Chelsea se dohodla s Atléticem Madrid na přestupu Diega Costy

21.09.2017, 15:55
Aktuality
Diego Costa se dočká vysvobození z londýnské Chelsea. Naturalizovaný španělský útočník už několik měsíců požaduje odchod ze Stamford Bridge a ten se nakonec stane realitou, dnes byla oznámena dohoda o podmínkách transferu do Atlética Madrid...

Některá média už od rána přinášela informace o tom, že se fotbalista ještě dnes v hlavním městě Španělska podrobí zdravotní prohlídce, něco podobného pak víceméně potvrdili Blues v odpoledním oficiálním prohlášení.

"Chelsea se dnes s Atéticem Madrid dohodla na přestupu Diega Costy. Transfer je otázkou dohody osobních podmínek a zdravotní prohlídky," stojí v prohlášení na internetových stránkách Chelsea.

Costa přišel do Chelsea v létě 2014 za čtyřicet milionů eur právě z Atlética, které má nyní zaplatit o dvacet milionů více. Transfer nabude platnosti 1. ledna příštího roku, kdy se znovu otevře přestupové okno a madridský celek bude moci po vypršení trestu znovu registrovat nové posily.

Costa za Chelsea nastřílel v anglické lize 52 gólů. Modrý dres neoblékl od květnového finále FA Cupu proti Arsenalu, po němž mu manažer Antonio Conte SMS zprávou oznámil, že v jeho plánech už nefiguruje. Costa následně odmítl trénovat s rezervním týmem a v létě dlouho pobýval v Brazílii.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (434)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele