Diego Costa: Nebyla moje chyba, že jsem tak dlouho v reprezentaci chyběl

21.03.2018, 16:51
Aktuality
Diego Costa se poprvé od června 2017 vrátil do španělské reprezentace. Při tahanicích okolo přestupu z Chelsea jednu dobu skončil dokonce v "exilu" v rodné Brazílii. "Všichni víme, co se přihodilo," řekl nyní po návratu do kádru.

Útočník Diego Costa má za sebou hodně složité období. Po konci minulé sezóny měl dostat od kouče Chelsea Antonia Conteho SMS zprávu, že už se s ním na Stamford Bridge do dalšího ročníku nepočítá.

Costa si postavil hlavu, že přestoupí pouze a jedině do Atlétika Madrid, odkud do Anglie v roce 2014 přišel. Jenže dohodu se v letním přestupovém okně nepodařilo uzavřít a Costa jednu chvíli dokonce v Chelsea ani netrénoval a skončil v rodné Brazílii. Přestup se nakonec podařilo dotáhnout až v září a Costa mohl i kvůli uzavřeným přestupům Atlétika začít hrát až v lednu.

Vcelku pochopitelně tak přišel i o místo v kádru španělské reprezentace. "Trenér Lopetegui mi řekl jasně, že pokud nebudu hrát, je naprosto nemožné, aby mě do národního týmu povolal. Zároveň ale řekl, že jakmile hrát začnu, tak dveře mám stále otevřené a za to jsem mu vděčný," řekl Costa v rozhovoru pro anglický Daily Mail.

"Všichni víme, co se stalo a proč jsem skončil ve vyhnanství v Brazílii. Nebyla to moje chyba. Ale teď jsem zpátky a chci pro tým odvést to nejlepší, řekl dále Costa, který se v reprezentaci tak trochu paradoxně minul s Alvarem Moratou, jenž ho nahradil v Chelsea. "Je to škoda, že tady není, protože spolu vycházíme dobře. Navíc konkurence je vždycky přínosná. Má za sebou těžké časy, ale už zase dává góly, tak věřím, že se v týmu zase potkáme. Myslím si, že klidně můžeme hrát i spolu," rýpl si Costa tak trochu do Conteho, který si oba útočníky v jednom týmu zjevně představit nedovedl.

Diego Costa každopádně po přestupu do Atlétika nepotřeboval dlouhou dobu, aby se dostal znovu do slušné formy. Od ledna stihl za Atlético ve všech soutěžích 14 zápasů a 6 gólů.

Klubu se vyplácí i jeho spolupráce s Francouzem Antoinem Griezmannem. Kolem něj se momentálně rojí spekulace. Ať už jde o možný přestup do Barcelony, nebo jinam. "Zatím mi neřekl, jak se rozhodl. Věřím, že zůstane, řekl Costa. "Vlastně ani odejít nemůže. Pořád mi volal, že musím do klubu přijít a hrát s ním, tak mě v tom teď nemůže nechat, zavtipkoval.

"Byl bych moc rád, kdyby zůstal, ale každý se musí rozhodnout podle toho, co si myslí, že je pro něj nejlepší. Je to zkrátka na něm, ale já si myslím, že by pro něj bylo nejlepší, kdyby zůstal v Atlétiku, řekl už vážněji.

Španělé se utkají v přípravných zápasech s Německem a Argentinou. "Jsou to pro mě hodně důležité zápasy, protože místo v týmu pro mistrovství světa v Rusku nemám jisté. Budu muset hrát dobře," uvědomuje si forvard s pověstí bouřliváka.

S Němci se Španělé utkají v pátek od 20.45, na Argentinu pak narazí v úterý od 21.30.

Autor: Jiří Fišara / dailymail.co.uk

Komentáře (147)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslíte, že bude na MS?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
bayern987

Nevím, ale škoda by ho nebyla...

Reagovat
LeonardoUžoa

To teda byla..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
ADM

Prečo nie. V nominácií by mal byť, v zostave snáď rozhodne forma, niekoľko útočníkov z PD ju má.

Reagovat
8lampard8

když mu to takhle vydrží do konce sezóny, tak určitě

Reagovat
Whitemedia

rýpl si Costa tak trochu do Conteho, který si oba útočníky v jednom týmu zjevně představit nedovedl.... to je zase píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Costa a Suárez. Nejhlubší lidské dno, to fotbalové, poslední dekády

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě bych přidal Pepého.

Reagovat
Ed_Hazard

To ťažko

Reagovat
wiggum

To rozhodně. Taky slušný retard.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

*Alliho

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

zase ta pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=1POVLqxwjiI

Jak chceš tohle obhájit? Nebo nazývat pohádkou...

Reagovat
smazaný uživatel

prej pohadka

Frajer kope do protihrace na zemi, slape mu po zadech, cholericky na nej rve ze je simulant a CHONG/JM ho ma za slusnaka. Je to stejnej zm*d jak ti dva nahore, i kdyby nemel do konce kariery uz zadnou kontroverzi (coz mel- Muller, Alves) a choval se jak Matka Tereza..

Reagovat
maxton

a tiez sa Pepe o par dni siel k nemu ospravedlnit domov jeho rodine za to co sposobil. A nikdy viac takyto afekt nepredviedol. Pepe je uzasny hrac, srdciar, motivator.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad jasny, ze se aspon omluvi Vzdyt to bylo na prokuratora, kopat nekoho leziciho na zemi, snad necekas, ze si ho ted tim z toho vysekal

Mel jsem Pepeho svym zpusobem rad presne pro to, co sam pises, ale ta pachut z tohodle vylevu u mne zustala a nikdy jsem mu to "neodpustil"

Reagovat
CHONG

Kopal do něj fakt brutálně, zázrak, že to Casquero vůbec přežil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak verim, ze lidi jako ty to nepovazuji za nejakou brutalitu, jen takovy bezny pokopanicko soupere, jeste mu dupnu na zada, koukejte--takhle hraje fotbal CHONG s brachem JMem

Reagovat
CHONG

Pepe na rozdíl od jiných výtečníků toho hráče nijak vážně nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

sorryjako, jak nesnasim nejaky prirovnanvani, ale ted me jedno napadlo...To je jak kdyby rekl vrah co vycisti 4-clennou rodinu, ze jeho obeti netrpely

Reagovat
CHONG

Až na to, že to vrahovo počínání by mělo trvalé a neodčinitelné následky, což to Pepeho nemělo

Reagovat
CHONG

Pořád dokola jeden zkrat starý sto let.

Reagovat
smazaný uživatel

no ta "hlavicka" Mullerovi a proslap kolena Danimu mu taky moc nepomohly..A nevybirej si z toho co chces. Je to zmrd, bezmozek na hristi a ma ty "vypinaky" co u souperu nenavidim i ja pri hrani fotbalu.

Reagovat
maxton

Dani to nafilmoval, bolo to x-krat ukazovane z roznych zaberov.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem se na to dival, ale hod mi sem kdyztak neco. Mam za to, ze tomu Dani jakoze hoooodne pomohl, trhnul s sebou ve vzduchu pekne, ale ten Pepe tam sel s umyslem jit od kotniku vys s natazenou nohou napred, to je uz samo od sebe na odsouzeni. Ikdyby ho napekne netrefil, to nemohl propocitat, ze by mu to takhle vyslo, ze ho netrefi...Proste taky zkrat, ja nevim, je to tezky se ho nehajit? Vy to vzdy jeste pretocite tak, ze vlastne andel je ten vas, coz je uplne mimo misu

Reagovat
CHONG

Nikdo netvrdí, že je Pepe anděl, akorát se z něj dělá pořád totální čurák, kvůli jednomu deset let starému incidentu, který vlastně vypadal o dost hůře, než jaká byla realita.

A co se týče toho Alvese, tak tam bych rozlišoval dvě věci, červenou kartu, která byla oprávněná, protože tam šel Pepe prostě hrozně nebezpečně a prošlap kolena, protože k ničemu takovému nedošlo, jinak by Alves ten zápas těžko dohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe toho měl daleko víc.. https://www.youtube.com/watch?v=Rh9lQO7fw2A

Já ho měl upřímně hrozně rád, ale několikrát ukázal, co je za šílence..

Reagovat
CHONG

Tohle video jsem už viděl, ale až na to Getafe jsou to spíš takové klukoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

To šlápnutí na Messiho

Reagovat
Sergi Samper

Hráls někdy fotbal? (nemyslím na plácku před barákem)

Reagovat
CHONG

Ještě někdy na plácku za barákem.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
technecium

Ty jsi fakt totálně mimo Týpek tam třikrát s jasným úmyslem prošlápne někomu nohu, Cissokha nakopne do ksichtu... Nechceš si jít dát fotbálek? Taky mě napadá pár klukovin

Reagovat
smazaný uživatel

to ale totalni curakovina je, jako s tim se musi pocitat, ze se to s nim potahne. Tohle na fotbalovy travniky nepatri. Mozna chapeme vyznam sportu kazdej jinak, ale ja to mam takhle nastaveny, protoze fotbal miluju, mam rad ty hecovacky primo na hristi, potom zajit na pivo, dat treti polocas..

k tomu Danimu uz jen asi to, ze to prihral, to je mi jasny, ale jak vys pisu, ma tuhle nalepku, tak mu to nepomuze, kor kdyz se to stalo v EC, Brazilec x Brazilec a sam Dani je znamej jako herec-zkratka Pepe to ma jak Cantona a kung-fu kop, hlavicka Zizoua, proste jeho TM. A jen tu na EF je par fanousku Barcy, co Pepemu priznaji herni kredit, vzdyt jednu sezonu snad nedostal ani zlutou a jeste k tomu hral vytecne...ale stejne se to s nim potahne uz furt

Reagovat
CHONG

Jako totální čurákovina..., prostě mu ruplo v bedně a předvedl tehdy slušný meltdown, ale totální čurákovina je pro mě třeba "akcička" Roye Keanea, ta Pepeho eskapáda vypadá sice šíleně, ale Casquerovi se vlastně nic nestalo.

Reagovat
maxton

ku kazdemu hracovi najdes YouTube zostrih jeho najhorsich zákrokov alebo veci ked sa chova ako kkt,

Reagovat
CHONG

Prošlap kolena

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavicka Mullerovi bylo uplny prd, co se tyce nejaky nebezpecnosti nebo prasackosti. Ano, redku si za to zaslouzil, byl to zkrat, ale ten samotnej akt bylo jen takovy nevinny trknuti, nic hroznyho.

Celkove bych Pepeho zhodnotil tak, ze KONZISTENTNE prasacky nikdy nehral. On proste neni hrac, co pravidelne hral nebezpecne a rakvil soupere, coz je jednoduse dokazany jeho poctem karet. Problem u nej byl ten, ze kdyz uz jednou za uherskej rok prasacky hral, tak fakt prepnul do berserk modu a sel do toho na maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

jako me u jeho jmena vyplavou tyhle tri momenty hned a to si toho moc nedokazu zapamatovat S tim Mullerem souhlas, vytekly mu nervy, ani se mu nedivim cucet celej zapas na ten Mulleruv ksicht bych taky asi nevydrzel, kor kdyz se Thomas chova tak ublizenecky a celej zapas na nej zaloval....Ale zas--byl to proboha Mundial, takovy ulety at si necha nekam do ligy, kde by to jakztakz bylo akceptovatelny a ne si to nechat na podnik, kterej je vrcholem 4 lete prace toho tymu a ne ho oslabit jak nejakej trouba z okresu

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=Mlc5D8E4irM Roy keane bol iný level.. a tu je reálny "prešlap" kolena na tomto videjku (ten hráč city)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

Ano

Reagovat
celeb

kludne aj Ramos, zakerna svina, nie nahodou rekordman s kartami v LaLige a to najvacsie svinstva mu pravidelne este prechadzali.

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

A pro svůj klub by se roztrhali. Dneska něco vyjmečného.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Tu negativní stránku mají, ta je zjevná. Nicméně mají i pozitivní. Za výhru dají v každém zápase i duši a hrají vždy naplno. Což se o dost fotbalistech i na jejich úrovni nedá říct.

Reagovat
dinss

Reagovat
icka

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

+ Barton

Reagovat
Liquid

Suaréz a Baroš je naprostý dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Voči Costovi zášť nemám, ale Suárez to je iná káva. Pridal by som k nemu ešte Dembélého a ex-Barcelončana bobenko Neymara resp. v Barce je ich požehnane.

Reagovat
smazaný uživatel

No ak necitis zášť voči hráčovi, čo si utieral sopľe do dresov protihráčov, tak si sa tu zbytočne vyjadroval.

Reagovat
smazaný uživatel

No necítim, ale teba nepoznám a už ju mám.

Reagovat
Frony

Suárez je větší dno než Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Na hřišti je zmrd, ale bojovník, kterej strašně rozdá a strasne dostane. Já bych za nejhorší dno označil sráče typu Alba například. Samozřejmě pomalu v každým týmu najdeš takový zmrdečky. Ale pokud to jsou válečníci, dá se na to nahlížet trochu jinak. Costu se Suarezem já mám třeba na úplně jiným levelu.

Reagovat
icka

To temhle nymandum nevysvetlis.

Reagovat
Atlético de Madrid

lol, a Ronalda nezmíníš?

Reagovat
icka

Reagovat
icka

To spis Evra a spol

Reagovat
smazaný uživatel

I jako fanoušek Reamu musím uznat, že za určité roky co byl v Realu.. By si zasloužil patřit do toho seznamu.. Ale naopak, poslední 2 roky se výrazně uklidnil... Škoda, že takový nebyl furt...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez jasně na první příčce po něm dlouho nic a pak se najdou jiní... (Costa, Neymar apod.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

Lidské bych neřekl, ale ve fotbale moc větších blbů není

Reagovat
technecium

Keane, Gattuso, Ramos, Van Bommel, Kahn, Stam, Pepe...

Všechno hrozný mrchy a nepříjemní hráči, ale každý kdo je měl v týmu si je hrozněě oblíbil, protože za vlastní klub by se roztrhali a na hřišti vždycky nechali všechno.

Reagovat
C-M@ster

Chelsea bez Costy je jako ryba bez ploutví.

Reagovat
pobody's nerfect

Bez něj se plácá na suchu, s ním sebou plácala ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Hmmm, koukám na srovnání.

Loni Chelsea po 30. kole:

Bilance 22-3-4

Skóre 60:23 (+37)

Body 69

Costa 17 gólů

Teď

Bilance 17-5-8

Skóre 52:27 (+25)

Body 56

Morata 10 gólů

Reagovat
dinss

Sám nevím proč ho takto odstavil..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mesyas

protože to byl nestálý kretén, který pokaždé brečel jak se mu stýská...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
celeb

Costa aj Conte maju obrovske ega a tazko sa im spolu vychadzalo. S Costom musis narabat opatrne aby bol spokojny a splacal ti to na ihrisku. IMHO Conte uz toho mal dost a myslel si, ze to zvladne aj bez neho (kde sa skaredo mylil) a tak ho s radostou poslal dpc. Predpokladam, ze Ibra, Balotelli, Tevez ...boli vsetko podobne zlozite povahy pre trenerov.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si stejne myslim, ze uz v dobe odchodu jak Costy, tak v pripade Filipeho Luise byli s Cholem domluveni, ze si do te Chelsea pujdou jen "privydelat" a co nejdriv se vrati. Vztahuju to na to, ze je podivny, ze takovej mezek jak Diego si dokaze vyjit vstric s dalsim palicakem Cholem, kterej z neho dokaze vymacknout uplne vsechno.

Reagovat
celeb

Nemyslim si, ze by slo u nich 2 o tak prespekulovany plan (ktory sa hlavne Atleticu moc nevyplatil).

Co sa tyka 2 casti - mozno je Cholo este vacsi magor ako Costa, takze to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Markantný rozdiel, ktorý sa odzrkadľuje hlavne v tabuľke. Ak odíde Hazard a nedajbože Willian, tak Chelsea je odpísaná.

Reagovat
mesyas

Hazarda nebude těžké nahradit(samozřejmě nemám na mysli nějakým průměrákem). On hraje božsky, když se mu chce, bohužel když dojde na lámání chleba tak je neefektivní, špatný a prakticky jenom do počtu Navíc Hazard a chtít? To radši bude kecat místo, aby převzal zodpovědnost. Oproti tomu Willian je jiný případ, on si tu zodpovědnost za mužstvo bere a taky ty jeho výkony vypadají. Maká jak stroj a je efektivní. A přitom začal jako náhradník.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas

Reagovat
vilp

mesyas 14.12.2017 16:17#

29 let, brazilec...nejvyšší čas ho prodat, lepší už nebude. Navíc minulej rok hrál totální pizdu, letos hraje stejný hovno. Je to takový vtip, ale má body a přitom je úplně mimo.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
mesyas

on do ledna hrál totální hovno(proto tak začínal na lavičce). Ale od ledna maká jak stroj a všem lidem jako já zavřel hubu

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůůůl

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Udělej srovnání s předminulou sezonou a vyjde ti zase úplně něco jinýho...

Reagovat
C-M@ster

Ja vim, potreboval jsem srovnani, co potvrdi moji ptremisu o rybe a ne to, co ji vyvrati. Muzu pridat maximalne sezonu predtim

Reagovat
spider_8

Chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zůstal, tak teď Chelsea bojuje s City o titul.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo s Arsenalom o zostup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Juventusu sa nejako rozpadá pred LM zostava. Pjanič s Benatiom vykartovaní, potom sa zranil Chiellini, najnovšie Alex Sandro.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí, Realu se zranění v této sezoně vyhýbají.. Je to lepší jak poslední 2 roky... (Bale se nepočítá.. Ten je na marodce furt )

Reagovat
REPLIKATOR

Lidský odpad

Reagovat
jenage

Nemůžu se dočkat, až tento zmrd ukončí kariéru.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Visca el barca

Ten Neymar začína vypadat hodně Reálně To Clasico na Camp nou, kdy přijede tento had bych chtěl zažít

Reagovat
blaugrana

To by priletela na pažiť celá krava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Přestup Figa byl daleko větší zrada. než by byl případný přestup Neymara, takže by maximálně přiletěla nějaká jitrnice nebo jelito.

Reagovat
Visca el barca

No bylo by to dost podobné

Reagovat
CHONG

To jako v čem, Figo byl váš kapitán a šel přímo do Realu, i když se dušoval, že nikam přestupovat nebude, Neymar je spratek, který je ve vleku svého táty, byl v Barceloně chvilku, nikdy přestup nevylučoval a do Realu by šel oklikou přes PSG, moc podobné mi to teda nepřijde. Neymar je možná vymrdávka, ale Figo je snad ta největší přestupová vymrdávka, jakou je možné si v klubovém fotbale představit.

Reagovat
smazaný uživatel

A tenhle spratek má k nám nakročeno.. Snad z toho nic nebude!

Reagovat
CHONG

V to doufám taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si ho u nás představit...

Reagovat
Visca el barca

Tak jasně Figo byl horší. Ale Neymar byl u nás 4 roky, což není moc ani málo. A pokud rok na to, co musel údajně utíkat z Barcelony jako nešťastný hráč v stínu Messiho se vrátí do týmu úhlavního nepřítele pod Ronalda, kde bude zas a opět dvojka, je pro mě skoro stejný zmrd jako Figo.

Reagovat
CHONG

První je potřeba si uvědomit, že na ten přestup do PSG měl obrovský vliv starý Neymar, kterého junior zřejmě poslouchá na slovo, on vůbec je junior podle mě tak trochu nesvéprávný a za druhé prostě zjistili, že se ve sranda lize maximálně tak zakope a musí zpátky na výsluní a jelikož Barcelona je pase, tak jedinou možností je Real, nehledně na to, že Crisův stín bude trvat kratším dobu než ten Messiho.

Reagovat
Visca el barca

Je to dospěly svéprávný člověk ne? Takže vliv otce ho neomlouvá. Je to pěkně rozmazlený spratek a to je ten největší problém Jsem fakt zvědav na léto, protože to co bude zase rozjíždět bude jedna velká sranda

Reagovat
CHONG

O jeho plné svéprávnosti právě trochu pochybuju. Jinak za mě ať si dělá co chce, ale ať nechodí k nám a už vůbec ne za ty prachy, o kterých se spekuluje, protože za ty by se dal pořídit Icardi, Salah / Hazard a DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Jen teda dodám k tomu stínu, že Messi ještě bude minimálně 4 roky hrát, a jsem si jist, že celou tuhle dobu si pojede ten svůj level. Na tuhle úroveň Neymar nemá šanci dosáhnout. A za 4 roky už bude Neyovi 30 a kariéru bude mít na sestupné tendenci. Jako ono je pravděpodobné, že Messi Neymara profesně přežije.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar by byl jen slabým odvarem Figa. To se prostě nedá srovnávat.

To mě třeba víc zasáhlo to, že nám Ney zdrhl, než že by teď podepsal Florentinovi. Tenkrát to byla pro mě dost velká dýka do zad. Tak nějak jsem si říkal, že hráči takovýho formátu by nám utíkat takovýmhle způsobem neměli. Teď se na vše dívám z daleko větším nadhledem. Navíc teď je to o tom, že se to dá čekat. V létě to vyletělo jako vlaštovka - všichni se tomu smáli jako naprosto nemožné věci .... a najednou bum. Všichni čuměli, cože se to stalo.

Reagovat
Visca el barca

No dobře možná asi ne, ale na druhou stranu rok po nechutném útěku z Barcy hned do Realu? To může udělat jen bezpáteřní hovado. Což on asi tak nějak je. Jako nemám problém u Brazislkého Ronalda, který u nás byl rok a přišel zpět do Španělska po x letech. Ale toto? Figovi se nikdo nevyrovná, ale Neymar je v tomto taky pěkný zmrd.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já teda musím oponovat, Neymar bude podle mě podobně nenáviděný jako Figo. Jasně, od něj to byla nechutná dýka do zad, ale v tomto Neymarově případě bych vůbec neopomíjel fakt, jaká společenskopolitická situace momentálně vládne ve Španělsku. On se úplně jednoduše může stát tím hromosvodem nenávisti, ačkoliv si to sám nedokáže uvědomit. A pak dost pochybuju o tom, že zrovna on, jakožto člověk vychovávaný už od teenagerských let jako zbožňovaná celebrita, dokáže takový tlak ustát.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Protože čím dál tím víc, to vypadá jako cílená akce a PSG je jen mezičlánek.

Reagovat
CHONG

Tak těmhle konspiračkám teda fakt nevěřím.

Reagovat
ADM

To je blbosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlava jeho taty

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou WhatsApp grupou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale jako proč ne, když se dokážou respektovat a v repre jim to očividně funguje. Bylo by asi hodně zajímavý vidět některý příspěvky, třeba právě od Piquého.

Reagovat
Visca el barca

Dle mě to prožíváme víc než oni

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

na začátku jsem si říkal, že jsem ho asi špatně odhadl, naštěstí se pak spravil

Reagovat
Jerichoo

Super článok. Trochu mi to zmenilo pohľad na neho.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Reagovat
alcantara

They say the national team is in turmoil because of political differences. In truth, we almost never talk about politics. I’m too busy telling the Real guys that they’re f***ed in the league, and they’re too busy talking to me about refereeing conspiracies!

Top pasaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny zmrdecek tohle uz od pohledu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele