Chelsea dotáhla příchod Diega Costy, zaplatí za něj 32 milionů liber

Chelsea právě oznámila, že na startu přípravy před novou sezonou dotáhla příchod útočníka Diega Costy z Atlétika Madrid. Španělský reprezentant podepsal na Stamford Bridge smlouvu na pět let. Do Madridu putuje 32 milionů liber.

Chelsea potvrdila, že z Atlétika vykoupí Costu

Diego Costa by se měl v nejbližší době stát posilou Chelsea, která španělského hráče získá díky vykoupení ze smlouvy v Atlétiku Madrid. Pětadvacetiletý Costa už má údajně za sebou zdravotní prohlídku na Stamford Bridge, zbývá mu podepsat smlouvu.

Scolari mi nikdy nevolal, reaguje na trenérova slova Diego Costa

Diego Costa se i přes svalové zranění připravuje na své první mistrovství světa, na kterém se ale nepředstaví v dresu rodné Brazílie. Útočník Atlética Madrid se loni v říjnu rozhodl pro Španělsko a nyní odmítá slova brazilského kouče Scolariho, který se nechal slyšet, že ho dvakrát kontaktoval...

Costa už má za sebou lékařskou prohlídku v Chelsea

Španělský reprezentační útočník Diego Costa je blízko přestupu z Atlética Madrid do Chelsea. Pětadvacetiletý fotbalista dnes podle BBC absolvoval v Londýně lékařskou prohlídku a měl by se brzy stát hráčem anglického celku. Chelsea za něj má zaplatit zhruba 32 milionů liber (1,08 miliardy korun).

Atléticu bude ve finále LM nejspíš chybět kanonýr Costa

Bez Diega Costy zřejmě nastoupí Atlético Madrid v sobotním finále Ligy mistrů proti městskému rivalovi Realu. Naturalizovaný španělský útočník předevčírem nedohrál ligový duel na hřišti Barcelony a jeho klub nyní potvrdil, že má natržený stehenní sval...

Chelsea prý dohodla příchod kanonýra Costy

Kanonýr Diego Costa má namířeno z Atlética Madrid do Chelsea. Podle britských médií londýnský klub souhlasil s tím, že za pětadvacetiletého útočníka zaplatí zhruba 39 milionů eur (1,1 miliardy korun), které má jako výstupní klauzuli ve smlouvě. Přestup by měl být oficiálně oznámen v červnu.

Kanonýr Atlética Costa má v závěru sezony svalové problémy

Atlético Madrid se možná bude muset v rozhodujících bojích o španělský titul obejít bez Diega Costy. Naturalizovaný španělský útočník vynechal kvůli svalovým problémům dnešní trénink před nedělním duelem s Málagou, stejné zranění ho v dubnu nepustilo ke čtvrtfinálové odvetě Ligy mistrů proti Barceloně.

Simeone počítá s tím, že v létě může přijít o některé opory

Atlético Madrid má reálnou šanci získat po téměř dvaceti letech ligový titul a navíc si výborně vede i na mezinárodní scéně, kde postoupilo až do semifinále Ligy mistrů. Úspěch s sebou ovšem přináší i zájem movitějších klubů o opory týmu, čehož si je moc dobře vědom trenér Simeone...

Barcelona přišla o Piquého, Atléticu se zase zranil Costa

V Barceloně se na delší dobu budou muset obejít bez obránce Gerarda Piquého. Sedmadvacetiletý španělský reprezentant si v úterním čtvrtfinále Ligy mistrů s Atléticem Madrid pravděpodobně přivodil vlasovou zlomeninu kyčelní kosti a podle prvních lékařských odhadů bude mimo hru asi měsíc.

Atlético slaví první postup do čtvrtfinále LM po 17 letech

Dlouhých sedmnáct let čekali v Atléticu Madrid na čtvrtfinále Ligy mistrů. Mezitím dokonce strávili dvě sezony ve druhé španělské lize, v úterý ale díky dvěma brankám Diega Costy porazili v osmifinálové odvetě AC Milán 4:1 a spolu s městským rivalem Realem dosud jako jediní v aktuálním ročníku ještě neprohráli.

Casillas je nejlepší volbou, míní Del Bosqueho asistent Grande

Asistent španělského národního týmu Toni Grande považuje brankáře Ikera Casillase stále za nejlepší volbu pro reprezentaci. Casillas sice v Realu Madrid nechytá pravidelně a o místo mezi třemi tyčemi se dělí s Diegem Lópezem, ale důvěru realizačního týmu Španělska stále neztratil.

Atlético Madrid se nevzdává šance na udržení klíčových hráčů

Atlético Madrid v letošní sezoně zatím sbírá výhry a uznání, jeho vedení pak za šest měsíců čeká hodně náročné léto. Klub z hlavního města Španělska má dluhy dosahující hranice 400 milionů eur a hodně se spekuluje o tom, že jejich snížení by mohl zajistit prodej útočníka Diega Costy...

Costa zvolil Španělsko, protože mu dluží za vše, co dokázal

Útočník Diego Costa z Atlética Madrid se rozhodl reprezentovat Španělsko místo rodné Brazílie proto, že se zemi úřadujících mistrů světa a Evropy cítí zavázaný. Španělsku prý dluží za všechno, co ve své dosavadní kariéře dokázal.

Diego Costa za Brazílii hrát nebude, rozhodl se pro Španělsko

Útočník Diego Costa z Atlética Madrid rodnou Brazílii reprezentovat nebude, rozhodl se hrát za Španělsko. Momentálně nejlepší střelec španělské Primery División o tom dnes informoval zástupce brazilského svazu.

Scolari povolá kanonýra Costu, který váhá i nad Španělskem

Trenér Brazílie Luiz Felipe Scolari povolá pro nejbližší reprezentační zápasy kanonýra Diega Costu z Atlétika Madrid. Momentálně nejlepší střelec španělské ligy má také španělské občanství a zatím se nerozhodl, který národní tým bude reprezentovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele