolda do anglické reprezentace byl velmi odvážný tah. Gareth Southgate rozvířil vody mezi experty i na sociálních sítích, jedni ho velebili, druzí považovali za blázna. Po nedělním zápase Liverpoolu s Arsenalem dostali za pravdu ti druzí, včera v Lize mistrů naopak. A trenér věhlasného Albionu má teď o čem přemýšlet...

Kane se soustředí na svoje výkony, budoucnost vyřeší po sezoně

Tottenham bojuje o evropské poháry a vedle toho se začíná mluvit o tom, že by z londýnského klubu mohl odejít Harry Kane. Toto téma nakouslo několik někdejších hráčů Premier League, podle nichž by se reprezentační kanonýr měl posunout dál a změnit dres, sám fotbalista toto téma zatím neřeší...

Do Liverpoolu na výlet: 27. kolo Premier League v kostce

Naposledy v sezóně 1953/54 se Liverpoolu stalo, že v průběhu celého ročníku prohrál šest domácích zápasů. Opakuji, v průběhu celého ročníku. Teď to Kloppova parta stihla za měsíc a půl. Absurdní na tom všem je, že je to tentýž celek, který předtím na Anfield Road neprohrál 68 zápasů v řadě! Každý se bál před The Kop postavit. Dnes se tam jezdí na výlet. Za odměnu...

Tottenham. Wales. Golf. In that order: 26. kolo Premier League v kostce

"Na světě není manažer, který by nepostavil Garetha Balea, když je fit," pravil José Mourinho. Naposledy Bale góly jako na běžícím páse dával někdy na podzim 2018, a to je skutečně dlouhá doba. Mezitím, z různých důvodů, exceloval spíš na golfových pažitech. Teď to však vypadá, že se velšský hrdina skutečně dostává do staré formy. A o víkendu to odneslo Burnley.

Tottenham také hlásí ztrátu, bude postrádat útočníka Kanea

Harry Kane vypadne ze sestavy Tottenhamu. Anglický útočník si z uplynulého zápasu s Liverpoolem odnesl zraněné oba kotníky, načež má absentovat několik týdnů...

Probuzený Auba i kanonýr Stones: Sestava 19. kola Premier League

Manchester City v úvodu sezóny paběrkoval, a tak se Pep Guardiola rozhodl rázně zasáhnout. I kvůli absenci jakéhokoli zdravého útočníka schopného střílet góly zaměřil svou pozornost hlavně na dokonalou defenzivu, což se promítlo na sedmi čistých kontech z posledních devíti zápasů. Obránci, jmenovitě John Stones, se mu navíc nyní odvděčili i zabijáckým instinktem před bránou soupeře.

Sám doma a Tottenham: Sestava 11. kola Premier League

Dva zápasy, jeden gól a tři asistence. Kevin De Bruyne využil dva relativně snadné domácí zápasy proti Burnley a Fulhamu a vrátil se do výborné formy. Podruhé v řadě se díky tomu dostal i do All-Stars Premier League v naší pravidelné rubrice. Z řad Citizens je tam ale Kevin sám. "Do baráku" mu vlezla hned čtveřice hráčů Tottenhamu, jenž přehrál Arsenal v NLD.

Hvězdy z Londýna a Liverpoolu: Sestava 9. kola Premier League

Návrat Premier League po reprezentační pauze je vždycky jako Vánoce. Po dnech zmaru a nudného přepínání mezi více či méně přátelskými zápasy národních týmů jsme zase jednou seděli celý víkend přikovaní k televizím či počítačům a hltali výkony borců z nejsledovanější a pro mnohé i nejlepší soutěže světa. No a kdo hrál o víkendu nejlépe?

Dominovali jsme, ale měli smůlu, řekl Kane po prohře v Belgii

Kapitán anglické reprezentace Harry Kane byl po nedělní porážce 0:2 v Belgii hodně zklamaný. Podle útočníka Tottenhamu hráči Albionu v předposledním zápase skupiny A2 Ligy národů dominovali, ale inkasovali smolné branky.

Mourinho nepovažuje Tottenham za kandidáta na titul

Tottenham v pondělí vyhrál 1:0 na hřišti Burnley a dostal se v tabulce Premier League dva body za vedoucí duo Everton a Liverpool. Manažer José Mourinho však odmítl, že by jeho tým měl být v aktuální sezoně uchazečem o mistrovský titul.

Kane se dva měsíce po operaci vrátil k tréninku

Útočník Tottenhamu Harry Kane se ze zranění stehenního svalu uzdravuje rychleji, než se původně čekalo. Kapitán anglické reprezentace se dva měsíce po operaci vrátil k tréninku, i když se zatím připravoval pouze individuálně mimo tým.

Kane vyhlíží návrat na trávníky, hrát chce v první polovině dubna

Harry Kane začíná spřádat plány na návrat do sestavy Tottenhamu. Anglický útočník se zotavuje z operace natrženého stehenního svalu a vyhlíží návrat ke kompletnímu tréninku. V klidu určitě mohou být fanoušci anglické reprezentace, kanonýr by neměl přijít o evropský šampionát...

Kane Euro 2020 nestihne, tvrdí přední britský chirurg

Kapitán Anglické reprezentace Harry Kane údajně nestihne vyléčit zranění stehenního svalu, se kterým musel na operaci a přijde tak o letní závěrečný turnaj mistrovství Evropy 2020. Tvrdí to přední britský chirurg Chris Wilson.

Kane musí na operaci a bude chybět Tottenhamu do dubna

Zraněný kapitán anglické reprezentace Harry Kane bude mimo hru až do dubna. Útočník Tottenhamu musí podle klubového webu kvůli natrženému levému zadnímu stehennímu svalu na operaci.

Kane si natrhl stehenní sval a může chybět až do března

Tottenhamu by mohl až do března chybět klíčový útočník Harry Kane. Kapitán anglické reprezentace si natrhl zadní stehenní sval na levé noze a čeká ho delší pauza.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele