Měli jsme kopat penalty, takže výhra je fér, řekl hrdina Kane

19.06.2018, 12:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
ttopi

Zasloužená výhra. Zbytečně se tu teď bude řešit co by kdyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pásku má zcela zaslouženě. Ty jeho vyjádření dávají hlavu a patu. V jeho věku respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ešte oceňujem, že nie je potetovaný ako vymletý magor a tuším sa aj sám očeše.

Reagovat
verv

protože každej kdo je potetovanej je vymletej magor

Reagovat
smazaný uživatel

Poznám decentné tetovanie, aj u žien a tetovanie á la vymletý magor.

Reagovat
verv

aha takže když není někdo potetovanej podle tvýho vkusu, tak je to magor. mě zase přijde jako magor někdo kdo soudí ostatní podle tetování

Reagovat
smazaný uživatel

Tetovanie, nie decentné, celých rúk, krku etc. si dávajú robiť jedinci s nižším IQ, takí jednoduchí chlapci, ktorí majú potrebu upútať.

Inteligentnejší ľudia to naozaj nemajú za potreby. No a keďže futbalisti sú zväčša, česť výnimkám, takí jednoduchí chlapci, tak sa vrhli na tetovanie.

Pointa je ale krutá! Upútaš, ak to máš sám, resp. dvaja-traja z mužstva. Ak to má 22 hráčov na ihrisku, tak pútací efekt je v háji!

Ešte niečo ti prezradím. Je to len módny výstrelok. Nič iné. ,Ako to prišlo, tak to odíde...ako kvetované košele a široké nohavice.

Reagovat
Neutron

hmm, to si nemyslim, ved sa nezacalo tetovat teraz niekedy. Tetovali sa uz hocijake kmene, vazni a podobne, cize asi to nevymizne ako siroke nohavice, flanelove kosele a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ten boom u nemalej časti hráčov a časti mladej generácie, čo sa ako vždy opičí po celebritách a kvázi celebritách.

V minulosti, v našej kultúre, boli potetovaní hlavne väzni /aj to nie politickí / a námorníci. K nim to akosi patrilo. Pekne o tom hovoril B.Filan v jednej "Pálenici".

Reagovat
Neutron

Boris Filan s tymi jeho pribehmi mi pekne lezie na nervy. Ale tak si vezmi, ze potetovany je aj Paolo Maldini napriklad a nemyslim, zeby sa po niekom opicil. Samozrejme nema to po celom tele. Mne osobne to neprekaza na nikom, ja by som sa pokerovat sice nedal, ale nedviha mi tlak, ked vidim potetovane dievca.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem, že decentné tetovanie, ani na ženách, mi vôbec nevadí.

Zdá sa mi, že celé toto prišlo s Beckhamom. Aj to až potom, ako sa oženil. Myslím, že dnes, keď namiesto taktickej prípravy futbalistov češú hairstylisti, by sira Alexa je.lo!

Ak sa nemýlim, aj Beckhama poslal ostrihať, keď prišiel s nejakým divným účesom.

Mne dvíha tlak, ak hráč ho.no hrá, ale potetovaný je ako Messi.

Á propos Messi. Donedávna nebol potetovaný...Iniesta to tiež nepotrebuje.

Ako vraví klasik :" S chujovinou, čo je práve v móde, si neporadí ani najlepší rozum."

Reagovat
Neutron

tak ono dnes su futbalisti uz aj obchodne znacky proste s tym nic neurobis, su v tom prachy a ide aj o imidz, aj ked teda v prvom rade by bolo vhodne riesit vykony na ihrisku ako to ci mam uces jak transka alebo nie.

Reagovat
PP

Reagovat
Baronne

Hodně velká píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznas tak leda kulove.

Reagovat
nvidia

Kde vidíš napsané, že každý kdo se potetuje je vymletý magor?

Reagovat
smazaný uživatel

on mylel na Škrtela

Reagovat
ADM

Taketo vyjadrenia robia magorov jedine z tebe podobnych

Reagovat
smazaný uživatel

Akceptujem tvoj názor, len si aj ja vyhradzujem právo na názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to tetování má pro toho člověka nějaký hlubší význam a něco pro něj znamená tak nevidím opravdu žádný problém. Například Messi má vytetované věci které znázorňují Barcelonu jeho druhý domov. Na rameni má portrét své matky a na noze ruce svých dětí + samozřejmě znaky znázorňující fotbal, který je pro něj všechno. Ale když si lidi začnou tetovat jen kvůli tomu, že to dobře vypadá, ale jinak to pro ně nemá žádný význam, tak pak už je to tetování o ničem.

Reagovat
Counter

http://global.espn.com/football/england/story/3533628/harry-kane-penalties-why-var-might-not-have-advised-spot-kicks

Už si ty zákroky tak přesně nepamatuju, ale tohle vypadá jako solidní vysvětlení, proč se ty penalty nakonec nepískaly.

Reagovat
Kucka

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to penalty. Na ty v Anglii nejste moc experti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač budu asi jeden z mála, tak já bych video zrušil, protože se mi nezdá,že by sporných situací ubylo. Třeba bránění rohů, kdy dva stejné zákroky jsou posouzena jinak, tak na co to potom je, když hra může být stále ovlivněna subjektivním posouzením rozhodčího? Ve videu vidím jen jedno pozitivum a to, že tam nejsou brankovi rozhodčí,kteří byli na dvě věci.

Reagovat
Kokesh

Tak je treba si uvedomit, ze tohle neni zadna finalni verze. Vsichni vidime spoustu nedostatku, ktere se pouzivanim prave maji do budoucna co nejvice eliminovat. VAR je technicky posun, ktery si fotbal neuprosne zada. Jen to chce strpeni...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že speciálně u rohů a přímáků si držení musí všimnout rozhodčí na hřišti...kdyby VAR mělo upozorňovat na všechny držení v pokutovým území, tak se těch penalt nedopočítáme. Na druhou stranu, když je to už tak evidentní a hlavně opakované, tak měl VAR asi zasáhnout.

Reagovat
nani92

4 goly v jednom zápoase si FIFA nemohla dovoliť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Sympoš, jako jedinej z Totáče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele