Costa vysílá na soupeře strach, prohlásil Simeone

06.01.2018, 17:54
Aktuality
Atlético Madrid zvládlo dnešní utkání s Getafe a jedním gólem se na vítězství podílel i Diego Costa, který se však záhy nechal vyloučit. Podle kouče Diega Simeoneho má ale na jeho tým pozitivní dopad...

Rojiblancos do zmíněného utkání nastoupili s ofenzivním trojzubcem Costa - Griezmann - Correa a právě posledně jmenovaný během prvního dějství otevřel skóre.

Španělský reprezentant po změně stran pojistil vedení domácího mužstva, ovšem díky oslavám s fanoušky, za což vyfasoval druhou žlutou kartu, musel rázem ze hřiště.

Přesto přese všechno se však Diego Costa dočkal po utkání od kouče Diega Simeoneho jen pochvalných slov. "Soustředím se na dobré věci," řekl Simeone. "Rozhodčí nemůže přijmout emocionální rovinu, vyloučení bylo spravedlivé, pravidla jsou od toho, aby se dodržovala," nepochybuje. "Diego Costa je však pro soupeře velká útočná hrozba a zdroj strachu," myslí si Simeone.

Brazilský rodák má po návratu z Chelsea, kde letos nenastupoval, za sebou ve staronovém působišti dva soutěžní zápasy, ve kterých nedal najevo nerozehranost a dvakrát skóroval. Atlético se i díky jeho příspěvku posunulo o šest bodů za vedoucí Barcelonu, ta má ale utkání k dobru.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
spider_8

Občas vyšle i nějakou slinu

Reagovat
Teoretik
Reagovat
HalaMadrid_Flx

BREAKING: FC Barcelona & Liverpool FC agree a £142m deal for Philippe Coutinho. The deal could be officially announced as soon as tonight. [Telegraph]

Reagovat
smazaný uživatel

Cholo Jeden z nejchytrejsich lidi ve fotbale vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Už len tá vymetená hlava Costa nám v La Lige znova chýbala Ale do Atlética sa hodí ako vyšitý

Reagovat
JackDaniels.

Neboj, raz aj vy kupite htotaka jeho kvalit

Reagovat
JackDaniels.

*hrotaka

Reagovat
snuff24

to už mi fakt přijde reálnější ten htotak než že by byl v Realu pořádnej hroťák

Reagovat
johan14

Ako vidno Cholo má pravdu. Hral len jeden zápas a už ste posrati.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Akorát na rozhodčí asi ne...

Reagovat
icemike

...ze své mocné zadnice

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
H.N.T.

Na hokeji je krasne, ze takove zmrdy dobre trefis nebo zahodis rukavice. Bohuzel ve fotbale neni v ramci pravidel jak takove prase sejmout. A ze by si to zaslouzil

Reagovat
Zdechlina

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Stannis Baratheon

ach jak mi chybí tyhle dresy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Adyss

viete mi niekto povedat prečo v Afrike sa hrajú 2 šampionáty tehoto kontinentu ??

Reagovat
Kixi Syhimour

To druhý je taková haluz.

Text z Wikipedie:

The Total African Nations Championship (sometimes referred to as African Championship of Nations or CHAN) is a football tournament which was first announced on 11 September 2007.[1] It is administered by the Confederation of African Football (CAF) and is played between the best national teams of Africa, exclusively featuring players who are active in the national championships and qualified to play in the ongoing season. Expatriate players, regardless of where they play, even in Africa, are not qualified to take part in the African Championship of Nations.

Reagovat
Adyss

díky

Reagovat
arsavin

Je tam stránka i v češtině. https://cs.wikipedia.org/wiki/Africk%C3%A9_mistrovstv%C3%AD_n%C3%A1rod%C5%AF Angličtinou nevládneme dobře všichni..

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo no jo, jsem myslil že taká stránka není, hmm díky

Reagovat
smazaný uživatel

skoro sa dosrali ked isiel v 68 min pod sprchu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme, ze dohravat cca petadvacet minut v deseti nevesti nic prijemneho, ale Simeone chtel tim vyjadrenim vzkazat uplne neco jineho. Chtel rict, ze s Costou jeho tymovemu telu zase narostlo chrestidlo, a ze bude od nyni zase chrastit jak chrestys chrastiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele