Costa může být naší nejlepší letní posilou, míní Ñíguez

Z kádru Atlética Madrid odešel Antoine Griezmann a na prodej jsou Nikola Kalinić a Ángel Correa, v útoku klubu z hlavního města Španělska je ale i tak velká konkurence a o místo v základní sestavě bude bojovat například Diego Costa. Kontroverzní fotbalista je opět fit a dokázal to v přátelském souboji s Realem Madrid...

Costův návrat po dlouhém trestu skončil zraněním

Návrat útočníka Diega Costy do sestavy Atlética Madrid po osmizápasovém disciplinárním trestu skončil zraněním. Španělský fotbalista, jenž pykal za urážku matky rozhodčího a přišel o závěr ligové sezony, si v přípravném zápase s Beitarem Jeruzalém zvrtnul kotník. Z hřiště byl odnesen na nosítkách.

Costa údajně kvůli pokutě od vedení Atlética odmítl trénovat

Útočník Diego Costa z Atlética Madrid dnes odmítl trénovat s týmem. Podle španělských médií tak učinil na protest vedení klubu, které se rozhodlo dát třicetiletému hráči pokutu za chování v nedávném utkání s Barcelonou. V něm Costa dostal v 28. minutě rovnou červenou kartu za urážku matky rozhodčího.

Costovi hrozí ve Španělsku trest za daňové úniky

Dalším fotbalistou, kterému ve Španělsku hrozí trest za daňové úniky, je útočník Atlética Madrid Diego Costa. Ten podle deníku El Mundo dluží státu 1,1 milionu eur (přes 28 milionů korun) kvůli tomu, že podobně jako řada dalších fotbalistů zatajil příjmy z osobnostních práv.

Costa dostal za urážku matky rozhodčího trest na osm zápasů

Útočník Atlética Madrid Diego Costa dostal ve španělské lize trest na osm zápasů za to, že v sobotním šlágru s Barcelonou urazil matku rozhodčího a pak sudího chytil za ruku, aby nemohl udělit karty jeho spoluhráčům. Kvůli tomu mu Jesús Gil Manzano už v 28. minutě rovnou ukázal červenou kartu. Bývalý španělský reprezentant si tak v této sezoně už nezahraje.

Costovi za urážku matky sudího hrozí trest až na 12 zápasů

Útočníkovi Diegu Costovi z Atlética Madrid hrozí za vyloučení v sobotním ligovém utkání s Barcelonou až dvanáctizápasový trest. Španělský hráč dostal od rozhodčího Jesúse Gila Manzana rovnou červenou kartu za to, že urazil sudího matku.

Atlético Madrid přijde na dva měsíce o Diega Costu

Atlético Madrid bude delší dobu postrádat útočníka Diega Costu. Španělský reprezentant se tento týden podrobí v rodné Brazílii operaci levé nohy, v níž ho trápí poslední dobou bolesti. V roce 2012 v ní měl zlomenou zánártní kůstku a rovněž absolvoval chirurgický zákrok.

Diego Costa: Nebyla moje chyba, že jsem tak dlouho v reprezentaci chyběl

Diego Costa se poprvé od června 2017 vrátil do španělské reprezentace. Při tahanicích okolo přestupu z Chelsea jednu dobu skončil dokonce v "exilu" v rodné Brazílii. "Všichni víme, co se přihodilo," řekl nyní po návratu do kádru.

Morata chybí v reprezentaci, vrací se Costa

Útočník Chelsea Álvaro Morata nefiguruje v nominaci španělské reprezentace na přípravná utkání s Německem a Argentinou. Do národního týmu se naopak poprvé od června 2017 vrací Diego Costa z Atlétika Madrid.

Costa vysílá na soupeře strach, prohlásil Simeone

Atlético Madrid zvládlo dnešní utkání s Getafe a jedním gólem se na vítězství podílel i Diego Costa, který se však záhy nechal vyloučit. Podle kouče Diega Simeoneho má ale na jeho tým pozitivní dopad...

Atlético Madrid představilo navrátilce Diega Costu a Vitola

Diego Costa se stal oficiálně znovu hráčem Atlética Madrid. To se sice s Chelsea na návratu své bývalé opory domluvilo již v září, ale i díky zákazu přestupů muselo čekat, podobně jako u Vitola, do ledna...

Atlético Madrid dotáhlo do konce návrat útočníka Costy z Chelsea

Diego Costa oficiálně končí své působení v Chelsea a přestupuje do Atlética Madrid, které dnes celý transfer dotáhlo do konce. Naturalizovaný španělský útočník si na obnovenou premiéru v dresu celku z Pyrenejského poloostrova bude muset počkat do ledna, kdy se znovu otevře přestupové okno a Atléticu skončí zákaz přestupů...

Chelsea se dohodla s Atléticem Madrid na přestupu Diega Costy

Diego Costa se dočká vysvobození z londýnské Chelsea. Naturalizovaný španělský útočník už několik měsíců požaduje odchod ze Stamford Bridge a ten se nakonec stane realitou, dnes byla oznámena dohoda o podmínkách transferu do Atlética Madrid...

Conte se vysmál Costovým slovům o špatném zacházení

Trenér Chelsea Antonio Conte se vysmál tvrzení španělského útočníka Diega Costy, že se k němu londýnský klub chová jako ke zločinci. Úřadující anglický mistr už nemá o brazilského rodáka zájem a Costa touží po návratu do Atlética Madrid, přestup podle něj ale brzdí příliš vysoké nároky Chelsea.

V Chelsea se ke mně chovají jako ke zločinci, stěžuje si Costa

Útočník Diego Costa si postěžoval, že se k němu jeho zaměstnavatel Chelsea chová jako ke zločinci. Osmadvacetiletý brazilský rodák a je v anglickém mistrovském týmu nechtěný a rád by se vrátil do Španělska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele